Chrome Pointer

Vinnaren av frågesporten!

 
   För att kunna vinna min frågesport jag hållt i samarbete med Star Stable krävdes a) att kommentaren lämnades med namn och email, b) att man svarade rätt på alla frågor och c) att man kom så nära svaret som möjligt på utslagsfrågan.
 
   Här är facit!
 
 
   1) Vem av följande karaktärer är INTE baserad på en riktig människa?
   Silencia Tranquila
 
   2) Vem av följande Game Masters har idag arbetat längst på Star Stable?
   Game Master Lucia - både Heather och Elise har varit med länge, men Heather hade ett uppehåll och jobbade på annat håll under en period och Elise har varit på en längre ledighet. Därmed har Lucia arbetat längst på Star Stable!
 
   3) Vem av följande Game Masters har INTE ett husdjur?
   Game Master Freya - GM Karoline har katter, GM Siri har katt (samt både hund och häst hos sin familj i Skottland) och även GM Lillian har katt. Freya har däremot inga djur!
 
   4) Vad heter Game Master Ylvas hund som ibland syns i Star Stable Game News?
   Koda
 
   5) Då Pokémon GO! släpptes gjorde Star Stable en Instagrampost där de hittat en Pokémon på sitt kontor. Vilken Pokémon var det?
   Ponyta
 
   6) Vilket av följande påståenden stämmer INTE?
   Alex häst Tin-Can är den största av Ödesryttarnas hästar - Tin-Can är den MINSTA av de fyra!
 
 
   Utslagsfråga - Hur många fönster finns det på Silvergladeslottet?
   Svaret är 60, inkluderat de båda fönstren med Urträdet på högst upp!
 
 
   Den som hade alla rätt och kom närmast på utslagsfrågan var Lizbeth Wolfyard, som därmed vinner 300 Star Coins! Grattis Lizbeth, du kommer få ett mail från mig inom kort! ^^
 
 
   Jag tycker personligen att frågesport är en rätt bra typ av tävling, och nu hade alla samma chans eftersom ett par av frågorna var lite klurigare och det var inte särskilt stor chans att någon kände till t ex vilka GMs som har husdjur. Många håller ju i lotterier, vilket faktiskt är olagligt (Lotterilagen är bra att ha koll på), så det ska vi ju självklart hålla oss borta från här. Självklart leder ju tävlingar till att färre är med än om det är en utlottning för man tenderar att inte vilja anstränga sig för att vinna saker (<- en anledning till att olagliga lotterier fortfarande är så stort, för att man vill ha engagemang), men det var verkligen roligt att så många valde att delta nu ändå :D


Viktoria Summerwood

Kul med tävlingar! Jag tyckte frågesporten var rolig, så tummen upp för sånt här! :)

Sandra

Va i hela friden, hade absolut ingen aning om att det fanns lagar om lotterier! Det är ju liksom sånt alla har sysslat med typ sedan jag gick på dagis och hade föräldrakväll?!

Svar: Lotterier på t ex mässor och tivolin är lagligt, men det är inte lagligt att hålla i lotterier på sociala medier då det inte ens är möjligt att få ett tillstånd till sådant, oavsett om man är privatperson eller står på ett företag!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.