Chrome Pointer

Tack till er!

   Det är riktigt jobbigt då man inte känner sig på topp, åtminstone för min del särskilt då det är mentalt. Tack för de väldigt snälla kommentarer ni lämnade igår. Som jag försökte säga men kanske inte riktigt fick fram igår menar jag inte att ni borde kommentera mer för sakens skull, jag menar att jag borde producera inlägg som är intressanta nog för att ni ska vilja prata om dem. Nu är det upp till mig att försöka hitta tillbaka till där jag varit förr samtidigt som jag håller i åtanke att det finns en anledning till att fler och fler slutar blogga samtidigt som bloggläsarna också försvinner.
 
   Jag må vara lite deppig just nu, men senare idag har jag något viktigt att berätta lite om, något som jag är väldigt glad och stolt över att vara en del av. Mer om det då!
 
   En av mina absoluta favoritbilder från SSO just nu, på Esme och den berömda apphästen Flynn!






Luna Friendstreet

Spännande! Och superfin bild, gulligt att han blundar, haha :D

Renen

Haha! Oj, det ser nästan lite läskigt ut när Flynn blundar!

Friday

Åh vad fin bild!

Sigrid Winterdotter

Hnngnhghnh nosgrimma ´gaaah! Jaja, sålänge du inte använder stort schabrak till westernsadel!

Saga

Esme, din blogg är superbra! tack för det du gör :)

Anzia

Hej💗

Jag är jätte stort fan av dig ÄLSKAR DIG!!!❤

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.