Chrome Pointer

Sena kvällar!

   I detta inlägg förekommer ett samarbete med Star Stable.
 
   Jag var på väg hem tidigt idag, men det fanns några heliumballonger kvar på mitt jobb så det slutade med att jag satt kvar och asgarvade åt kollegorna som sjöng Disneylåtar med heliumröster istället.
 
   På vägen hem köpte jag Jorvik Gazette som just nu finns ute i butik. Tidningen ges ut av Egmont (Min Häst) och är ett helt ensamstående nummer, men det är ju kul ändå! Har tappat lite sug på tidningen just för att det är så mycket bråk kring spelare i andra länder som gnäller över att svenskar får så mycket fina saker (hallå, vilka länder får speciella föremål på nationaldagar osv? Inte fasen är Sverige ett av dem), men jag ville förstås ha den för sakens skull. Jag har dock ingen nytta av någon av de kontorelaterade gåvorna som kom i numret, vilket är en kod för 500 SC och en kod för 1 månads SR. Jag kommer tävla ut båda två i helgen.
   Tidningen i sig innehåller inga megagrejer. Det finns lite detaljer som är lite mer intressanta för meganördar, och jag ska prata om ett par grejer i ett annat inlägg. Då får ni även se bilder!
 
   Tidningen må vara väldigt fin, men jag är liiiiite besviken på musmattan man fick med. Jätteglad över en musmatta med SSO-motiv, men jag tycker det är synd att motivet är en supergammal rendering av Andalusierna, som är långt ifrån de vackraste hästarna i spelet. Mattan vill inte ligga still på mitt skrivbord så jag lär inte använda den ändå, men den får nog bo i min datorväska så att jag alltid har med mig en musmatta ^^
 
   Nu lämnar jag bloggen för idag, men jag vill påminna om mina videor från Star Stable Horses som just nu kommer ut dagligen på min YouTube-kanal. I dagens video har man chans att vinna 300 SC tack vare en tävling i samarbete med Star Stable, så vandra över till min kanal om det är av intresse!






Ellen Catmountain

Hej Esme!
Vart köpte du tidningen? I vilken affär menar jag, typ Ica eller Coop?
Tacksam för svar!


Svar: Jag köpte min på mitt lokala Coop, men jag såg tidningen på Pressbyrån idag också!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.