Chrome Pointer

Saknar hemliga uppdrag!

   Minns ni då det kom hemliga uppdrag i uppdateringarna? Man visste inte var de fanns och kunde helt plötsligt råka springa rätt över ett paket som råkade ligga på vägen...
 
   Esme och Mycroft har hittat paket! (På mitt Night Star-konto, då.)
 
  Nu var de uppdragen visserligen väldigt simpla, med ett undantag - Landons flaskpost. Jösses i min lilla låda, är det någon någonsin som direkt har listat ut vart man skulle hitta trädet?
   Men, jag saknar det här! Det här lite finurliga och hemliga, det här att man faktiskt måste leta lite själv och bli överraskad. Jag hoppas att såna uppdrag kan smyga sig in ibland, för att göra tillvaron lite mer intressant. Det är inget stort - men det är bättre än ingenting.






Natalie Skyland

Skulle också vilja ha tillbaka hemliga uppdrag, det var rätt kul att helt plötsligt springa på ett utropstecken :D

Sally Hawklord

Aaah, memories! Hoppas det kommer flera på andra områden.

Sigrid Winterdotter

Jomen asså jag är sur för att de där uppdragen där man fick en mintväst och Gavins glasögon är borttagan så det gör mig arg.

Men jag kan inte minnas att jag hade svårt för uppdraget med flaskposten?

Svar: Jo, skulle absolut inte vilja ha uppdrag som försvann efter någon vecka - tycker det var ett negativt koncept och tycker det är bra att det har lagts av med det!
Esmeralda Silverforce

Eva Bunnyland

Vill också ha fler sådana! Dom var ganska jobbiga ibland när man skulle någonstans och fick vända om, men annars så... Roligt!
Förresten Esme, vad för hår & smink har du på Esme? Vet du vart man köper det? :)

Svar: Allt går att köpa i Jarlaheim!
Esmeralda Silverforce

Esther Loudfield

Älskar din outfit och saknar dom där uppdragen jättemycket . Det var roligt att bara rida runt och helt plötsligt se ett paket på vägen! :D

Nicole Stormhope

Du kanske skulle vilja berätta vart denna uppdrag finns. :) Letar efter det.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.