Chrome Pointer

Roliga husdjur

   Jag blir bara mer och mer taggad på husdjur i SSO. Okej, jag önskar fortfarande sadelväskor som matchar mina favoritsadlar och jag skulle gärna kunna använda två sadelväskor på en gång (den ena kan vara stängd, jag vill bara att det ska vara jämnvikt på hästen haha), men jag gillar verkligen tänket med föremål i sadelväskan och jag skulle gärna se ännu fler husdjur! Typ katten som sitter vid Aideens Plaza och råstirrar på en papegoja - eller Isebells apa!
 
   Isebell Figgs apa Diggory
 
   Har ni några önske-husdjur?


Alanis Moonstorm

Jag vill ha Albertas bebisar! Små stora söta spindlar juu. Och en plushie-Garnok vore kul. En höna som kan sitta sär och se ut så som hönor ofta gör. Fler gosedjur i allmänhet. Et litet set med hacka och annat en kan behöva till arkeologi så att en kan look the part när en ska ut och gräva. En chipspåse för att det skulle vara så typiskt många i sws.

Svar: Helt plöstligt har jag ett oerhört stort behov av en plushie-Garnok i mitt liv ♥
Esmeralda Silverforce

Matilda Southtree

Tänk om man kunnat ha små falabellor i sadelväskan! Det hade ju varit något..!
Men ja, två sadelväskor hade jag velat ha! En där man kan ha husdjur och sådant + en där man kan ha mat, vatten, hovkrats & borste, där det får plats väldigt mycket mat! Har jättemycket mat jag skulle behöva stoppa undan, hah!

Amaranta pinklee

omg igelkottar!!

Alice skyrider

Jag skulle vilja ha en liten drake i sadelväskan! :D

Svar: EN ELDSPRUTANDE DRAKE
Esmeralda Silverforce

Justine Greennose

Tänk dig små flodhästbebisar, så små och KNUBBIGA <3 *-*

Quinn Catforce

Apor, Ekorrar, Papegojor, Krokodilungar, Lamm, Hamstrar, Marsvin, Råttor, Ödlor, Rävungar, Pandaungar, Pingviner, Sköldpaddor...😍

Svar: PINGVIN
Esmeralda Silverforce

Sally Hawklord

JAG.BEHÖVER.EN.IKEA.SKÖLDPADDA.I.SADELVÄSKAN.

Svar: Asså jag är all in för sköldpaddor, men varför från just IKEA hahah?
Esmeralda Silverforce

Sgrid 20Bunnyroad

Jag önskar att det skulle komma apor och sköldpaddor till spelet:)

Super-Tilda XD

Jag önskar att det skulle komma kycklingar till spelet när det blir påsk♥♥🎁

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.