Chrome Pointer

Nya fåglar

 
   Tillsammans med Jorvik City kom nya fåglar till spelet! De är nog i grunden duvor allesammans, men har med olika texturer ändrats till fiskmåsar, skator och en papegoja. Vet någon om det finns kråkor nånstans?
   Riktigt roligt med nya fina djur i SSO ur som helst! Ni har sett katten vid Aideens Plaza va? Jag tror jag smäller av om vi får den som husdjur en dag... Roligt är det med de här fåglarna eftersom vi aldrig förr har haft fåglar som ser vettiga ut i spelet. Det enda vi har haft är Birdie. Birdie. Birdie är ju mer ögon än fågel, haha!


Minna Moonchild

Trevligt att Birdie har fått lite fågelsällskap.

Jag ser fram emot den dag då SSO har tid att uppdatera våra vargar också, förstår dock att det kommer dröja, men ändå.

Svar: Åååh, vargarna! Tänk vad snygga de skulle bli? Jag ser fram emot fåren och korna också, skulle se så mycket trevligare ut!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.