Chrome Pointer

Nejmen hej där!

   Jag hade dels en väldigt lång arbetsdag, dels har jag spenderat de senaste tjugo minutrarna med att försöka nå internet på min dator. Mycket ledsen dator. Finns en anledning till att jag är ute efter en ny, haha x)
 
   Idag kom ju Alla Hjärtans Dag-uppdateringen! Som jag nämnde igår är jag inte alls road av högtiden i sig, men jag gillar ändå firandet i Star Stable. Två veckor brukar det pågå och det brukar bli brevjakt under vecka två - uppdragen den här veckan är här för tredje året i rad men det blir spännande att se vilka belöningar man får i år! Mest hoppas jag nog på en teddybjörn i ny färg. Jag ska prata mer om uppdateringen inom de kommande dagarna, men nu ska jag prata om något helt annat.
 
   Pokémon GO. Jag har varit riktigt irriterad på Niantic, som producerar appen. Jag är inte ensam. Vi har varit många tusentals spelare som börjat tröttna på de värdelösa uppdateringarna medan vi bara väntar på nya Pokémon, som legat i appens kodning sedan november. Så jag bestämde mig för ungefär tre dagar sedan att bojkotta appen totalt fram till att Gen II släpps.
   ...vad tror ni de tillkännager idag? Jo, att Gen II kommer senare den här veckan.
   ÄNTLIGEN säger jag, men samtidigt är jag fortfarande rätt förbannad på över hur appen har skötts de senaste sju månaderna. Nu hoppas jag att Niantic begripit att deras agerande det seaste halvåret inte har varit att föredra och att de behöver kommunicera med sina kunder och inte bara kasta ut pissigt innehåll bara för att. De har ett av världens starkaste IP:n att förhålla sig till - de kan bättre.
   Nu ser jag fram emot att kunna skaffa mig en liten nipprig Totodile ♥
 






elinbohman.blogg.se

Egentligen är jag lite småsur på Niantic då jag tycker att de kastat bort mycket av potentialen som Pokemon GO hade, men det är ju samtidigt sjukt kul när det faktiskt finns nya pokemon att leta efter. Ska nog ge mig ut och leta lite när de nya kommer tror jag! x)

Svar: Jomen precis! Jag vill egentligen inte stötta Niantic, men samtidigt gillar jag idén med spelet! Hoppas att jag kan fortsätta spela spelet gratis, men jag är lite rädd över att man kommer bli så illa tvungen att betala för att komma vidare framöver :/
Esmeralda Silverforce

Fiona Appledew

Äntligen!!! Det är ju nått vi väntat på länge nu (och då är jag bara Pokemon Go-spelare och inte fullt ut poke-nerd som du). Hoppas bara vi får mera utrymme för nya pokisar med och slipper köpa det. Det verkar ju som dom har pratat mer om det här mer trading och pvp med. Det sistnämnda är jag inte så sugen på men jag har lovat min mamma några Christmas Pikachus eftersom hon inte fick en enda under det eventet, Tycker det här med nya berries verkar intressant med, i synnerhet dom som ger dubbla candy.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.