Chrome Pointer

Manbuggen är borta!

   Jag har klagat lite över att den vita Lipizzanern har haft "fläckig" man och svans sen den kom till spelet, och nu är det äntligen fixat! Nu blir det mycket roligare att använda denna superfina häst då den ser ut som den ska :D
 
   Lugia ser nu ut som hon ska!
 
   Många verkar ha haft oturen att råka ut för en annan bugg med manen på Lipizzanern sedan förra onsdagen, vilket gör att hästen får flera manstilar på sig samtidigt. Jag klarade mig med Lugia, men jag har faktiskt inte tittat på mina andra båda, Knightley och Darcy, än. Man kan ju ändå dra slutsatsen att det kommer fixas till rätt snart :)


Sigrid Winterdotter

Åh så fint! Men du får sluta använda nosgrimma till westernsadel D:

Svar: Äh, träns som träns! Man säger ju inte åt en hoppryttare utan nosgrimma att sätta på en ^^
Esmeralda Silverforce

Ella

Jag tittar på varenda video som du har gjort och jag älskar,tittar på dem

Brania Riverlund

Jag älskar verkligen dina videos,och jag vill så himla gärna vara din vän,både på Esme och på Penny.❤️❤️

Brania Riverlund

Jag vill att du ska sluta att läsa i uppdragen. Och nu så är det 9/2 2017 på en Torstag och jag undrar när alla hjärtans dag kommer,och jag tängte att du visste det??

Svar: Tror nog du blandat ihop mig med någon annan för jag läser inte och har aldrig läst uppdragen högt. Vad jag gör är att prata om vad som händer i uppdragen, och om jag slutar med det kan jag lika gärna sluta med videorna eftersom det då inte finns någon vits med att göra dem. Om du inte gillar sättet jag gör mina videor på är lösningen tyvärr att inte se dem till att börja med! Ingen vet något om SSO's framtida uppdateringar.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.