Chrome Pointer

Manbuggen är borta!

   Jag har klagat lite över att den vita Lipizzanern har haft "fläckig" man och svans sen den kom till spelet, och nu är det äntligen fixat! Nu blir det mycket roligare att använda denna superfina häst då den ser ut som den ska :D
 
   Lugia ser nu ut som hon ska!
 
   Många verkar ha haft oturen att råka ut för en annan bugg med manen på Lipizzanern sedan förra onsdagen, vilket gör att hästen får flera manstilar på sig samtidigt. Jag klarade mig med Lugia, men jag har faktiskt inte tittat på mina andra båda, Knightley och Darcy, än. Man kan ju ändå dra slutsatsen att det kommer fixas till rätt snart :)


Sigrid Winterdotter

Åh så fint! Men du får sluta använda nosgrimma till westernsadel D:

Svar: Äh, träns som träns! Man säger ju inte åt en hoppryttare utan nosgrimma att sätta på en ^^
Esmeralda Silverforce

Ella

Jag tittar på varenda video som du har gjort och jag älskar,tittar på dem

Brania Riverlund

Jag älskar verkligen dina videos,och jag vill så himla gärna vara din vän,både på Esme och på Penny.❤️❤️

Brania Riverlund

Jag vill att du ska sluta att läsa i uppdragen. Och nu så är det 9/2 2017 på en Torstag och jag undrar när alla hjärtans dag kommer,och jag tängte att du visste det??

Svar: Tror nog du blandat ihop mig med någon annan för jag läser inte och har aldrig läst uppdragen högt. Vad jag gör är att prata om vad som händer i uppdragen, och om jag slutar med det kan jag lika gärna sluta med videorna eftersom det då inte finns någon vits med att göra dem. Om du inte gillar sättet jag gör mina videor på är lösningen tyvärr att inte se dem till att börja med! Ingen vet något om SSO's framtida uppdateringar.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.