Chrome Pointer

Lågt med motivation

   Jag har för stunden lite lågt med motivation för bloggen. Dels är det svårt att hitta saker att skriva om, dels är det ännu svårare att få respons från er som läser. Ni är flera hundra som här inne varje dag, men det är väldigt få av er som interagerar via kommentarer eller likes. Det blir lite konstigt ändå - visst gör jag det här för att det i grund och botten är väldigt kul, men det är lite synd att se att ni är så många som tycker det jag har att säga är intressant nog för att komma hit för, men inte att interagera för. Visst skriver jag för att jag tycker det är kul, men jag vill ju att det ska finnas något här som faktiskt är värt besväret för de som vill läsa också. Jag har helt enkelt en rejäl självförtorende-dipp då det kommer till bloggen just nu, för det känns lite som att jag inte gör det här som jag gillar så mycket "bra nog".
   Jag tror det är viktigt att jag faktiskt säger det så att ni vet vad som händer här bakom. Skriva, det vill jag, men det är inte så himla lätt. Alltid är det ett trassel att försöka fota bilder iom ljuset i spelet (jag är i desperat behov av inställningar som tillåter en att ändra dagsljuset i spelet själv), alltid är det ett trassel att försöka hitta nya saker att skriva om som man inte redan sagt en miljon gånger. Det är dessutom förstås jättesynd att jag inte har mer än ett rykte kvar att slutföra i spelet - och jag kommer inte heller få några fördelar alls genom att slutföra ryktet, så det kan lika gärna ligga där och vänta. Jag håller på och spelar om spelet på nytt just nu, vilket faktiskt är jättehärligt. Jag tycker så enormt mycket om Jorvik och älskar att spendera tid i detta universum så bara att ha någonting att göra är något som håller mig kvar.
 
   Där har ni. Som sagt tror jag det här var en viktig sak att förmedla, och bloggen är fortsatt mitt allra viktigaste media. Jag behöver bara försöka hitta tillbaka till att känna att det här verkligen är värt all tid jag lägger på det.
 
 






Anonym

Jag vet bara inte vad jag ska svara, det är varför jag inte kommenterar så mycket!
Men jag kan försöka ge lite mer respons, du är jätteduktig på det här ju! Bara jag som inte är lika duktig, hehe

Svar: Det är förstås ingens fel och som läsare ska man absolut inte behöva känna sig tvingad att interagera! Det här är mer jag som ventilerar över att jag för stunden inte kan skriva inspirerande nog för att ge er något att svara, if that makes any sense?
Esmeralda Silverforce

Matilda Southtree

Ojdå, kom ut som anonymt. Förlåt! Datorn raderade visst namnet :/

Veronika Riverstone

Jag uppskattar dina inlägg och kikar in här i princip varje dag och skriver ibland :) Jag förstår att det måste vara svårt att hitta ämnen att skriva om när man gjort nästan allt i spelet. Visst vi får tillägg i spelet varje vecka men oftast är det ju saker vi redan fått eller grejer som kanske inte är så roliga att skriva om (det är i alla fall vad jag känner) Jag hoppar ofta runt på olika konton av den anledningen att jag lätt faller ifrån spelet om jag inte har något att göra. Vi måste få ha lite svackor ibland utan att behöva be om ursäkt för det. Ingen människa klarar av att vara på topp hela tiden (finns väl någon enstaka utomjordisk varelse med överdriven energi och framgång haha) Du hittar nog motivationen snart igen! :) Kram på dig!

Mindi

Tycker det är sjukt kul att läsa din blogg och kikar in här flera gånger dagligen i hopp om ny inlägg. Men jag förstå det här med brist på motivation, bloggat själv om SSO men la ner bloggen då tid och idéer tog slut... Kommenterar sällan på bloggar inser jag dock nu - men det har inte med att jag tycker att inläggen är ointressanta och inte värda att läggas tid på utan mer kanske lite lathet från min sida. :/ Men din blogg är grym och du är grym på det du gör! Ge det lite tid som kommer motivationen snart!!
Kraam!

Renee

Det är bra att du förklarar dig så vi läsare förstår hur du känner dig <3
En fråga: På bilden, har du verkligen det håret på Esme? Tror att du brukar ha det lite plattare bruna?

Anonym

Det finns ju en orsak till att du anses som den största bloggaren i det svenska communityt! Du skriver om intressanta saker, ditt stora intresse för spelet lyser igenom i din blogg, och du har blivit något av en idol för många. Jag uppskattar din blogg något enormt, men likaväl som du inte har så mycket att skriva om finns det inte så himla mycket för oss att svara på. Dock lägger du ju så mycket kraft på den här bloggen att vi borde kunna ta oss tiden att bekräfta ditt arbete. Keep up the good work!

Matilda

Jag uppskattar verkligen din blogg och verkligen det du gör! <3 Ett inlägg som jag hade velat sett nu är lösa trådar i spelet! Eller jag tror att du inte har gjort en sån innan va? Haha x)

Vilda Snownight

Okej nu hände sig datorn helt och skickade två anonyma meddelanden haha

Sigrid Winterdotter

Känner exakt samma! (Fast har du vart och kollat på min blogg så förvånade det dig väl inte haha)
Har världens prestationsångest, det måste vara perfekt annars får det inte komma upp på bloggen. Därför kan jag inte blogga om vad jag gjort i spelet en vanlig dag, för det är inte "perfekt" nog.

By the way, vilket rykte är det du har kvar? Är det Månskäreby? Själv har jag bara 200 poäng kvar tills jag blir Beundrad med Nic Stoneground och då vet jag inte vad jag ska göra. De borde lägga till dagliga för Epona!

Fiona Appledew

Jag är en av dom som gärna läser men aldrig kommenterar. Jag känner mig så udda i SSO-communityt pga min ålder att jag mestadels håller mig för mig själv (om folk inte själva väljer att interagera med mig via mitt insta). Dessutom har jag bara spelat sen oktober 2016 vilket gör att jag känner att det jag har att komma med kanske inte riktigt ”räknas” än. Men kanske gör kombinationen av både min ålder och lv 17 newbie att jag HAR intressanta (eller i alla fall annorlunda) synpunkter att komma med?

I alla fall vill jag att du ska vet att din blogg är väldigt intressant att läsa. Jag gillar även din ride through men bloggen är några snäpp vassare eftersom den är mera dagsaktuellt och det finns mera utrymme för analyser och funderingar.

Du har ju en enorm kunskap när det gäller både spelet, Jorvik och hela bakgrundshistorien och alla dina olika sätt att förmedla den kunskapen gör att jag mycket snabbare fått en djupare insikt i den här världen än jag bara skulle fått på egen hand så jag hoppas verkligen du hittar din inspiration igen.

Tyvärr har ju också bloggkommentarer varit en svikande trend i flera år nu, alldeles oavsett vad man bloggar om, en trend som jag tror började i och med instagram.

Simone Moonfire

Jag tycker att kväll- och nattljuset är fint, men skulle ändå bli så glad över en ljusfunktion i spelet just för att kunna ta bilder. '-' Inte ens i hemstallet är det ljust på kvällen, så man kan inte stå och bestämma outfits heller. (Det är något du kan skriva om. ;) Jag stör mig så mycket på det...)

Cecilia Gladefield

Känner igen mig. Är svårt med motivation om responsen är låg.
Har följt din blogg ett långt tag och tycker det är riktigt starkt av dig att ha hållit igång så länge. Dina inlägg är alltid intressanta och du håller alltid en god ton. Du är en bra förebild för hela communityt. Dina inlägg är värda att vänta på så ta allt i din takt så att du mår bra <3

My Fardawn

Keep up the good work! Din blogg er den beste jeg har kommet over av ssobloggene:D og elsker videoene dine der du bare snakker i bakgrunnen hahah, og fra min side er hvert innlegg lite interessant! Du har en fin blande mellom ulike typer innlegg, og digger alle!!

Smulan

Oj! Jag tror att jag kan vara dålig på att interagera då man är så van att mestadels bara sitta och läsa. Haha. :) Är allmänt dålig på att skriva saker på fb, eller instagram etc. Du får mina likes i alla fall!

Jag tycker din blogg är rolig att läsa och brukar varje morgon checka in den och läsa det nyaste inlägget :) Tycker det är kul när du berättar om antingen vad du tycker om saker i sso, eller när du pratar om andra spel :).

Men du gör ett riktigt bra jobb med den här bloggen och den är väldigt trevlig att läsa!

Eva Bunnyland

Bästa bloggen :D Likar typ alla dina inlägg och kommenterar ibland <3
Heja Esme! xD

Leah Pandalake

Jag har hamnat i någon slags svacka nu under de mörka månaderna, då inget känns kul längre och man känner sig orkeslös. Längtan till onsdagsuppdateringerna och dina inlägg som brukade vara så stark förut är inte stark längre. Hinner knappt gå in och läsa samt gilla alla inlägg innan vad jag tror är latheten tar över. Suget för SSO är oförklarligt som bortspolat och jag fattar inte vad det är som händer? Har inte varit såhär för mig förut men jag satsar nog på att vänta ut våren.

Minna Moonchild

Jag skulle gärna kommentera mer eller mindre vartenda inlägg du skriver, men jag försöker hålla igen lite då jag är rädd för att ge "stalker-vibbar"... :/

Att gå in och läsa på din blogg är helt klart en av dagens höjdpunkter, du har alltid något vettigt att säga och du ger verkligen ett mervärde av SSO för mig. Du har ett sånt öga för detaljer jag själv missar, intressanta vinklar på saker och... för att inte tala om din kreativitet! Inspirerande, helt klart.

På tal om ljuset i spelet; jag vet inte om det här fortfarande funkar, men när jag har levlat sent i mörkret så har ofta dagsljuset kommit tillbaka efter att jag gjort Pole Bending Apocalypse-tävlingen.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.