Chrome Pointer

Inte supertaggad

   Jag är inte så taggad på mycket just nu. Det är lite synd. Jag tror det blir bättre mot helgen.
 
   Sist jag provade på att spela hästspelet Horsez Ranch Rescue gav jag upp sent på kvällen då jag stötte på en bugg jag inte kunde lösa utan att stänga ner spelet och dra igång det igen. Det var lite för sent för det. Därmed satte jag mig igen idag för att spela vidare. Det är verkligen ett intressant spel! Det har sina bra punkter och några negativa som jag blir lite tokig på, haha. Just nu försöker jag lära känna spelet lite så att jag senare kan spela in det. Idag var jag tvungen att avsluta då jag tyckte det var uppenbart att jag råkat ut för en ny bugg, men det var ändå sent och jag ska sova nu.
   En sak har spelet som verkligen talar för sig - jättefina cinematics.
 
   Huvudpersonen Lily gömmer sig från en ilsk liten bankman vars häst hon råkat skrämma till skogs


Luna Friendstreet

Åh, det spelet var ju så kul! Lyckades dock aldrig spela klart det, kanske dags att försöka igen.., :D

Vilda Snownight

Det är mitt favoritspel, älskar storyn och grafiken!

judtith

har spelat färdig hela, spelade på ps2

Julia

Åh, har du lyckats få tag på det på PC? Letat som en tok efter det men har det "bara" på ps2

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 23 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.