Chrome Pointer

Inte supertaggad

   Jag är inte så taggad på mycket just nu. Det är lite synd. Jag tror det blir bättre mot helgen.
 
   Sist jag provade på att spela hästspelet Horsez Ranch Rescue gav jag upp sent på kvällen då jag stötte på en bugg jag inte kunde lösa utan att stänga ner spelet och dra igång det igen. Det var lite för sent för det. Därmed satte jag mig igen idag för att spela vidare. Det är verkligen ett intressant spel! Det har sina bra punkter och några negativa som jag blir lite tokig på, haha. Just nu försöker jag lära känna spelet lite så att jag senare kan spela in det. Idag var jag tvungen att avsluta då jag tyckte det var uppenbart att jag råkat ut för en ny bugg, men det var ändå sent och jag ska sova nu.
   En sak har spelet som verkligen talar för sig - jättefina cinematics.
 
   Huvudpersonen Lily gömmer sig från en ilsk liten bankman vars häst hon råkat skrämma till skogs


Luna Friendstreet

Åh, det spelet var ju så kul! Lyckades dock aldrig spela klart det, kanske dags att försöka igen.., :D

Vilda Snownight

Det är mitt favoritspel, älskar storyn och grafiken!

judtith

har spelat färdig hela, spelade på ps2

Julia

Åh, har du lyckats få tag på det på PC? Letat som en tok efter det men har det "bara" på ps2

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.