Chrome Pointer

I gröna rev

   Bild från Abzû
 
   Jag älskar skolloven! Inte för att jag har skola, men mina föräldrar jobbar på skola. Det innebär skollov = semester = de åker bort. I helgen kommer jag vara helt själv, tjoho! Jag måste fylla upp mitt videobibliotek igen, och jag får se vad jag satsar på. Abzû vore kul men det är också ett kort spel, och frågan är om jag ska satsa på något längre nu då jag får fyra dagar på mig att hitta på roligheter... 
 
   Btw (inte alls desperat, nejnej), om någon av er därute känner någon som hyr ut en lägenhet i Stockholms län under lång tid (lägenhet, inte rum - jag kan inte bo med andra pga hälsoskäl) vore det hemskt snällt om ni ville hojta till. Den här staden är banne mig omöjlig att hitta boende i...


Minna Moonchild

Ang bostadsjakten: vad får hyran max ligga på?
Är det några speciella områden som du helst bor i eller undviker?

Jag antar att du är rökfri. Några husdjur som vill flytta med?

Ska höra mig för med lite Stockholmskontakter och se om dom har några känningar.

Svar: Vill helst inte betala mer än 7k och undviker oroligare områden som typ Rinkeby, Tensta osv. God kommunaltrafik uppskattas, helst inte längre än 45min till Stockholm C. Rökfri, alkoholfri, inget intresse av fester av någon form, inga husdjur (än). Jättesnällt av dig!
Esmeralda Silverforce

Sigrid Bunnyroad

Det finns olika bostadsrätter på https://www.booli.se/slutpriser/stockholm/1/?utm_source=bing&utm_medium=cpc&utm_campaign=Booli.se%20adwords%20%5BBing%5D&utm_term=%2Blägenheter%20%2Bstockholm&utm_content=Slutpriser%20pÃ¥%20bostadsrätter :)

Svar: Tack, men finns inte på världskartan att jag ska kunna pröjsa de där priserna, jag kan inte ens ta lån nog för de billigaste lägenheterna som ligger ute där...
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.