Chrome Pointer

I gröna rev

   Bild från Abzû
 
   Jag älskar skolloven! Inte för att jag har skola, men mina föräldrar jobbar på skola. Det innebär skollov = semester = de åker bort. I helgen kommer jag vara helt själv, tjoho! Jag måste fylla upp mitt videobibliotek igen, och jag får se vad jag satsar på. Abzû vore kul men det är också ett kort spel, och frågan är om jag ska satsa på något längre nu då jag får fyra dagar på mig att hitta på roligheter... 
 
   Btw (inte alls desperat, nejnej), om någon av er därute känner någon som hyr ut en lägenhet i Stockholms län under lång tid (lägenhet, inte rum - jag kan inte bo med andra pga hälsoskäl) vore det hemskt snällt om ni ville hojta till. Den här staden är banne mig omöjlig att hitta boende i...


Minna Moonchild

Ang bostadsjakten: vad får hyran max ligga på?
Är det några speciella områden som du helst bor i eller undviker?

Jag antar att du är rökfri. Några husdjur som vill flytta med?

Ska höra mig för med lite Stockholmskontakter och se om dom har några känningar.

Svar: Vill helst inte betala mer än 7k och undviker oroligare områden som typ Rinkeby, Tensta osv. God kommunaltrafik uppskattas, helst inte längre än 45min till Stockholm C. Rökfri, alkoholfri, inget intresse av fester av någon form, inga husdjur (än). Jättesnällt av dig!
Esmeralda Silverforce

Sigrid Bunnyroad

Det finns olika bostadsrätter på https://www.booli.se/slutpriser/stockholm/1/?utm_source=bing&utm_medium=cpc&utm_campaign=Booli.se%20adwords%20%5BBing%5D&utm_term=%2Blägenheter%20%2Bstockholm&utm_content=Slutpriser%20pÃ¥%20bostadsrätter :)

Svar: Tack, men finns inte på världskartan att jag ska kunna pröjsa de där priserna, jag kan inte ens ta lån nog för de billigaste lägenheterna som ligger ute där...
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.