Chrome Pointer

Hela PennyGirl-spelet

   Jag tar bloggledigt över helgen pga personliga anledningar och är tillbaka igen på måndag. Så länge har ni här PennyGirl-spelet, som nu är helt komplett.
 


Avdotia

Finns det någonstans man kan köpa Penny-girl spelet? :)

Svar: Inte vad jag vet, sorry!
Esmeralda Silverforce

Siri Cathope

Hej Esme!
Jag behöver fråga en sak som kanske är ganska uppenbar men som jag inte fattat haha. Jag har då fått en värdekod som har gett mig star rider i 14 dagar.
Jag löste in koden i förrgår och jag vet att man ska få 100 sc varje lördag när man är det. Det är bara det att jag inte har fått mina sc idag. Så måste man ha köpt star rider själv för att få sc varje vecka? Tacksam för svar!

Svar: Vad jag vet så måste man ha köpt SR för att få Star Coins på lördagarna, men det verkar vara ett rätt nytt påfund så jag är faktiskt inte säker!
Esmeralda Silverforce

Steph

Kan du spela igenom Harry Potter och Fenixorden? Älskade din Playthrough på Fången från Azkaban!

Svar: Jodå, jag ska! Lutar dock mot att det kommer dröja, för jag har stora svårigheter med filminspelningar med min nuvarande boendesituation.
Esmeralda Silverforce

Hannah Fogwater

Kan inte du göra en serie där di gör guider till photoshop, jag ska få det men vet inte hur man använder det.

Svar: http://monokerus.se/2015/march/masterpost-photoshop-for-sso-spelare.html
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 23 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.