Chrome Pointer

Hela PennyGirl-spelet

   Jag tar bloggledigt över helgen pga personliga anledningar och är tillbaka igen på måndag. Så länge har ni här PennyGirl-spelet, som nu är helt komplett.
 


Avdotia

Finns det någonstans man kan köpa Penny-girl spelet? :)

Svar: Inte vad jag vet, sorry!
Esmeralda Silverforce

Siri Cathope

Hej Esme!
Jag behöver fråga en sak som kanske är ganska uppenbar men som jag inte fattat haha. Jag har då fått en värdekod som har gett mig star rider i 14 dagar.
Jag löste in koden i förrgår och jag vet att man ska få 100 sc varje lördag när man är det. Det är bara det att jag inte har fått mina sc idag. Så måste man ha köpt star rider själv för att få sc varje vecka? Tacksam för svar!

Svar: Vad jag vet så måste man ha köpt SR för att få Star Coins på lördagarna, men det verkar vara ett rätt nytt påfund så jag är faktiskt inte säker!
Esmeralda Silverforce

Steph

Kan du spela igenom Harry Potter och Fenixorden? Älskade din Playthrough på Fången från Azkaban!

Svar: Jodå, jag ska! Lutar dock mot att det kommer dröja, för jag har stora svårigheter med filminspelningar med min nuvarande boendesituation.
Esmeralda Silverforce

Hannah Fogwater

Kan inte du göra en serie där di gör guider till photoshop, jag ska få det men vet inte hur man använder det.

Svar: http://monokerus.se/2015/march/masterpost-photoshop-for-sso-spelare.html
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.