Chrome Pointer

HEEELG!

   Jätteglad över helg, jättebesviken över att min familj inte skulle bort den här helgen :( Om jag har tur kanske jag lyckas forsla bort dem ur huset i morgon så att jag kan spela in lite videor... Sen händer det en spännande grej nu också som jag ska prata mer om snart, men jag tror inte det blir förrän någon gång nästa vecka.
 
   Jag har haft riktigt svårt att slita mig från att bygga hus i The Sims under veckan, haha. Det är så sjukt avkopplande! Nu känner jag dock att jag måste låta spelet ligga lite så att jag hinner med allt annat jag vill göra. Aurora Designs släppte en isbjörn till Radical Remake (Zoo Tycoon 2) för ungefär en månad sedan och det hade jag missat! Jag laddade ner den häromdagen men var så osäker över vilka gamla installationsfiler jag behövde radera så jag vågade inte starta igång spelet, haha. Borde titta lite noggrannare på det, för jag saknar ZT2!
   Jag spelar inte så väldigt mycket SSO i dagsläget, och det är helt enkelt för att jag är sysslolös. Det enda rykte jag har kvar är med Månskäreby och det går så segt, så segt. Nu har jag ju fått in min appmustang Flynn till spelet (och jag behöver verkligen fota nya bilder nu!), så jag kan väl levla lite, men i ärlighetens namn är jag lite trött på de flesta lopp eftersom jag utfört dem så otroligt många gånger. Det tog ju lite energi att försöka hålla igång med appvideorna dagligen så det är rätt skönt att det är klart med tanke på hur mycket trassel jag hade med dem x)
 
   Något som jag verkligen ska göra är att spela SSO på mitt amerikanska konto nu då jag har tid. Även fast jag kanske inte spelar precis varje dag så är det här fortfarande mitt favoritspel och jag spelar gärna om det på nytt, haha! Det roliga med det är också att jag minns gamla saker i spelet som annars hade dragits in i glömskan.
 
   Gigi är en av de där sakerna man glömt. Minns ni att hon var min första ponny way back in the days då ponnyerna kom till spelet? Ack, en dag kanske ponnyerna får sig en remake...






Melinda Winterforce

Oooohhhh neeeeej!!!!!! De får bara inte göra en remake på ponnyerna! Då blir de inte "Jorvikiska"!!! Den Jorvikiska ponnyn ser ut sådär och OMG vad jag hoppas att de inte uppdateras:(( Same thing with the Jorvik warmblood. (Ursäkta att jag är lite konstig XD)

Svar: Nää, håller inte med dig alls faktiskt. Star Stable har alldeles för många grafikstilar i spelet just nu och hästarna behöver se mer sammanhängande ut - och oavsett hur söta ponnyerna är så kvarstår faktumet att deras ben nästan böjs åt fel håll. Inte okej i ett sånt här spel med den standard som hålls idag tycker jag!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.