Chrome Pointer

Har jag missat något?

   Ni vet den där jättefrustrerande känslan av att man har missat något? Jag kan bara inte komma på vad! Störande till tusen.
   Jag började min morgon med att ringa Vårdcentralen i panik pga min öroninflammation som inte betedde sig som den skulle och samtalet gick från att sköterskan sa "OMG KOM IN DIREKT" till "Kan jag boka en tid nästa vecka?", så där har ni en summary av hur kul min dag var innan klockan ens hunnit bli nio. Dramaaaaaa!
 
   Pga mitt handikapp = ofungerande öra som dunkar konstant, så ligger jag efter med det mesta i livet just nu, haha. Ska bli skönt med helg! Jag har faktiskt missat om det är så att jag får vara ensam hemma i helgen, men jag hoppas på det så jag i lugn och ro kan spela in mer SSO Ride Through! Jag har redan spelat in några avsnitt som var riktigt roliga att göra, så förhoppningsvis blir de lika roliga att se på.
   På tal om video, jag har nu försökt mig på att spela in mitt Valedale-bygge i The Sims 4! Kom ihåg att jag fortfarande är nybörjade på allt som har med spelet att göra och jag lär mig mer hela tiden, så jag kanske gör det mesta fel så fort som jag vågar mig utanför byggläget...
 


Kajsa dragonroad

Hej ett litet tips för när du filmar in dina byggen (om du kommer fortsätta) flytta in en sim och gå in i spel läget pausa och klicka på tab då kommer du in i ett typ kamera läge där du ser saker från en sims syn vinkel och gräns snittet försvinner du svänger med data musen genom att hålla ner den och rör dig med pil tangenterna sen du "springer genom att hålla ner shift samtidigt som du använder framåt pilen sen ändrar du höjden med e och q. Hopas det här hjälper det funkar även när spelet är igång men men de blir lätt rörigt. / Kram Kajsa.

Svar: Absolut strålande, tack för tipset!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 23 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.