Chrome Pointer

Föremål i sadelväskan

   Så på sistone har vi börjat få en bunt stillastående föremål till våra sadelväskor. Jag älskar den grejen! Teddybjörnen har vi ju haft i två år nu, men bara sedan i julas har vi fått fyra nya grejer. Jag hoppas det inte är slut än! Tycker det är en så kul idé och man kan ju ha precis vad som helst liggande där. Allt från gosedjur till totalt galna saker som Agnethas motorsåg - jag ser verkligen fram emot fler event i spelet, för det känns som att föremål som de här gärna är eventbaserade!
 
   Vad tycker ni om dessa nya dekorationer?
 
 


Fiona Appledew

Jag tycker det är jättekul med alla olika saddle bag-saker vi fått. Nu skulle jag bara behöva en ytterligare sadelväska också! Tomten är förövrigt inte stillastående, han chockade mig första gången jag märkte det. LOL

Svar: Jag missade att vara övertydlig med tomten - jag menade typ "icke-levande" objekt eftersom jag räknar med att det inte är en levande tomte som sitter där!
Esmeralda Silverforce

Alyssa Shyfall

Trägordstomten är inte stillastående. Den rör sig faktiskt vilket jag personligen tycker är lite kul :)

Eva Bunnyland

Enligt mig så är dom flesta inte så fina, men jag använder teddybjörnen väldigt mycket (i år var första gången jag fick den), jag tycker faktiskt den är jättegullig haha!

Quinn Catforce

Jättefina! Sålde tyvärr hjärtat...😕😞😔

AlanisMoonstorm

Jag tycker om det även om jag personligen sällan använder sadelväskorna. Som sagt, en plushie Garnok skulle vara något det. Har sagt det sedan teddybjörnarna kom att vi borde få fler gosedjur. Hittills är besvikelsen stor. eller, den skulle vara stor om jag brydde mig överdrivet mycket om något som bara är en kul grej. EN Burk med lysmaskar i skulle också vara coolt, speciellt på natten!

Sigrid Bunnyroad

Jag tycker det är jätteroligt med stillastående dekorationer i sadelväskan! Då blir det lite variation från de levande husdjuren tycker jag:) Jag tycker det vore roligt om det kommer miniväxter till spelet, och statyer av uppdragsgivare i miniformat vore jättekul:)

Ann Oaktree

Jag älskar dem! Jättekul att man kan ha annat än bara husdjuren. Gillade de små paketen som fanns att köpa i julas. Var väldigt bra att de inte var så dyra också.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.