Chrome Pointer

Färgglatt vs klassiskt

   Pst, hallå! Missa inte tävlingen jag har i samarbete med Star Stable som avslutas ikväll - scrolla längre ner i flödet för att hitta frågesporten!

 
 
   Hur ställer ni er i relation till träns som de här? Jag kan tycka att de är lite coola, men det är inget som jag själv skulle vilja använda alls. Jag är typiskt klassisk då det kommer till min hästutrustning och vill ha allt i brunt eller svart - och om jag nu skulle gå från de färgerna vill jag ha enfärgat, och absolut inte några mönster! Smaken är ju som bekant delad och jag vet många som älskar de färgglada tränsen.
 
   Så - hur ser er stil ut då det kommer till hästutrustning?






Nora Bravedotter

Jag har flertal färgglada och mönstrade träns men varför jag har dem förstår jag inte själv? För det är något jag inte alls använder..
Haha.... jag är en sån här tråkig typ som bara använder brunt eller svart xD

Luna Friendstreet

Jag är som dig, brunt eller svart är det som gäller, och gärna så verklighetstroget som möjligt. Hade dock absolut kunnat tänka mig att använda träns med en roligare färg på pannbandet, om det skulle läggas till i spelet!

De tränsen som är på bilderna i inlägget tycker jag är ganska snygga för att var färgglada, eftersom de är ganska dova. Hade kunnat tänka mig att använda till exempel det grå-ish uppe i vänstra hörnet. Hade aldrig kunnat sätta på hästapållen ett illgrönt eller kycklinggult träns!

Alla Catlund

Hej
Jag tycker att träns och sadel ska vara typ svart eller brunt. Men schabraket kan vara lite mer färg på fast inte jätte mycket eftersom att det finns med lite färg i verkligheten.

Diana Sweetgirl

Tycker som dig att svart, brunt och kanske grått funkar. Schabraken däremot, där är det kanske inte skrikiga färger, men det är ändå mycket färger där. Så länge det int är för skrikigt och mönster så älskarn jag färg på schabraken :3

Minna Moonchild

Jag får ta och stämma in i kören: Svart och brunt är det som gäller. Filtarna kan ha mer färg och mönster, men det får inte vara för grällt och skrikigt.

Fiona Appledew

Och så kommer jag då och är avvikaren i gänget. LOL Jag gillar noga genomtänkt och färgmatchat men färgglatt (läs: lila) eller en kombination av neutralt och färglatt. Inte så mycket mönstrat dock men mönster på schabrak eller temastilar för olika högtider är helt okej. Jag är liksom väldigt färglad av mig IRL med (pixel-Fiona har faktiskt neutralare smak än IRL-Fiona har LOL)

Lana Skyforce

Brunt, svart eller grått tillsammans med nån "galen" färg brukar jag föredra, typ brunt och blått är en stor favorit! Däremot tycker jag att vitt är rent hemskt, hahah xD det är en rätt så svår färg att matcha och det ser inte så bra ut på många hästar imo

elinbohman.blogg.se

Jag tycker om dem när jag ser dem på andra, men oftast inte på min egen häst. Det första tränset skulle jag dock kunna ha, det ser ganska neutralt ut trots de blå detaljerna. :)

Vilda Snownight

Jag gillar klassiskt men ibland har jag också färgglada träns :)

Quinn Catforce

Använder oftast svarta eller bruna träns, oftast svart. Sadlar använder jag typ alltid svarta eller bruna! Skulle kunna tänka mig att använda western sadel och träns med färger och mönster för de har ju ofta/ibland så irl också! Ibland har jag färgglada träns ifall det matchar till schabraket och jag behöver mer färg till outfiten. Tycker ändå att sso borde släppa fler svart och bruna träns, framför allt bruna! Och fler westernrräns! Speciellt bruna western sadlar och träns är svåra att matcha! Det finns ju mest färgglada och mönstrade westernträns!

Quinn Catforce

Fler svarta westernsadlar skulle ju passa fint i gallerian också! Har bara hittat en svart och den har massa rosa på sig också! Det var dock i gallerian så finns säker fler runtom i Jorvik! :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.