Chrome Pointer

Dubbelt upp med tävlingar!

   Då man var säker på att man schemalagt det där inlägget man skrev klart dagen innan och sen öppnar bloggen för att inse att "nope", haha *klant-Esme*
 
  Båda tävlingarna i detta inlägg är avslutade och det går inte att anmäla sig. Vinnarna kommer kontaktas via mail under kvällen på söndagen den 5 februari 2017.
 
  Jag tänkte så att istället för att jag drar ihop något panikartat så börjar vi med tävlingen jag nämnde igår! Hade varit praktiskt med lotteri, men visste ni att det är olagligt att anordna lotterier på sociala medier? (Det fick jag själv lära mig rätt nyligen) Därmed blir det alltså inte ett sånt, men tävling blir det istället!
   Det är mycket tävlingar just nu, jag vet (har just nu tävlingar dagligen på YouTube också), men det här är en engångsgrej eftersom jag inte är mycket för såna här jippon :) Tycker bara det är trevligt att ge chansen nu då jag kan!
 
   Ni kan bara delta i en av nedanstående tävlingar. Priserna är två koder som kommer från tidningen Jorvik Gazette. (Denna tävling är alltså inte i samarbete med något företag - jag har själv betalat för priserna.)
 
 
   - Du måste vara 13 år eller äldre eller ha tillstånd av förälder att delta.
   - Du måste bifoga din mail i fältet "Epostadress" då du lämnar din kommentar, så jag kan kontakta dig om du vinner.
 
   Kommentera detta inlägg och berätta varför du spelar Star Stable. Utveckla gärna - ett väl genomtänkt svar är det jag söker!
 
   Jag kommer välja en vinnare på söndag kväll, 5 februari.
 
 
 
   - Du måste vara 13 år eller äldre eller ha tillstånd av förälder att delta.
   - Du måste bifoga din mail i fältet "Epostadress" då du lämnar din kommentar, så jag kan kontakta dig om du vinner.
 
   Kommentera detta inlägg och berätta hur er drömfunktion i Star Stable Online skulle fungera. Jag söker en "färdig" idé som ni verkligen har tänkt igenom! Ju mer välgenomtänkt där ni tänkt er funktioner, kontroller och nytta, desto bättre.
 
   Jag kommer välja en vinnare på söndag kväll, 5 februari.
 
 
   Det ska bli jätteroligt att läsa igenom era bidrag - så bara kör, kör kör! :D


Elsa Firesister

Hejsan Tävling 1.
Jag spelar SSO för många saker. Upplevelsen story uppdrag hästar. Har Faktiskt hittat min Bästa vän tack vare SSO. Men det jag gillar mest är upplevelsen den är HELT magisk. Har lärt mig sjukt mycket av SSO, massor med saker om hästar. visste typ inget före SSO sen så lärde jag mig mer och mer.

Emma Puppybear

Hejsan!
Jag har tänkt på en funktion att man ska kunna ta av utrustningen och att det ska se ut som irl. Alltså att karaktären tar av utrustningen med animationer.

/Emma Puppybear

Tilde

Hej esme! Min dröm funktion är att grimmor och tecken ska komma till starstable. Känslan när man kommer in i sitt "hemmstall" och bara kunna slänga på hästen fina och varma "kläder" i stallet. Jag tänkte att funktionen skulle gå till att när man tryckte in på hästens "namn bricka" så kan man välja bland grimmorna eller teckena som man köpt i en eller två specifika affärer. En i gallerian och en i Epona. Och att man då trycker på tecket elle grimman som du vill ha så kommer den på hästen som när man sadlar eller tränsar hästen i spelet. Hästen ska kunna ha tecket när man är i och utanför stallet men när man sätter på sadeln så ska den försvinna in i ryggsäcken igen. Samma sak med grimman. Jag kommer inte på så mycket mer om min dröm uppdatering just nu men hoppas du förstår hur jag tänker. Hoppas du får en fortsatt trevlig dag👍😘 Förlåt för de stavfel i texten men jag är inte den bästa på stavning 😅🐴 HEJDÅ!

Isla.swordpaw

Skulle vara kul att vinna då jag inte har så mycket starcoins! Förstod inte riktigt var man skulle skriva men skriver här hoppas det också går❤️

Svar: Nope, detta är INTE ett giltigt bidrag!
Esmeralda Silverforce

Meja nighthill

Hej!
Jag skulle villja ha en funktion där man skulle kunna rida dressyrtävlingar också, så att man får lite omväxling. Jag hade tänkt mig att det skulle gå på tid fast man måste följa pilar som visar vart man ska rida i olika färger beroende på gångarter. Eftersom det är många som inte bara vill ha hopptävlingar så skulle det vara jättekul att få rida dressyr för en gångs skull. Jag hade också då önskat att det vanns dressyrchamps så att man fick ska memorera ett program som dyker upp på skärmen och sedan ska man rida det identiskt och dom som klarar det bäst får en 1:a pris rosett, så då år det på så sätt flera som kan vinna också. Det kanske bara är bag sol tycker så men det skulle vara lite enklare att vinna isåfall. Vet att mina idéer kräver väldigt mycket teknik av Sso teamet men det är i alla fall min ide

Mandy Archgrove

Hej! Jag vill delta i tävling 1!
Spelar SSO av några anledningar. Jag hittade det i november 2016 då jag fick sådan SJUK lust att spela Starshine Legacy igen, spelen man fick med Pollux. Det är min barndom i ett nötskal! Då de inte går att få tag på till Mac började jag leta runt och hittade då Star Stable Online. (Och fick på köpet en påminnelse om de ursprungliga Star Stable-spelen, som jag ärligt glömt bort!) Började spela, tänkte först bara spela gratisversionen men när jag insåg att Ödesryttarna var med(!), så var jag bara TVUNGEN att fortsätta spela. För att sammanfatta:
1: För nostalgin och kopplingen till SL
2: För huvudstoryn, som är helt fantastisk
3: För alla andra roliga uppdrag
4: För att Jorvik är så otroligt vackert, och jag vill bara fortsätta utforska mer och mer!

Linnea

Hej Esme! Jag tycker att man ska kunna åka stora hästtransporter vid visa uppdrag tex. Att transportera sin egen häst men man kör själv. Haha du kanske inte förstår. Men det skulle vara då himla coolt att få den chansen att göra i en hästtransport i uppdrag som ex. Fortsättningen med vildhästarna att man transporterat tillbaka hästarna med hästtransport men man gör själv. Skulle vara skitkul! Hoppas att det blir något av detta Mvh Linnea

Antonella Sleepycake

Hej! Min dröm funktion i spelet är:
• Kunna gå ut i hagen med hästarna och gå ut och hälsa på dem! Det hade varit så kul att kunna gå ut i hagen!
• självklart flera huvud uppdrag!!
• Täcken, grimmor och grimskaft! Alltså täcken är en stor favvo av mig! Att hästen skulle kunna ha täcken typ överallt förutom när man rider så klart! Hade varit så snyggt!!! Och grimmor och grimskaft hade varit så kul!
• kunna ha olika foder saker man kan ha i foderkammaren! Och att kunna hänga upp sadlar mm i sadelkammaren!
• Nya raser typ Nordsvenskar! Och gotlandsruss!
• hjälpmedel när man rider! Alltså typ Luva, (till hästen) och olika pannband... mera western träns, snodd, martingall!
•vagnar... alltså att kunna åka häst och vagn! Hade nog varit svårt att fixa men hade varit kul! Alltså svårt att förklara men är ändå en idé!
Nu måste jag nog sluta skriva... har så mycket idéer men vet inte hur många man får skriva! Och dessoutom hade jag gett koden till min klubbledare för allt fint jobb hon gör! Ha en bra dag!

Antonella Sleepycake

Hej igen... tänkte bara säga att det jag skrev ovan var för tävling 2! Men skulle även vilja delta i nr 1 om det går! Hade gett 1 månads Starrider till min kompis syster!
Eftersom att hon inte är lifetime! Och hade varit kul att ge henne en kod! ❤❤

Elsa Youngbrooke

Hej! Denna drömfunktion har jag funderat på länge och genom åren alltid velat ha till spelet. Jag skulle vilja att man kan ha täcken på hästarna när de ska gå ut i hagen! Den idéen har jag haft inom mig ett bra tag och löst upp en idé kring hur detta ska gälla. Om man känner att en av sina hästar borde få lite semester ett tag från stalllivet, sätter man på täcket på hästen genom att sin användare i spelet ska fixa det med händerna, och skicka iväg dem till hästön! Jag tror absolut att denna funktion skulle vara något kul till spelet, så det blir verkligare! Förstår du hur jag menar? Sen om man inte vill skicka iväg sin häst på semester med täcke, behöver man inte! Det var min drömfunktion som jag gärna skulle vilja inträffa i framtiden i spelet! Mvh Elsa Youngbrooke

Charlotte K

Jag skulle vilja ha en uppdaterad mobiltelefon. Tycker att telefonen vi har nu har en väldigt gammal modell och har ganska få funktioner. Man skulle kunna välja mellan olika modeller t.ex "jphone 3000". Man kan köpa skal till mobilen i olika affärer runtom Jorvik. Om man klickar på mobilikonen så kommer en förstorad bild av en mobilskärm upp. På mobilen så kan man klicka på flera olika appar såsom:

SMS: Du kan få sms från karaktärerna på Jorvik som behöver hjälp och på det viset kan du få både vanliga uppdrag och dagliga t.ex "Hästarna har rymt igen, kan du hjälpa till att få tillbaks dom till stallet?" - Judy. Du kan också smsa olika karaktärer och fråga dem frågor som "Hur kom du till Jorvik" eller "Hur gammal var du när du blev intresserad av hästar?". Några minuter senare svarar karaktären och du får reda på deras bakgrund mm. Du kan också smsa med andra spelare.

SPEL: Du kan spela simpla minispel t.ex flappy bird fast med en pegasus i ett Jorvikist område. Spelen har topplistor och om du är dagens/veckans/månadens bästa får du en belöning, precis som med loppen. Du kan även spela minispelen på en app i din riktiga mobil.

VÄN/GRUPP/KLUBB: Du får vän/grupp/klubbinbjudningar i mobilen istället. Om du inte vill ha några inbjudnngar kan du sätta mobilen på "Tyst läge" och alla spelare som försöker bjuda in dig får en gul text som säger "(Förnamn) önskar att inte bli störd". Om du får en klubbinbjudan så kan klubbägaren skicka klubbinfon också.

RINGA FÖR UPPHÄMTNING: Funktionen har är samma som förra: man kommer direkt till hemstallet men istället för en bild med text under så blir det en cutscene på ca 10 sek där spelaren tar upp mobilen och ringer, sen visas en hästtransport som kör på en väg mot ditt hemstall. Vilken väg beror på vilken del av Jorvik du var på. Beroende på hur snabb din dator är kan en liten laddningsskärm komma upp efteråt.

HÄSTINFO: Du kan få upp bilder på alla dina hästar, köpdatum för alla hästar, ras, färg, namn, level, humör, championatresultat osv. Du kan även se exakt antal hästar du äger och se hästar som är till salu runtom Jorvik.

STALLHJÄLP: Du kan ringa din stallflicka varsomhelst på Jorvik och köpa/fylla på stallhjälp.

Det var allt jag kom på just nu
Skulle vara riktigt kul om jag vann, men det kommer oavsett bli kul att läsa vinnarbidragen sen. :)Rebecca Bluenose

Hej Esme! Jag vill delta i tävling 2.

Min drömfunktion är man ska kunna Igga alla spelare i sin server. Tänk vad skönt när man har nya uppdrag som många vill göra samtidigt! Jag skulle vilja att det fanns en liten knapp tex under där man kan välja om man vill ha på skuggorna. Det skulle vara bra om när man trycker på den knappen kommer det upp 3 alvtnativ. Alvtnativ 1=dölj alla förutom dina vänner. 2=Dölj alla förutom dom i din klubb. 3=Dölj alla spelare. Man ska även kunna Igga folk som man kan nu. Ifall man stör sig på en person är det barast Igga den som vanligt. Om man efter en stund saknar alla andra spelare när man tryckt på att Igga dom ska man kunna gå tillbaka till samma ställe och kunna avboka rutan och då ska man se alla spelare igen.

Denna funktion skulle vara andvändbar när man tex har ett klubb event eller om man spelar in en video. Men framförallt om man vill göra ett uppdrag och man knappt ser uppdragsgivaren för att det är så många personer där.

Det var min lnskefunktion. Hoppas att den var bra! Ha en fortsatt trevlig dag Esme!

Matilda❤

Min dröm funktion skulle vara att man kunde ha en speciell grupp där gruppledaren väljer en utav sina EGNA hästar som den/de andra i gruppen ska rida på Även att man ska kunna leda dom vid sammatillfälle!❤ Skulle även bara kul om man kunde longera hästarna utav att bugga!😂

Savannah Lightninglord

Hej Esmeralda! Jag heter Savannah och spelar på server 1, Air Star. Nu ska du få höra mitt bidrag till tävling 2! Min drömfunktion är att man ska ha möjligheten att bjuda in en av sina vänner till sitt hemstall. Det finns ju ett fika/mellisrum mittemot spolspiltan. Där skulle man ju kunna ha sin kompis som skulle kunna hjälpa en med stallsysslor och fika med en. Det skulle gå till så här: På anslagstavlan skulle det finnas en knapp där det stod: "Bjud in vän". Den skulle man klicka på, och då skulle man få upp sin vänlista. Där skulle man kunna välja max 5 vänner att bjuda in till stallet, (eftersom att om det skulle vara fler skulle det nog förekomma väldigt mycket lagg av det). Sen skulle de vännerna man valt kunna gå till ens hemstall. Då skulle de vara tvungna att gå till det hemstallet just den personen som bjudit in en har. Om det är flera som bjudit in en till just det stallet, eller om man själv skulle bo där, då skulle man få upp en ruta där namnen på de spelarna som bjudit in spelaren kommer upp. Är det ens eget stall kommer även "Mitt Stall" upp. Det skulle också vara så att spelaren som bjudit in en MÅSTE vara i sitt MyStable, annars kan man inte gå in i det stallet, eftersom att den spelaren skulle kunna ställa till oreda i spelaren som bjudit in ens stall. Detta skulle man kunna göra eftersom att man skulle kunna umgås i sitt stall och att man skulle kunna hjälpa andra med sina sysslor. Till exempel om man har jättemånga hästar, och behöver hjälp med att mata alla eller inte har råd att köpa mat till alla, då skulle man kunna fråga sin kompis om hjälp! Detta var mitt bidrag, hoppas att du tyckte om den! MVH Savannah Lightninglord!

Moonpaw

Tävling 2:
Det finns flertalet funktioner som skulle göra spelet 100 gånger bättre än vad det är.

1. Förbättrad garderob. Liksom funktionen när man kliver in i en butik får man en förhandsvisning av sina kläder och utrustning på ett bättre och mer organiserat sätt än innan. Det kan finnas ett fält där du kan söka efter det plagget du vill ha eller sortera efter färg/typ av utrustning. PLUS att garderoben nu bara ger dig en förhandsvisning på karaktärens kläder, och du måste gå in i sadelkammaren för att förhandsvisa hästens utrustning. På så sätt använder man också mer av stallet.

2. Man kan leda hästen in och ut ur stallet. Denna funktionen är enkel, men gör det mer inlevelsefullt när man har stått i stallgången med sin häst och är redo att gå ut.

3. Försäljning av foder. Här finns två alternativ enligt mig; Man kan antingen få gå utanför stallet utan häst men man får INTE lämna stallområdet när hästen inte är med. Detta är för att snabbt kunna springa ut och köpa mat om man får se att väskan är tom och du har hungriga hästar i boxarna. ELLER så kan man klicka på höbalarna i foderkammaren för att få upp en "affär" där du smidigt kan köpa foder utan att bry dig om foderbutiken utanför. Den kan till och med tas bort.

4. You guessed it; grimmor och täcken. Inte bara för att det är inlevelsefullt och extremt gulligt, men det kan också vara praktiskt! Det finns täcken för hästarna att hålla sig varma när man är ute och rider, så täcket har alltså plats för sadeln inemellan. Jag tycker att de varmaste kläderna för karaktären (tjocka tröjor, vantar och mössor) tillsammans med dessa täckena (och eventuellt benvärmare till hästen) kan ge spelaren en buff som gör så att du kan rida snabbt oavsett hästras i Dinodalen. Det är en buff där du håller dig själv och din häst varm trots det råa klimatet.

5. Väder. Jag hade älskat om ssoteamet hade kunnat lägga in olika vädertyper i spelet som slumpas beroende på tid på dygnet och dag. Vädertypen kan ändras på ett klockslag på servern till exempel såhär: Du loggar in tidigt på morgonen. Det är dimmigt och regnar, och du spelar fram tills klockan 4 och då börjar molnen äntligen lätta och solen strålar igenom. Liknande mekanik som i spelet Minecraft, enkelt men en väldigt cool funktion! Man kan stänga av funktionen för att förbättra prestation på datorn.

6. Olika extra funktioner till stallet: Som att kunna sätta fast hästen i stallgången med sin nya grimma för extra inlevelse, kunna spola av hästen i spolspiltan med liknande funktioner som det nya fölspelet och en personlig favorit: Mocka! Jag har så gärna velat använda den lilla skottkärran som bara står och skräpar i sadelkammaren, och att de hästar som är i sin box (när namnet står på namnskylten) aktiverar funktionen att det hamnar bajshögar i boxen efter ett visst klockslag (kanske i samband med uppdragen?) och att man nu kan gå och hämta kärran och verktygen som hänger på väggen för att mocka bort det. Roligt, enkelt och jag tror många skulle tycka om det. Funktionen kan stängas av via inställningar om man inte orkar.

Bella Skynose

Tävling 2.

Min drömfunktion i Starstable är att kunna köra dressyrtävlingar, lika som alla levlingsbanor. Det kanske kommer vara svårt att göra dressyrtävlingar i spelet men t.ex. på druidträningen då man rider efter pilar, det kommer säkert kunna funka som någon slags dressyrtävling.
Men när man rider efter dessa pilar så kan det stå olika knappar med t.ex. Skänkelvikning, bakdelsvändning och framdelsvändning. Så ska man göra dessa övningar på olika ställen och man får procent för varje övning man gör i tävlingen. När man har gjort klart banan så räknas alla procent för varje övning ihop och sedan ser det lika ut som på topplistorna nu i spelet. Så den spelaren med högst procent står högst upp på topplistan.
Sedan kan det finnas tre olika dressyrtävlingar och det är olika svårighetsgrader på dessa tävlingar. Jag tänker att man kan få 250 XP till hästen och 25 JS när man gör dessa dressyrtävlingar.

Jag har alltid längtat efter att det ska komma dressyrtävlingar till SSO, det är nog väldigt svårt att få men jag hoppas på att det ska komma inom snar framtid 😚🌟

Anna Eastsmith

Min drömfunktion i starstable är att man ska kunna har skritt/länd täcken när man rider och också någon sorts fleece täcken som dem kan ha i boxen! Det skulle vara en så häftig grej att ha i spelet och det skulle göra att ridturerna/ stallet blir mkt mer realistiskt!! Täckerna skulle kunna sättas på i en ruta nere brevid sadelväskorna och husdjuren sätts på. Det skulle finnas ländtäcken i massa olika färger och nyanser så man enkelt skulle kunna matcha till outfits, men täcket skulle kunna va i massa knasiga och fina färger. Man ska köpa täckerna i samma affär, i governersfall.

Sedan har jag en till, VÄDER!! Det skulle betyda så mycket för spelet och det skulle vara jätte roligt att sätta ihop outfits efter vad det är för väder. Det skulle kunna vara dimmigt och regnigt vissa dagar och sol andra! Vädret skulle kunna vara random så att det varierade väldigt mellan dag till dag.

Aurora Seablanket

En drömfunktion på sso för mig skulle vara ett tävlingsområde, ett nytt område i spelet där det finns ett ordentligt ridhus som är lika långt som det är i verkligheten. Jag vill ha olika paddockar till olika ridgrenar, t.ex en paddock med lite avancerade hinder, murar vattengravar mm. En paddock för o-avancerade hinder som man kan tränar upp sin tillexempel nya hopphäst på. Det ska finnas riktig dressyr och longering. Sist vill jag ha en galoppbana, inte som baronessans med en massa skräp på utan en vanlig galoppbana, den ska gärna vara hyfsat lång så det tar kanske 1-1,5 min att springa igenom. Tror jag fick med allt där haha.

Filippa Candlepie

Hej! Först så vill jag bara säga att jag är tretton år, och har även tillstånd fram mina föräldrar att delta.

Den funktionen i sso som jag allra helst skulle vilja ha är väder! Jag menar, det regnar ju på Dark Cores högkvarter och i vissa uppdrag/platser så finns det även dimma. Det skulle kunna vara något slags schema som upprepas varje dag eller varje vecka så att det blir så verklighetstroget som möjligt. T.ex. en mulen dag med regn till ifrån och en dag med strålande sol utan de minsta molnen. Sen så vet jag att vissa absolut inte vill ha detta, så då skulle det kunna finnas en funktion i inställningarna där man kan stänga av vädret så att det alltid är "standardvädret".

Som Anna Eastsmith har skrivit i kommentarsfältet här nedan så skulle det göra väldigt mycket för spelet. Man skulle även kunna göra fina outfits beroende på vad det blir för väder. Kanske skulle man kunna ha någon slags "skärm" eller något i hemstallet där man kan se vad det blir för väder de närmaste dagarna?

/Lippa :D

Miranda Skyhaven

Min drömfunktion i spelet är om det fanns en knapp, eller en tangent, som gjorde att alla spelare döljdes, när man t.ex. Ska göra nya uppdrag och så är det hur många människor som helst, det kommer mer hela tiden och orkar inte ignorera alla och sedan ta bort. Skulle även varit väldigt kreativt om man kunde välja att dölja exakt alla, alla förutom klubben och alla förutom sina vänner. Skulle varit otroligt effektivt om man ska spela in något, eller fota till bloggen, instagram osv. Detta har länge varit min drömfunktion sedan början av spelet. :D

Renée Eveningknight

Jag deltar i tävling 2.
Min drömfunktion skulle nog vara att kunna vissla på hästen, tänk dig att du gör ett uppdrag som du måste springa på. Sen är hästen kvar på samma ställe och du måste springa tillbaka till hästen. Då kunde man istället ha en knapp som man klickade på, något i stil med "Du visslar/ropar på din häst" sedan ser man hästen komma till än (vore drömmen, att hästen springer mot än) Det är min drömfunktion!

Quinn Catforce

Tävling 2, starcoins

Min drömfunktion är nog att kunna köra hästen! Att kunna välja att åka med kärra istället för att rida. Hästen skulle vara lika snabb som då man rider den, men istället för sadlar och shabrak med bra stats skulle man ha olika tömmar, selar och kärror med bra stats. Det skulle komma olika trav tävlingar precis som championaten. Man skulle kunna köra på samma ställen som man kan rida just nu, och det skulle finnas uppdrag där man behöver köra och tävlingar för träning. Det skulle finnas olika typer av kärra t.ex släde, travsulky, en vanlig "häst och vagn kärra" (sån som de hade förr, innan bilen) och flera andra modeller. Man skulle kunna "pynta" sin vagn lite och i stallet skulle det finnas en ny flik i garderoben för körning där man kunde ha sina kärror, tömmar träns och selar för körning. Man skulle kunna ha fler hästar framför kärran och det skulle också eventuellt komma hästar som bara gick att köra.Tänk att sitta i en kärra med fluffiga filtar och bara köra runt i Jorvik och mysa! Speciellt på vintern eller i dinodalen!

Elin

Hej❤ Min dröm funktion skulle vara att få prov rida en häst innan man köper den. Vill ha den funktionen eftersom ibland ser hästen jätte fin ut men sen när man rider den gillar man den inte.
Tänker att man skulle få välja "prov rid häst" när man klickar på hästen. Det kanske skulle kosta några sc eller js men inte jätte mycket. Man skulle få rida hästen kanske 1-5 minuter en gång om dagen, kanske välja hur länge och då skulle det kosta lite mer.
Det är min dröm funktion❤

Ida

Vill gärna att man skulle kunna ha ändra färg på manen på hästen eftersom vissa hästar ser så konstiga ut med de färger de har.de e nog min dröm funktion...

Sara Pandastar

Jag har flera drömfunktioner men den som ligger högtst upp på listan är ett eget klubbridhus till sin klubb på starstable! Denna ridsal ska innehålla både där klubben kan ha dressyr, hoppning, kavaletti, terräng.. träningsmöjligheter för endast sin egen klubb. Det hade varit så roligt och praktiskt när man till exempel vill ha en tävling i klubben. Att man ser alla tydligt, då alla spelare har rätt att vara vart dem vill i spelet och man kan inte bara be någon att gå. Så istället för att springa runt och ignorera så har klubben en egen ridsal! Detta ska innehålla en upphöjnad/läktare där ridläraren ska stå och den ska kunna ge komandon som "sakta av till skritt" eller vad den vill säga, precis som i klubbhuset så alla ser tydligt vad ridläraren vill.
Det ska finnas fler möjligheter till olika sorts träning för hästen, som vattenhinder, oxar mm. Det skulle även vara fantastiskt roligt om man kunde få hästen att göra framdelsvändingar, böja på hals och olika dressyrövningar i dressyrsalen!
Det är min drömfunktion/funktioner!
Förutom realistiska, roliga övningar får man träna och spendera tid med sin klubb som för mig är det bästa <3

Luna Friendstreet

Jag vill gärna delta i tävling 2!

Min drömfunktion till SSO skulle vara att kunna jobba med hästarna i spelet från marken. Jag ska förtydliga:

Man skulle kunna ha trickträning, som gick ut på att man hade dagliga uppdrag där man tränade på ett trick. Man hade en XP-mätare kopplad till det här tricket, och när man gjort det, säg 15 gånger, var mätaren uppfylld och du kunde via en öppningsbar meny bredvid kartan gå in i tricktränings-mode. Att göra tricket skulle inte vara att dra ett äpple i en bana (jag kollar på dig, Häst & Ponny) utan kanske att trycka ett mönster på tangentbordets pilar eller liknande. Man skulle såklart kunna få fram vilka mönster som gäller alla olika trick man har lärt sig, in case man skulle glömma. Förslag på trick skulle kunna vara, buga, skrapa med hoven, lägga sig ned och stegra.

Utöver trickträning skulle jag gärna se att man kunde jobba mer med hästen från marken, till exempel i lite Horsemanship-inspirerade övningar. Man skulle kunna gå in i "markarbete-mode" via samma meny som trickträningen, och lära sig det på samma sätt. Dock skulle man istället utföra övningarna genom att till exempel klicka på hästen med musen. Exempel på dessa övningar kan vara snurra, alltså en framdelsvändning, typ, när man klickade på hästens bakdel. Man skulle också till exempel kunna med hjälp av klick på benen lyfta hovarna, få hästen att backa och att följa efter en.

Jag tänker att det här skulle fungera lite som en rolig grej, en lyxfunktion, men också som ett komplement till träningen, som i dagsläget bara går ut på att flänga runt bana efter bana. Det kan ju vara både kul och viktigt att lyfta fram vikten av att träna hästen från marken utöver ridningen, och hur det kan påverka ridningen väldigt positivt. Jag tänker att man medan man lär sig tricket, de där 15 gångerna, får hästen man tränar med en summa XP för varje gång man tränar. Jag tänker dock inte att detta på något sätt skulle ersätta det vanliga levlandet, utan fungera som ett roligt komplement, så det kan handla om ca 50 XP per trick. Om vi då säger att man kan lära sig fem olika trick och fem markarbetesgrejer, kommer detta bara motsvara 5-10 banor. Detta gör ju att det kanske känns värt att göra det, men samtidigt inte fasar ut annan träning.

Hoppas att det gick att förstå hur jag tänkte!

Kram Luna

Nea

Hej! Tävling 2!

Jag skulle vilja ha en stad där det bara finns lopp, typ lika många lopp som det finns i hela jorvik, men inte lika hög XP som de andra! Det skulle vara bra om det skulle finnas för om man har lite XP kvar till lvl 15 också har man gjort alla lopp i hela jorvik! Vad bra det skulle va om det fanns en stad där det finns mer lopp!? Jag tycker det är en bra idé. Jag skulle vela att man red i skogar och i bergen.

Courtney Pinkrider

Min dröm funktion i spelet är att kunna gå in i spårvagnarna det hade varit kul eftersom det bara kommer upp en liten bild kanske och en laddnings ikon det hade varit kul om man kunde vara i spårvagnen

/// courtney

Moa❤️

Hej! Min drömfunktion skulle vara grimmor och täcken. Så man trycker på namnskylten och där ska alla täcken och grimmor finnas som man har köpt. Ungefär som i garderoben. Och så dubbelklickar man för att sätta på dem. Det är ju ingen nödvändig funktion men det skulle bli mysigare och så skulle det bli mer verklighetstroget när man spelar in serier osv.

Elsa Shadowstar

Jag skulle verkligen vilja att det skulle komma en testa hästfunktion till spelet! När man ska köpa en häst finns det ett alternativ att "provrida" hästen för SC. Man betalar per minut, då om man t.ex. vill rida hästen i 3 min betalar man exempelvis 75 SC. Då teleporteras man till ett ridhus eller ridbana och får där prova hästen i de olika gångarterna. Där finns också ett flertal hinder så man kan se hur hästen hoppar. Hästen har på sig "noob" utrustningen för att inte skapa några buggar där man förlorar utrustningen man har satt på hästen! När de minuterna man betalat för har tagit slut kommer man tillbaka till stallet där man kan köpa hästen och kan välja om man tyckte om den eller ej. Detta skulle vara väldigt bekvämt eftersom färre skulle ångra sina hästköp! Hoppas du tycker att detta var en smart idé!
Kram Elsa/Pels ;)

Johanna Lightstone

Jag ansöker för tävling 1.
Varför jag spelar sso är för att det är helt fantastiskt. Man får vara med sin klubb och sina vänner, vilket bidrar till att spelet är så levande, socialt och roligt!

Hästarna blir allt finare och realistiska. Jag ser att de nyare pållarna är mer personliga på utseendet och rörelserna. Det gillar jag skarpt. Sjäklart har miljön förbättrats också med högre upplösning och detaljer.

Hela spelet utvecklas hela tiden. Det är mest därför jag spelar. Star stable online är ett aktivt spel som man ej tröttnar på. Jag gillar idén med huvudstoryn som är gripande och spännande. Kan inte vänta tills fler uppdrag kommer! :D

De som jobbar på SSE verkar verkligen gilla det de gör dvs att de alltid gör sitt bästa. Tack för att ni gjort ett så fantastiskt spel!

Hayden

En funktion jag skulle vilja att Star Stable lägger till är att kunna resa till andra häst öar än Jorvik och såklart Sydhoven!! T.ex att man kunde åka till en ö genom att åka med flera färjor alltså att man måste åka till flera ställen och byta färja för att komma dit. På den stora färjan som tar en till ön så kan man ha boxar eller spiltor där hästarna står under tiden och man kan sköta om dom medans spelarna kan gå upp på färjan och där kanske det kan finnas ett café eller flera sittplatser. Men man måste ha koll på sin häst för annars kan den bli "sjösjuk" och i värsta fall får man åka hem till sitt hemstall, automatiskt då, och då måste man börja om hela resan. Men om man ser att ens häst börjar bli sjuk (en viss ikon vid porträtt visas) så måste man snabbt dit och ta hand om den och man kanske måste köoa speciella mediciner/piller och ge den för att den ska klara av hela redan. Resan dit kan ta ca 1-2 minuter till ön eller öarna. Detta är mitt förslag♥

Tilda

Jag skulle vill ha vinna sc för jag brukar inte kunna köpa sc alls ofta. Jag skulle vilja att innan man köper hästen så finns det En knapp där man får provrida hästen i t.ex 5 min och att man ska kunna testa den i hoppning, terräng,western och hoppning! Jag har själv sköpt hästar och sen inte ridit på den för jag inte gillar traven. Detta var mitt förslag!

Antonia Pandanose

Tävling 2: Min drömfunktion till SSO hade varit att ha täcken. Ett fleece, ett regn och rätt vinter som man skulle kunna sätta på höstarna. Tänk att rida runt barbacka i Dino med ett mysigt vintertäcke och bara veta att man lever? Täcken skulle finnas i samma färg som shabraken och filtarna. Det finns ju shabrak och filtar för alla och tänk dig att ha ett täcke som ser ut som det stora svarta med ull (tror jag) som finns hos Nic Stoneground! Det var mitt bidrag :) (Du kan gjärna kontakta mig på instagram ist för jag kollar inte så ofta min mail. Heter isf @osten.Pandanose )

Riley Dawnrock

Hej! :3

Detär väldigt mycket jag skulle vilja lägga till i sso, och förutom dressyr (som typ alla redan vill ha haha) så är det först att man skulle kunna ignorera alla andra spelare på servern. Det skulle göra det mycket lättare att ta bilder och spela in videos!
Jag skulle också vilja att det fanns flera inställningar på funktionen, som igga alla förutom grupp, vänner eller klubb. Det skulle finnas en flik under "alternativ", så att man snabbt och smidigt kan ändra läge.(c:

// Riley med tre Y (; xD

Charlie

Hello Esme! :D
Min dröm funktion skulle vara att ett "klubb" ridhus ska
Komma till spelet (: De vill säga att endast den klubb man är med i har tillgång till de. De skulle tex kunna funka så att de som är högt satta i rang tex Ridlärare elr klubbledare/ägare ska kunna klicka på en knapp vid schemat där det stod ungefär: [Klubbens Ridhus] och så får alla medlemmar som är inne en inbjudan ungefär en sådan som man får vid en tävling fast det då skulle stå: "inbjudan till ridhus" tex :D I ridhuset skulle det finnas en enda stor sal med en läktare. Ridlärare/ägare/ledare ska kunna sätta ut hinder tex bommar på marken eller välja höjd på hopp hinder. Det skulle vara kul om man kunde få sätta ut koner tex så man kan få öva på serpentin bågar eller träna på vart ridvägarna går!
Detta är min absoluta dröm uppdatering och kag är säker på att alla skulle få nytta o glädje av den :) SSO teamet har nog int fattat hur stor del ridklubbarna är av spelet och för vissa av oss tex jag är vännerna i klubben på SSO som en familj för mig.
Tack för chansen att få delta i tävlingen och det var kul att få dela med mig av min dröm. //Charlie

Ebba Flowerland

Hej! Jag vill vara med i tävling 2.
Det finns flera funktioner jag skulle vilja ha till starstable men min absoluta drömfunktuon är dressyrtävlingar. Att man både ska kunna köra vanliga resultattävlingar och även championat. Det skulle gå till som en vanlig dressyrtävling, den mee högst procent vinner, fast på starstable skulle det nog bli lättare med poäng istället. Det skulle finnas olika punkter man ska rida mellan och få poäng på den punkten på en skala från 1-10. På ett championat delas man som vanligt in i grupper och den i gruppen med högst poäng vinner.

Anna SkyLee

Hejsan Esme! <3
Jag skulle gärna vilja ställa upp i tävling 2 där man ska berätta om en drömfunktion. Min drömfunktion är att mera djur ska läggas till i Jorviks vackra natur. Låt mig förklara. På vissa ställen finns det andra djur än hästar t.ex. björnen i björngrottan. Jag skulle vilja ha mer olika djur så att platser som inte blir besökta så ofta får mer liv. Tänk att ta en ridtur runt i exempelvis Hollow woods där ekorrar, harar, rävar och andra smådjur strövar omkring. Kanske till och med en älg! Starstable teamet har redan under de senaste åren lagt till nya olika djur, senast var det duvorna i Jorvik City och jag älskar detaljen att de flyger iväg när man kommer nära dem. Det gör att spelet känns ännu mera verkligt och det lyfter verkligen spelkänslan. Därför vill jag ha mera djur i spelet, särskilt på de mer "övergivna" områdena. Detta var mitt förslag! <3

Vilda Silvervalley

Dressyr. Ett helt ridhus som man bara kan rida dressyr i. Kunna träna in olika dressyr program och lära sig dem olika momenten som krävs. Ett ridhus till bara klubben hade inte vart fel. Typ som klubbhuset fast ett ridhus. Hade vart så Nice om man kunde haft en dressyr eller hopp lektion ifred- utan nån som kommer och fan girlar osv.

Avery sworweb

Hej Esme <3
Jag skulle vilja delta i Tävling 2 och berätta om min Drömfunktion / uppdatering. Min dröm funktion är att kunna sitta ner i traven. Det behöver inte vara på alla hästar utan bara på en speciell häst ras tex hannovare som jag har velat haft länge i spelet eller en funktion man kan köpa för sc vid en hästtränare kan inte riktigt bestämma mig där hur man ska ha det. Detta skulle fungera på ett sätt att man kommer fram i trav och trycker ner shift så sitter man ner i traven. Detta är min drömfunktion då det skulle bli roligare att rida dressyr i spelet och mer roligt överhuvudtaget , hoppas du gillar min idé ha de bra :)

Felicia Greenhill

Tävling 1:
Redan under mitt tidiga spelade år 2012 lärde jag känna några av mina allra bästa vänner, och SSO har därför, och kommer alltid att ha en viktig plats i våra hjärtan.
Spelet är dessutom väldigt uppfriskande att kasta sig in i. Efter en barndom full av mer enformiga hästspel var SSO så nyskapande och spännande. Det fanns så mycket att utforska och göra, samt att logga in och kunna spela med sina vänner var en räddning från den ibland stressiga och ensamma vardagen.

Även den öppna, stora världen en väldigt värdefull faktor i spelet. Att kunna springa runt i naturen ensam med sin häst är väldigt avkopplande och kan till och med vara ångestbefriande för mig. Star Stable Online ger mig chansen att få vara hjälten i en helt annan värld för en stund, där inte ens Garnok känns omöjlig att vinna över, och alla andra problem känns plötsligt så mycket mindre.

Det är definitivt det spelet jag brunnit för längst, och jag kommer inte vara redo att släppa det ifrån mig på ett väldigt långt tag, just för hur vackert och välgjort det är, men också för alla fantastiska personer jag har fått chansen att lära känna. Utan Star Stable skulle jag inte haft de vänner jag har idag.

Viktoria

jag hade gärna velat ha täcken och grimmor i spelet. de hade varit så mysigt!

Regina Starknight

efter som jag har alla hästar i spelet men trött på att levla så hade jag önskat att man kan låna ut en häst till en vän, tex i 2 dagar och då kan personen levla hästen åt än, och när de gått 2 dagar så skickas hästen tillbaka. Typ exakt som låna ut häst funktionen på Howrse, så hade man fått kanon bra hjälp att kunna levla flera hästar på engång, och man måste vara vän med personen man lånar häst av, men skulle då tex personen ta bort eller blocka den vännen så skickas hästen tillbaka.
Så att de inte går att sno hästen på något vis,


Sen att man skulle kunna se och hälsa på hästarna ute i hagen och kunna sitta i hagen och mysa med alla hästar hade också varit perfekt :) // Regina Starknight (Vanessa Fishheart på ice cream jungle :) )

Denise

Hej Esme!
Min drömfunktion är egentligen en uppgradering av en redan existerande funktion. Nämligen gruppfunktionen.
Jag önskar att den utvecklades så att man kan välja att ta uppdrag "med gruppen". Att då alla i gruppen måste vara i närheten och att uppdrag fortsätter först när alla accepterat dom.
Man ska då också bli tilltalad som "ni" av NPCerna för mer verklighetskänsla!
Tycker då också att man ska kunna "dölja alla utom grupp" för att underlätta. Och vill man inte vara med gruppen kam man lämna och fortstta äventyret som man själv vill!
Xoxo

Hampus edh

Jag hade velat att det skulle finnas en funktion så att man kunde provrida i circa 1-1,5 min så att man kan se alla gångarter och hur den ser ut.
Om man går till ett salustall och går in på någon häst och över köp häst knappen så kan det vara en knapp som det kan stå provrid häst. Om man klickar på den så kommer man till en rundpadock och då får man rida fritt i den tills tiden är slut. Efter en stund så får man upp en ruta där det står
: vill du köpa denna häst eller vill du vänta. Och så får man upp två alternativ köp häst eller vänta. Det var min dröm uppdatering ilysm ❤️❤️❤️❤️

Julia

Hej Esme!

En grej som jag tänkt på länge att jag vill ha, är att min häst levlas när jag rider långa sträckor på den. Det är så i andra spel där man har olika sorters djur som 'mount'. Klart att man ska kunna köra tävlingar också och få XP för det, men om jag tycker att levla är det tråkigaste som finns men gärna strövar runt i skogarna på jorvik i flera timmar eller inte tar hästtransporten tycker jag att det också skulle belönas.

Jag tänker så här, att för ett visst antal sekunder eller en viss sträcka som du rider på din häst, så får du en XP för hästen så att du saktar samlar på och det tickar uppåt.

En svårare twist på det hela skulle också kunna vara att om du hoppar mycket i naturen eller på banan så får du upp poängen för hästens hoppförmåga, och om du galopperar mycket så får den poäng på snabbheten. Om du kör mycket tempoväxlingar och svängar så får den poäng på smidigheten. Då skulle hästarna ha lite olika förmågor i olika level beroende på hur de ridits och vad de tränats på. Då skulle man ha olika inriktade hästar i sitt stall för olika tävlingar.

För dessa olika hästar krävs sedan såklart att det kommer både dressyr och fälttävlan och körning till jorvik, men det har ju andra redan skrivit.

Jag tycker det vore en super bra funktion då jag tycker spelet blir tråkigt när man nöter tävlingar hela kvällen, och när jag ridit omkring i en timme och utforskat dinodalen har jag inte fått en enda level på min häst. Vilket gör att jag inte köper några nya hästar särskilt ofta, och i så fall hetsåker från tävling till tävling istället för att njuta av vackra jorvik. Dessutom tror jag att det skulle bidra till att få mer liv och rörelse 'ute på landet' istället för att alla hänger i städerna.

Tack för en super bra blogg, och jag är så glad att du orkar kämpa på och driva den när många andra bloggare åslutat, för det är superkul att läsa alla dina tankar kring spelet.Cecilia Moosepaw

Hej min dröm uppdatering till star stable online är att man skulle få designea sin egen bostad. Med designea så menar jag att man får välja färg på tapet, golv och annat. Det kan vara ett kök, ett badrum, ett vardagsrum, en hall och ett sovrum. I sovrumet så ska det finnas ett skrivbord som man kan sitta vid. En säng som man kan ligga i men inte sova. En bokhylla som dekoration, hästgatdiner i ett fönster åvanför sängen. I vardagsrummet så ska det finnas en radio som spelar Raptor musik och en avslagen teve. Det ska också finnas en sofa som går att sitta i och ett litet bord framför det. I köket så ska det finnas ett matsalsbord som man kan sitta vid och äta. Det ska också såklart finnas en kyl som man kan stoppa in cafémat i, en spis som är till dekoration och bänkar och en diskho med karan som går att spola. I badrummet så ska det finnas en dush som man kan stå i och sätta på vattnet så det spolar över dem.

Cecilia Moosepaw

Jag råkade skicka inann jag var klar
Det ska också finnas ett haffat som man kan tvätta händerna i och en toa till prydnad. I hallen ska det finnas ett skoställ och en jackhängare.

Jag är 12 men kar fått lov att delta av mina föräldrar.
PS Du är den bästa youtubern i värden. Tack vare dig så började jag spela star stable online och det är jag tacksam över DS

Eleanor Swiftgirl

Tävling 1
Jag hittade sso igenom Jorvikipedia! jag läste lite på Jorvikipedia och sen så blev jag sugen att spela, Jag älskar online spel så sso var perfeckt tyckte jag.Jag Tycker att sso är sjukt roligt att spela. 3 stora saker varför jag spelar sso.
1. Grafiken/Uppdateringar
2. Uppdrag
3. Online
Om dem punkterna inte fanns skulle jag säkert inte spela sso.
Jag skapa mitt Main Konto i 2015 Juli
mitt Backup är typ lika som mitt Main och jag skapa den 2016 februari. För jag ville göra om allt och se hur allt ändrades. Varför jag vill ha 1 månad Star Rider är nog för att jag betalar bara på mitt Main och min Backup är mer för Värdekoder är level 15 på den bara av värdekoder för sso har ett underbart comunity!.

Vivien "Vivi" Fastheart

(Jag har föräldrars tillåtelse)

Min idé är en "Låna häst funktion". Det ska finnas två sätt att göra detta på, ett som kostar SC, och ett som är gratis. Det gratis sättet är att, om vi säger att jag vill köpa en urhäst, men är inte riktigt säker kan jag kolla om en kompis har hästen. Vi säger då att jag inspekterar t.ex. dig och ser att du har hästen jag vill prova. Då är det en liten knapp brevid alla hästar där det står "Fråga om att låna" typ. Om jag då klickar på den kommer det fram en sån där gul text på skärmen där det står "Du frågade Esmeralda Silverforce om att få låna hennes häst (Hästnamn)" Då kommer det upp en ungefär som när man får en vän förfrågan, och då kan du välja om du vill låna ut hästen eller inte. Då kan du fylla i några saker, Du kan välja hur länge du vill att jag ska få låna hästen (Du kan avbryta och få tillbaka hästen när som helst) typ 20 minuter eller 1 dag. Sedan kan du även välja vad jag ska få göra ned hästen, typ om jag får ändra hästens man, levla den osv. Det finns även en knapp i hästskomenyn där du kan se vilka hästar som är utlånade och till vem. Du kan även se hur lång tid det är kvar, förlänga tiden och avbryta och få tbx hästen igen. Förutom det kan du även ändra vad jag får göra, som levla mm. Det finns även en flik i stallet (Där man kan se hästar i shallet och hagen) så finns det även en flik som heter "Utlånade hästar" där du kan göra samma saker som i fliken i hästskomenyn. Ifall jag rider på en häst och du avbryter och tar tbx hästen så står det "Esmeralda Silverforce tog tillbaka (Hästnamn), du transporteras tillbaka till stallet" Då åker jag tillbaka till mitt hemstall och hästen finns nu i en Box i ditt hemstall (elr hagen om det är fullt) och jag kan inte längre rida hästen. Man kan inte låna ut hästar till någon som är under leveln som krävs för att kunna köpa hästen eller inte är SR. Det andra förslaget är när man klickar på en häst (som man kan köpa) och får upp infon och så, kan man välja hur länge man vill låna hästen och hur mkt SC det kommer kosta. När du klickar på OK, transporteras du till en paddock med några hinder och en hästfrisör. Du kan byta frisyren så mycket du vill gratis, under tiden du betalat för, men om du köper hästen kmr den ha den "riktiga" manen om man säger så.Du kan hoppa hinder, och kolla på hur den rör sig. Längst upp finns en nedräkning på hur långt tid du har kvar. När tiden är slut, transporteras du tillbaka till stället hästen var och då kan du välja om du vill köpa hästen eller inte. Det är min idé XD Hoppas du gillar den :D

Viktoria Summerwood

Hej! Jag vill ställa upp i tävling 2. Jag har två stycken drömfunktioner:

1. Dressyrtävlingar. Det vore jättekul att ställa upp i dressyrtävlingar där man i ett ridhus eller på en dressyrbana rider ett förutbestämt program. I dressyrprogrammet kommer det upp markeringar på banan som man följer och markeringarna kan vara i olika färger beroende på vilken gångart hästen ska gå i, exempelvis grön=skritt, gul=trav, orange=kort galopp, röd=galopp. Beroende på hur väl man följer vägarna och om man har rätt gångart så får man ett visst antal poäng. Är en rörelse helt perfekt får man full poäng. Efter programmet räknas poängen om till procent som i en riktig dressyrtävling, och den med högst procent vinner. Det borde finnas dressyrprogram med olika svårighetsgrad, där det blir svårare med mer avancerade vägar och fler övergångar. Det skulle också kunna finnas med specialrörelser som hästen kan utföra på olika ställen i programmet genom att man får trycka olika kombinationer på till exempel piltangenterna. Specialrörelser skulle kunna vara skänkelvikning, passage, piaff, galoppombyten och galoppiruett.

2. Ett nytt område eller plats med en splitterny tävlingsarena. Här finns massor av tävlingar där grundidén är att man låser upp svårare tävlingar ju bättre man blir. Man skulle få åka transport till tävlingsarenan. Där skulle man kunna tävla i dressyr, hoppning, fälttävlan och varför inte western. I dressyren skulle man få välja mellan flera olika program, alla med olika svårighetsgrad. I början kan man få börja med det lättaste programmet, när man har klarat en viss procent så låser man upp nästa program som har en högre svårighetsgrad. I hoppning likadant upplägg där den första hopptävlingen är lättast och som man ska klara felfritt och på en viss tid för att gå upp en klass. I hoppningen önskar jag även andra typer av hinder och bommar. Förutom räcken önskar jag oxrar, trippelbarr, mur och vattengrav. I fälttävlan skulle man få rida ett dressyrprogram, sedan en terrängritt och sist en hoppbana. Totalt bästa poäng/felfritt/tid vinner. I terrängen finns det stockhinder, stenmurar, diken, upp- och nedhopp och vattenhinder. Inom western kan det förutom barrel race och pole bending finnas andra westerngrenar som till exempel trail som är en slags westernhinderbana man ska ta sig runt på tid. Tävlingsarenan är en plats med exklusiva tävlingar där de bästa kan vinna speciella tävlingsrosetter och Jorvik shillings. Ju svårare program desto mer prispengar.

Lovisa Darktree

Hej, mina drömfunktioner i Star Stable skulle vara:

1, Att våran garderob skulle vara som i gallerian. Vi skulle kunna se en liten bild på plagget/utrustningen och så skulle vi kunna sortera dem efter färg, stats osv.

2, Att vi skulle kunna kommunicera och göra mer med våran starthäst, vi ska ju ha ett starkt band till den. Det skulle vara typ så att under huvuduppdrag skulle vi kunna prata med våran starthäst.


3, Att vi skulle kunna klappa på våran häst och göra dagliga där vi gör i ordning i vårat stall, mocka och utfodra. Vi skulle också kunna använda spolspiltan och tvätta av våran häst.

4, Vi skulle också kunna välja en inriktning som typ westernridning eller dressyr. Om man valde dressyr så skulle man kunna göra olika övningar som dagliga och till slut skulle man lära sig den övningen.

Tack för att du anordnar denna tävling
/Lovisa Darktree

Felicia Fishnose

Kan man skriva om två funktioner. Jag skulle nämligen vilja att man kunde dels hoppa av på rätt sida (Jag personligen skulle inte hoppa av på höger sida i alla fall) och att man skulle typ få hästen att gå i form genom att man väljer vad man vil styra med (alltså wasd eller piltangenterna) sen så trycker man ner dom andra tangenterna (till exempel om man har valt wasd så trycker man ner piltangenterna) för att f kontakt med hästen sen om man släpper höger piltangent så ställer hästen sig åt vänster. På ett liknande sätt skulle jag också vilja att man fattar galopp (ställer hästen åt höger i traven samtidigt som man trycker på w) man skulle också kunna göra skänkel viking på samma sätt (ha hästen ställd åt vänster samtidigt som man klickar på d) Det här skulle enligt mig också vara ett bra sätt att göra dressyren på ett bra och unikt sätt.

Julia Undernest

Min drömfunktion i spelet är dressyr, skulle vara jätteroligt om sso fixade det. Jag hade tänkt mig att man skulle rida efter en väg i ridhuset, lite som druidträningen, men att man fick göra t
ex. Skänkelvikning genom att trycka på D och bakdelsvändning på H och J. Det skulle vara som en tävling men man istället för att få bäst tid ska man göra det så bra det går, kanske lära sig lite svårare dressyrrörelser av hästtränarna. Gärna 3 olika tävlingar som lätt C, B, A och kanske svår och medel..

Josefine Dragonforest

Hellu!! <3
Jag vill vara med i tävling 2 om dem 500 star coins!

Mina drömfunktioner som jag hoppas Star Stable kommer att är två olika saker.

1. En av mina drömfunktioner som jag vill ska komma in i spelet är att det ska kunna finnas en "knapp" i Spelfliken i Alternativ där du kan kryssa i om du vill vara en vildhäst eller inte. Det skulle vara mycket användbart för att kunna spela in YouTube videos och bara för att det är kul att vara en vildhäst i spelet.
Denna funktion skulle också vara bra för då slipper det ta mycket tid att "omvandla" sig till en vildhäst och man slipper radera filer på sin dator.....

2. Den andra funktionen jag skulle vilja fanns i spelet är att

Katarina Winterlord

Min drömfunktion:
Jag skulle vilja att man skulle kunna köpa ett eget hus/lägenhet för JS eller SC i t.ex. New Hillcrest eller Jorvik City. När man har köpt sitt hus kan man gå och köpa möbler och inredning i en möbelaffär.
När man inrett huset/lägenheten kan man fortsätta spela starstable som vanligt bara att man har ett eget hus.
I huset kan man äta, sova, laga mat, vara med kompisar och bara vara därinne. Man skulle även kunna beställa mat som t.ex. sushi, pizza och croissanter.

Kompisfunktionen:
Om du som vän vill komma hem till din kompis kan du klicka på dörren till din kompis hus. Då kommer en lista upp med alla som bor i det huset och då kan du söka efter din kompis. Om du hittar din kompis namn kan du klicka på det och sedan klicka på en knapp där det står "ring på".
När vännen ringer på kommer det upp som en vänförfrågan hos dig eller på något annat sätt. Om du klickar ja kan din vän komma in i ditt hus men om du klickar nej kan den inte göra det.
Så fort du klickar bort vännen går den ut ur ditt hus automatiskt. Du kan alltid bjuda in en vän genom "sök vän" funktionen eller genom att skicka ett brev.

Meningen med funktionen:
Meningen med funktionen är att du ska få en verkligare spelupplevelse och även fast du inte har några uppdrag eller en häst och levla ska du alltid ha något att göra!

PS: Även fast det är fler som bor i ditt hus ser du bara dig själv och de vänner du har bjudit in.

DS: Den här texten tog jättelång tid att skriva och jag skulle bli jätteglad om jag vann!

Haley Moondaughter

Jag är med i tävling 1!
Jag spelar Star Stable Online först och främst för hästarna. Jag har bara varit Star Rider i en vecka innan så jag har inte kunnat utnyttja hela spelet, men av de som jag har sett och fått uppleva har varit fantastiskt. Jag har några vänner som jag spelar med íbland och vad jag har sett på YouTube så verkar huvudstoryn vara fantastisk. Du ger mig en chans att få upptäcka Jorvik ännu mer.
Jag skulle inte ha råd att köpa någon häst, men jag nöjer mig med min starthäst Nightwhisper.
Jorvik verkar vara en fantastisk ö med spännande uppdrag, det är därför jag fortfarande spelar, trots att jag inte är Star Rider. YouTube är nog det som håller igång spellusten mest, jag ser hur andra gör uppdrag och upptäcker spelet. "Det där ska jag också göra, EN dag" tänker jag.

Men tillbaka till frågan så spelar jag Star Stable pga. Det är en svenskt företag och det är fantastiskt att de har kommit såhär långt. Det är ett av de få realistiska MMORPG hästspelen som skapats och grafiken har verkligen förbättrats. Det är underbara hästar som släpps ungefär vart 4:e vecka, SSO är ett spel som uppdaterar varenda onsdag, varje vecka. Det är väldigt bra jobbat. Det är fantastiska uppdrag som bara blir mer och mer spännande desto högre level man kommer upp i. Vissa tycker att rykte är tråkigt, men jag tycker det verkar roligt, man måste kämpa sig uppåt! Att det finns "klockor" så man måste vänta till nästa dag för att göra något kan vara jobbigt ibland. Men man får träna på sitt tålamod, och allt kan ju inte ta slut på en dag. Det här är nog varför jag fortfarande spelar Star Stable!

Britney Dawnforce

Hej!
Jag vill vara med i tävling två och ska därför skriva om en ny funktion som jag gärna skulle se i spelet.

Jag skulle väldigt gärna vilja se att garderoben uppdaterades så att den blev mer som systemet för kläderna i gallerian.
Jag tänker mig att man kan sortera kläderna efter hjälm, top, byxor och skor/stövlar. Man skulle då se hur kläderna ser ut utan att ta på sig dem. Man kan även sortera efter färger och nya/gamla saker precis som i gallerian!
Högst upp skulle flikarna om kläder, utrustning och husdjur fortfarande vara kvar. Utrustningen skulle man kunna göra med precis som kläderna; sortera efter nytt/gammalt, färger, träns, sadel eller schabrak.
Med husdjuren skulle det bli lite knepigare men jag tänker att man kan sortera efter nytt/gammalt och färg där också. Men även efter djurtyp, t.ex.: jag sorterar så jag får en svartvit säl.
Garderoben skulle utvidga sig när man köpte nya saker ungefär som hästlistan i hagen gör. Garderoben skulle då inte kunna bli full och om det gjorde lättare att hitta saker skulle man kunna lägga till ett sökfält.

Jag tycker absolut att detta är ett nödvändigt tillägg i spelet då spelare som spelat länge ofta har svårt att ha plats i garderoben. (som jag tillexempel.)
Enligt mig skulle den här uppdaterade funktionen definitivt underlätta!

Matilda Catvalley

Hej,
Jag vill vara med i tävling 2.
Det jag skulle vilja ha i spelet är mer hårstilar både för sin egna karaktär och till sina hästar. Jag tycker att stilarna för hästarna börjar bli lite tråkiga och behöver lite mer variation. För våra karaktärer tycker jag att vi ha lite mer flätor och mer uppsatt hår. Alla NPC har jätte fina frisyrer och tycker jag. Det händer också att alla har nästan samma frisyr.

Minna Moonchild

Tävling 2:
En global anslagstavla som finns tillgänglig i varje stall/by där klubbar/medlemmar kan annonsera.
Tex. "Klubb [namn] söker medlemmar" eller "Jag söker klubb".

Här skulle även klubbar/medlemmar kunna annonsera om event där dessa söker deltagare eller publik.
Tex: "Kom och titta på [Klubbnamns] Hopptävling i Ridhuset på onsdag kl 19:00",
eller "Var med i Moorlands Pride-parad, samling vid Moorland stallet lördag kl 12:00".

För att minimera "skräpet" kan en medlem max ha 3 annonser samtidigt och varje annons kostar xx StarCoins och finns på Anslagstavlan i 3 dagar.

Alla Catlund

Hej
Min dröm funktion skulle vara att man kan bjuda in andra spelare till sitt hemstall och man skulle göra det på samma sätt som man bjuder någon till grupp. När man väl är inne så tycker jag att man kan gå fram namnskylten och om man trycker på den så kommer det fram en ruta "vill du låna denna häst?" Om man trycker ja så kommer det en fråga till den som äger hästen där det står "Får ... låna din häst?"
Det skulle vara en av mina drömfunktioner.

En annan skulle vara att man kan gömma alla spelare förutom dem man är vän med, dem som är med i klubben.... Jag tycker man ska göra det som man gömmer gränssnittet. Fast det står "Vill du gömma alla spelare förutom..."
//Alla Catlund

Iliana Nattsång

Den funktionen jag önskar mest, är en anslagstavla, som kan finnas i antingen alla stall eller vara en del av hemstallets anslagstavla.
Skillnaden på denna anslagstavlan från den existerande dock, är att alla spelare, kan lägga in en text, som kan vara allt från ridklubbsansökningar, rollningar etc. Och med ansökningarna, så kan man lägga in en riktig ansökan till klubbar som ägaren skulle kunna acceptera. Eller grupp/vänansökningar! Detta skulle minska reklam i globala chatten fenomenalt! Man kan också med anslagstavlan filtrera ut de olika kategorierna man inte vill ha, eller kanske söka? Möjligheterna är gränslösa! :D
Det som hade varit ännu mer fantastiskt också, skulle vara om man kunde nå den via starstable friends appen, så man kan bjuda in folk till sin ridklubb eller något därifrån!
Jag vet inte riktigt, detta är mest en idé, men jag skulle meeeeeer än gärna vilja se den i sso för att bli av med reklamen!

//Nattsång

Bianca Waterlund

TÄVLING 2:

Min drömfuntiktion (stav) är att människorna ska ha ett eget litet "hus" vid sitt hemstall. Där kan ens hudjur springa runt och man kan äta där och lite sånt. Där ska det då även finnas en kyl där man kan lägga in mat till hästarna samt till sig själv. Jag har tänkt på detta väldigt länge. Kanske det även skulle finnas en liten dator där man kan lägga ut texter med typ rollningar, ridklubbsansökningar ochg sånt Där skulle man även kunna komma åt sin brevlåda.

En annan är att man skulle kunna priovrida varandras hästar. Då skulle man kunna rida lite på den om ägaren till hästen tillåter det.

En av sakerna jag nästan helst vill ha är att man ska kunna dölja spelare. Då kan man välja på "Dölj alla" Dölj alla utom klubb" Dölj alla utan vänner" Dölj alla utan grupp" Dölj alla utan______" Där det står ______ är det att man får skriva in användarnamnet.

//Bianca<3

Bonifacia swordlord

Hej Esme♥ min dröm upt är att det skulle komma så att man kan göra riktiga hopptävlingar, dressyrtävlingar och fälttävlan. Alltså att man kan ansöka till tävlingen typ en vecka innan och sen när dagen är inne så är det framhoppning och sen går man ut på tävlingsbanorna. Det hade varigt jätte kul om sso fixade det. För det är många som vill det ;) hoppas att ni tycker det är en bra idé.


// Boni

Lina Ponyworth

Hejsan Esme <3 Min drömfunktion är att man typ kunde skänka saker till andra spelare, t.ex en sadel, träns osv, eller också att ta in en annan i ens hemstall så att den kunde rida ens hästar, men när jag loggar ut så hamnar den hästen som min kompis red på in i mitt hemstall, och att de är jag som bestämmer outfit, så att min kompis inte bara kan byta outfit på min häst.

Om man får säga 2 drömfunktioner så är det andra att det ska finnas höjd hoppning, men ofc bara till den höjden sso hästarna klarar av, typ att man kan trycka på ngn knapp så att de blir högre, det skulle vara så kul ;D
Lycka till alla som är med o tävlar :D

/ Nisse

Conniee

Hej Esme! Jag vill verkligen ha Starcoinsen för vill ha en urhäst, men har nt råd och får inte köpa. Aja min drömfunktion är att det ska finnas någon slags knapp så alla spelare förutom vänner och klubben försvinner tills man trycker på knappen igen, inga mer störda event eller mkt folk vid npc'erna. Nån har säkert skrivit samma sak men jaja <3 Älskarejj du E min idol 💓

Nova Bluebell

Hejsan Esme!
Jag har länge velat ha en större tävling. Där man tex skulle kunna gå in i ett hus (eller liknande) Och anmäla sig upp till dagen innan tävlingen. Där får du anmäla vilken häst du ska ha och vilken gren du vill tävla i. 1 halvtimme innan tävlingen ska börja så får man gå in i ett stall med boxar där allas hästar står. Du kan där byta outfits ta hand om din häst och prata med en veterinär (Om man vill göra sin häst glad). Sedan börjar de olika tävlingarna, man kan bland annat anmäla sig till dressyr, hoppning, fälttävlan, pole bending och allround. Allround är alla grenar, poängen i varje gren läggs ihop i slutet. De som tävlar i allround tävlar inte i vanliga klasser. När det är dags för respektive tävling så kommer en ruta upp i kanten av skärmen. När ditt namn kommer upp i rutan kan du klicka på en knapp som teleporterar dig till banan där du ska tävla. Tävlingen startar då. (Det är andra banor än de vanliga på jorvik). Beroende på level på ryttare och häst hamnar man i olika klasser dvs svårighets grader vilket gör att man hamnar med spelare på samma nivå. Beroende på tid och poäng utses en vinnare i varje klass. När alla ridit klart blir det prisutdelning och man kan då lämna tävlingsstallet. 1:an, 2:an och 3:an i varje klass får en rosett. 1:an får även en pokal som hen kan ställa i sitt stall. 1 gång i månaden hålls en speciell tävling där vinnaren får lite star coins (eller jorvik shillings).

Det här är min drömfunktion :) Skulle tycka det vore väldigt kul att ha detta och är något jag saknat i spelet, en riktigt rolig och svår tävling i de olika grenarna:)

Juni Queenstorm

TÄVLING 2:

Min drömfunktion i SSO är nog att kunna dölja andra spelare. Så det finns i inställningar 4 olika knappar som "Dölj alla andra spelare", "Visa endast vänner", "Visa endast klubb", "Visa endast grupp". Även en annan knapp; "Kameraläge" som gör så att ingen häst eller människa syns (inte ens en själv) och man bara kan glida runt och filma eller ta kort. Skulle även vilja ha en "kryss i ruta" med "Visa endast hästar" alltså så behöver man inte använda VH-buggen mer utan man kan bara klicka i en ruta.

Alice

Hej jag är en tjej dom gärna skulle villa vinna❤Min dröm funktion är att man ska kunna gör triks med hästen som på star stable horse appen. Men fast man sitter på hästen.❤Hade också varit kul om det fanns en hage man kunde ha hästarna i och kunna gå in i..👌/älskar dina videos!!👑

Ella Skyland

Min drömfunktion skulle helt klart vara att man skulle kunna "köpa till sig" animationer, t..ex. hos hästtränaren eller hos Tobbe Larsson.
Hos hästtränaren kan man redan lära sig att leda sin häst, på samma sätt skulle det fungera här. Du köper till dig den animation du vill ha och sen kan du använda den, och med animation menar jag t.ex:
- Få hästen att buga
- Kunna rida piaff och andra dressyrrörelser från hästryggen
- Kanske kunna bocka i galoppen?
-Få hästen att komma till dig på långt avstånd
osv.
Detta skulle ju vara lite "gott och blandat". Trickträning, dressyr, glädjeskutt under uteritter, allt möjligt.
När man har köpt sin animation borde den kunna finnas tillgänglig på en knapp nere vid kartan, eller (så att det inte tar så mycket plats) finnas i ett slags "fack" där alla animationer är samlade.
Hur coolt skulle det inte vara att rida dressyr? Jag vet att väldigt många vill lägga till dressyr i spelet, då det annars består mer av hoppning och terräng.
Ridhuset och ridbanor skulle nog bli mer använda till trickträning och dressyr. Klubbevent skulle också bli roligare. Samt så skulle det bli mer verkligt och en mycket coolare upplevelse i spelet. Det finns många fördelar och många skulle nog vilja köpa en eller flera animationer.
Det är mitt bidrag till tävlingen!
Lycka till alla! :)

Ella Skyland

Oj! Glömde att skriva at jag är med i tävling 1, hoppas att det är okej att jag skriver i efterhand här! :)

Ella Skyland

Nej, nu börjar det bli pinsamt. Herregud. Menade tävling 2, jag och min dumma hjärna. Haha, förlåt. :)

Nora Kittenstorm

Hej Esme, Jag vill delta i tävling två!
Min drömfunktion till spelet hade varit en stor tävling för dem 3 (mer eller mindre spelar ingen roll) personer från varje land som lyckats bäst i resultattävlingar och vunnit flest champs. Jag ska förklara lite mer utvecklat nu! Låt säga att du är en av dem personer som fått äran att delta i tävlingen. Du får ett brev av sso och det står ungefär såhär "Hej! du har fått äran att vara men i Jorvikiska VM, då du är en av dem tre i landet som har fått ihop mest championatvinster och goda resultat på dagliga tävlingar. Här får du även en outfit för både dig och din häst som du ska ha på dig under tävlingen!" Igenom att klicka på Ja eller Nej knappen väljer man om man vill delta i tävlingen eller inte, outfiten skulle ofc representera det landet spelaren kommer ifrån och ha det landets flagga på sig. Väl på tävlingen flyttas man, när man loggar in, till en annan server som även övriga spelare kan logga in på igenom att under den tiden som tävlingen pågår kunna klicka på "Jorvikiskt VM" där språken står. Dem spelarna som inte blivit utvalda till tävlingen skickas automatiskt upp till en läktare. Från läktaren kan man se hela tävlingen i olika vinklar. (gärna med en speaker som kommenterar tävlingen) De spelare som ÄR utvalda att tävla skickas till en "Besiktning" där man kollar att spelaren faktiskt har sin tävlingsoutfit på sig m.m. Själva tävlingen delas in i 4 grenar Polebanding, Hoppning och fälttävlan. Om dressyr har hunnit komma till spelet så hade det varit kul också! Tävlingarna fungerar olika beroende på gren. Hoppningen och polebandingen (ev. Dressyren) fungerar som en IRL tävling, det vill säga att man rider en och en. Medans man i fälttävlan rider alla tillsamens som under ett vanligt championat. Personen med bäst resultat i slutändan vinner. Vinsten hade kunnat vara t.ex en pokal som man kan placera någonstans i sitt stall, äran och SC. Tävlingen hade bara hållts en gång om året.

Jag hoppas att du förstod, jag är nämligen inte så bra på att förklara. haha. Id'en har jag till större del kommit på själv men också fått inspo av andra sso spelare! Jag vet inte om det här är för stort för sso men det hade verkligen varit kul! Nu håller jag tummarna och hoppas att jag vinner, vill även önska lycka till till er andra!
Mvh Kitty <3

Saga monstercake

Tävling 2!
Jag skulle vilja ha med i spelet en funktion där man kan klappa hästen, kunna ha täcke och grimma och grimmskaft. Det skulle vara en musik funktion där hästarna i stallet ser lite tråkiga ut och skulle få se lite fina ut i olika tecken och grimmor.❤❤

Iris Highgarden

Tävling 2
Jag skulle gärna vilja ha dressyr, gärna som det är i vårryttarern.

Iris Highgarden

Tävling 2
Jag skulle gärna vilja ha dressyr, gärna som det är i vårryttarern (sorry glömde mejl i förra kommentaren)

Juana Flowerbell

Tävling 2
Skulle tycka att det vore väldigt roligt med körning. Typ att man kan gå till härsttränaren (har glömt bort vad det heter) som med leda hästen-funktionen. när man väl har köpt att lära sig det så finns det antingen i eller utanför stallet en vagn, om man klickar på den så hamnar man i vagnen med hästen som man red på senast. Efter det är det bara att köra runt Jorvik med sin söta ponny C:

Madison Queenroad

Tävling 2

Jag har alltid velat att det ska finnas en hage där man kan ha sina hästar. Nu i det nya stallet så finns det ju en hage men jag hade önskat fler funktioner i hagen. Att det finns en dörr i stallet där man kommer ut i hagen. Alltså att man själv kan gå runt i hagen och att hästarna springer fritt där. Att hästarna kan gå och springa hur dem vill, de kan äta gräs, dricka vatten , äta hö osv. Allt som riktiga hästar gör i hagar. Sedan när man ska fånga in hästen från hagen så måste man gå fram till den och då kommer det upp en knapp som gör att man kan leda hästen. Om man inte orkar gå ut och hämta hästen så kan man locka på den genom att ropa och hålla fram havre, morötter eller nåt annat gott. Och sen att det finns olika täcken man kan köpa som man kan sätta på hästen, typ vintertäcken, regntäcken, flugtäcken osv. Och såklart grimmor också, som hästarna har på sig i hagen så man kan fånga in dem.

Nora Kittenstorm

Jag vet inte om man får delta två ggr i samma tävling, men om så är fallet så är det här bidrag två i tävling två från mig! ;)

Jag har gått runt och funderat lite på det här men aldrig riktigt tagit tag i saken och kontaktat support. Det var bara något som slog mig när jag tyckte synd om en spelare som hade skickade ett jättelångt brev med en massa klubbinfo till mig och alla andra klubblösa h*n kunde hitta, vilket ju är ganska många. Det måste ha gjort ont i fingrarna att skriva allt det där till minst tio personer om och om igen liksom! Om du inte hunnit lista ut det än så är den här funktionen att kunna skicka samma brev till många spelare! Det skulle fungera såhär, du skriver en titel och själva brevet du vill skicka. Sedan när du ska välja spelaren du vill skicka brevet till kan du fortsätta skriva personer nästan hur många gånger som hälst. Det hade sett ut såhär ungefär: Nora Kittenstorm, Linnea Silentstar, Julia Waterhand...Så istället för att skicka samma brev om och om igen så kan man skicka ett till alla! Det hade varit jättepraktiskt om t.ex behöver skicka brev till alla i klubben man är med i om ett event, skicka reklam om klubbar eller bara bjuda in folk till en fest. Haha, det var det dummaste jag hört men du fattar!
det här är kanske lite mer av en funktion till skillnad från den första jag skrev som jag mer skulle förklara som en uppdatering. (vilket också kan vara en funktion, men jaja)

Nu har jag skrivit klart och igen LYCKA TILL alla!

Anonym

(Jag har fortfarande samma mailadress ;))

Anonym

//Nora Kittenstorm, asså det går inte bra för mig idag xD

Anonym

Tävling 2

Hej jag har funderat på en bra uppdatering och jag har lite förslag!, jo jag har ränkt på att man hade kunnat ha täcke,ländtäcke,grimmor m.m för det skulle varit en rolig grej att ha!
Förklaring:
När man är i sitt hemstall så när man trycker på hästens namn bricka så ska man kunna välja bland massa grimmor som man ska ha köpt själv!!

En annan sak också är att den hästen man rider på ska inte ha ngn speciell plats utan att den ska kunna stå i den boxen den stog innan.
Förklaring:
Jo att som det är i nu läget så är det ju att den hästen man rider på ska ju stå i den första boxen o det e deg jag vill ändra på.

Och en tredje sak är att man ska kunna bjuda in vänner i sitt hemstall, så att t.ex min kompis på sso ska kunna komma in i mitt stall men att man själv har bjudit in.
Förklaring:
Istället för att man ska vara själv i sitt stall så hade man kunnat bjuda in sin kompis till sitt stall❤️

Anonym

/// Tindra Snowborn

Hedina Liljedahl

Om jag skulle få lägga till en funktion så skulle det vara att man kunde äta maten som man ställer fram på olika café eller att man skulle kunna få lite typ en eller tre starcoins när man slutför vissa updrag i spellet tex huvudupdragen eller träningarna om du förstår vad jag menar

Ruth Bluefield

Hej Esme!
Min dröm funktion skulle vara att kunna delta i en dressyr tävling i starstable. Liksom som hopp tävlingar, man lär sig hoppa när man når level 5 (tror jag det var) likaså kan man lära sig skänkelvikning, galoppombyten, samla hästen, ha hästen i form o.s.v. Och jag tänkte att det skulle gå till så att man hade en tränare i ridhuset som man t.ex. kan hyra allt ifrån 15 minuter upp till 1 timme och då lär man sig själv och hästen att behärska dessa rörelser, destå mer man tränar med hästen desto finare går den alltså får man bättre resultat på tävlingarna. Tävlingarna ska kunna vara som hopptävlingarna när man ska träna till ett program, det ska även finnas championat där man tävlar emot varandra så som det finns championat nu, men då kommer man få speciella tider man ska starta efter att man anmält sig och innan det kan man värma upp dem svåra nya rörelserna man lärt sig och även att hästen stannar i form när man ökar takten och kommer fram i trav och galopp 👍 Skulle vara så roligt!

rebecca spiderstar

Min dröm funktion är nog att man skulle kunna välja t.ex ignorera alla förutom dom i klubben och förutom ens vänner. Det skulle vara väldigt användbart när man gör uppdrag då det lätt kan bli så att det blir väldigt många på en och samma plats.
Det skulle fungera på ungefär samma sätt som ignorera funktionen gör nu fast lite annorlunda.
För att ignorera mer än en person åt gången så skulle man få kryssa i en ruta på inställningar där det står " ignorera alla förutom dom i klubben och dina vänner" och då skulle alla automatiskt ignoreras.

Hoppas du förstår hur jag menar :)

Esther Silverlee

Jag har flera drömfunktioner i Star Stable. Jag skulle först och främst vilja att hästarna skulle kunna kasta av dig. Jag vet att det låter lite konstigt, men det skulle få hela spelet mer verkligt om man kan ramla av!
Nu i samband med det nya hemstallet skulle jag önska att man kunde använda spolspiltan, foderhörnan och sadelkammaren, så slipper man ha hästsakerna i garderoben! När vi ändå pratar om det nya hemstallet, skulle det vara mysigt om det fanns en utgång till en hage där man kan se och röra sina hästar, mysa med hästarna, och eventuellt rida hästarna i hagen.Dessutom skulle det vara kul om det kunde regna/snöa/åska. Jag vet att det är svårt att göra, men man kan ju alltid hoppas.
När mustangerna kom fick de en funktion som är att bocka, när man står still. Själv tycker jag det vore roligare att hästarna skulle kunna bocka helt oväntat i galoppen, eller att det finns en knapp att trycka på.
När lipizzanerna kom nu till stallet så kan man stegra med de som man gör i Spanska Ridskolor, men även frihetsdressyr skulle vara kul! Tänk dig att man har hagen (som jag skrev om innan) och så visslar man, så kommer hästen i trav/galopp till dig. Det skulle också vara kul att få hästen att buga, precis som man kan göra i Star Stable Horses med fölen, fast jag skulle vilja kunna göra det med fullvuxna hästar i självaste spelet.
Jag har också alltid drömt om att man ska kunna longera hästen i sin egna longeringsbana (där man också kan träna frihetsdressyr), och om det fanns Working Equitation i spelet, skulle man kunna bygga mer relation med hästen och levla upp den snabbare. Jag har redan pratat om att man borde kunna vissla då det skulle bli mer verkligt, liksom att man klickade på en knapp när man kom till hagen och så visslade man så kom alla hästar till en! Jag skulle också vilja att det finns mer än bara hoppning/terräng. Jag skulle vilja ha dressyrtävlingar också! Dressyren är ju trots allt basen till hoppningen. Dressyren är elegant. Dressyr kan kännas helt MAGISKT. Om Star Stable tog in Working Equitation, skulle det vara kul att kunna tävla med basen i relationen och lydnaden för hästen. Med dressyren skulle man kunna utveckla sig till att göra flera mer avancerade rörelser som piaff, passage öppna och sluta osv. Nu har jag nästan skrivit klart, men har bara två idéer kvar. Jag tycker att hästarna borde kunna gå runt själva, särskilt i hagen och att när man köper hästen får man välja en färg, den färgen får hästen på sin grimma, täcket och grimskaftet. Det skulle vara kul att liksom binda upp hästen med grimskaftet, och kunna ha täcken och ridtäcken i spelet. Min sista idé är att man skulle ha som ett eget hus. I detta huset skulle det finnas en säng som man kan sova i, ett kök, ett vardagsrum och ett badrum. Man borde liksom ha behov för människan, precis som man har för hästen! Man skulle kunna kolla på TV, och om ryttaren blir kall kan man antingen ta en varm dusch, lägga sig i sängen, eller sätta sig under filtar i soffan. Man borde också ha varsin dator där man kan arbeta och kontakta andra spelare, kolla på hästar och även hitta jobb.

Detta är för tävling 2

Linda

Deltar i tävling 1.
Jag har i princip hela mitt liv varit intresserad av djur i överlag, och alltid varit nyfiken på hästar och har alltid letat efter ett bra och lärorikt spel om hästar utan några speciella gränser. Jag var med i Pollux trots jag inte red, eller annat just pågrund utav SSL spelen och via SSL & reklam hittade jag Star Stable Online och jag var icke Sr en väldigt långt tag innan jag testa på att betala, och jag blev fast! Jag fortsatte spela Star Stable för att huvudstoryn fångade mig direkt och alla dessa intressanta övriga uppdrag var också ett plus. Spelet är både realistiskt men ändå inte, vilket gör att fantasin aldrig slutar och man känner oändlig glädje när man spelar - även som vuxen. Jag spelar också även för jag har sådan härlig klubb och känner att jag har hittat många vänner för livet genom detta spel. Tack för mig o tack för du ordnat denna tävling!

Alva Oakleaf

Hej Esme! Jag deltar i tävling 2. Min drömfunktion hade vart trickträning, både uppsuttet och avsuttet! Det blir som när man levlar en häst, man kan träna den varje dag och tillslut kan hästen alla trick! Det skulle funka ungefär som i Star Stable Horses-appen, men att man skulle använda piltangenterna i olika ordningar för att utföra tricksen. Man börjar med enkla trick från marken, som t.ex puss och skaka hand och skrapa med hoven, och sedan går man över till lite svårare grejer som t.ex buga, bergsgeten, stegra & lägga sig. När man har klarat detta så kan man börja göra trick uppsuttet, som att buga och ställa sig upp med ryttaren på ryggen. Kanske t.o.m. skänkelvikning! Tack så mycket för att du ordnat tävlingen, verkligen en kul idé. Kram!

Ruby Dolphincake

Deltar i tävling 2. Jag vill ha droskor i spelet, lite som den bredvid Josh. Det vore ju azum att ha 3 stycken nordsvenskar på bredd framför en vagn, styra fram, få vagnen att välta som med Frida Epona haha. Det skulle vara lite mer fina droskor, skinnklädsel och ett fräckt tak, och lite mer billiga droskor, 2 hjul och en sits i princip. Och att man även då skulle kunna skjutsa andra spelare i vagnen (i den lite dyrare vagnen). Sedan skulle jag vilja ha en uppfräschad kopia av den bredvid Josh, den känns så sjukt cool för en westernälskare för mig haha :D Det skulle också vara riktigt fräckt med ponnytrav, inte alls insatt i det men det verkar sjukt coolt! Att liksom ha sitt lilla russ, ha på sig en jockeydräkt, ha en sulkey, sätta på russet ögonlappar, och bara trava iväg, till exempel på baronessans galoppbana. Jag tänker mig att det kommer ett uppdrag där man får välja mellan att fräscha upp banan eller att låta den vara. Annars om man snackar mer "fin" bana skulle det vara riktigt nice med en stor bana, lågt vitt stängsel, en arena som sluter om banan, kanske en mässa inne i arenan? En mässa där man kan köpa sin sulky, och kanske små söta russ? I ett försäljningsstall längst ner i arenan, fast med boxar. Sen skulle jag vilja att halsring kom till spelet, skulle kännas mer "naturligt" med tanke på att Jorvik ska ha ett speciellt band med hästarna. Skulle också vara riktigt fint att ta bilder med! Sedan är det en sak som förmodligen många kommer skriva om, men det är djur. Kanske hoppar ett rådjur fram inne i Hollow Woods?, kanske blir hästen rädd och hoppar undan?, kanske ramlar du av? Nejmen, lite bergsgetter runt Fort Maria och det andra templet i Epona, lite älgar, harar, rådjur och rävar, men dom får inte döda varandra, för då blir det hemskt!! Och björnskrället i Firgrove, hen (vet inte vad hen identifierar sig som!!!) kan ju inte bo själv? Eller är det Eremitens bäste vän, på 2 helt olika ställen i Jorvik? Sen där vid urträdet uppe i firgroves berg, fler vargar! Samma sak med norra grinden i GÅD, fler (och sygga..) vargar! Sen skulle jag vilja att hästarna skulle kunna bonda lite med varandra, inte göra tillökning, bara flörta litegrann.. Det var mina drömfunktioner, hejdå!

Athena Northsister

Hej! Tävling 2.

Jag har en drömfunktion som är en ganska liten sak, men det skulle vara såå mysigt och väldigt smidigt. Jag önskar att det fanns en träflotte som kan bära upp mig och min häst som traffikerar Southsilvervattnet, från Fort Pinta till Gyllenåsarnas dal, men man kan också hoppa av och på i Moorland, vid bron, ridhuset och flera andra ställen.

Jag tänker att kanske det finns en NPC som styr den, som är en yngre människa som vill leva lite ifred från samhället, utan pengar och så. Så man kan byta en färdtur mot mat eller fika. Det skulle t ex kunna vara den långhåriga killen som sitter i en park vid plazan med undulaten framför sig på bordet. Han ser så ledsen ut, så man skulle kunna göra en backstory där man hjälper honom att flytta till landet och bygga flotten, kanske han blir inneboende hos Mrs Holdsworth.

Och för att det ska vara smidigt att åka så skulle flotten kunna dyka upp i vattnet där man närmar sig vattnet, så man inte behöver gå till ett visst ställe. Utan om jag går ner till stranden i Morrland så dyker den upp där, och om jag åker till Fort Pinta och sedan rider iväg, då finns den där jag går ner till vattnet nästa gång. Lite fusk kanske men smidigt. Och sen så säger man till när man vill bli avsläppt så hittar den första bästa plats.

Det är jätte roligt att läsa allas bidrag, jätte bra idé du hade!

Mary SnowWatcher

Hej❤️
En funktion jag vill ha till SSO är en hage till alla hästar. Det jag menar är att det finns två dörrar i hemställer ut alltså en ska gå till hagen.
I hagen kan man ta ut alla sina hästar som man inte vill ha i stallet och man kan också gå ut i hagen för att klappa hästarna.
Det finns gräs och kar med vatten och på vintern får dom hö🙂

Rebecca Eagleborn

Hej! Jag vill delta i tävling 2. Mina drömfunktioner är att hästen ska kunna göra skänkelvikningar och att man får ett eget klubbridhus som bara ens egen klubb kan komma till. Ridhuset skulle se ut som det gör nu men man skulle kunna välja själv var hinderna ska stå i hoppdelen och när man red in i dressyrdelen skulle det komma upp en knapp så att man kunde göra skänkelvikningar. Knappen skulle komma upp där det kommer upp en knapp när man ska leda hästen. /Rebecca Eagleborn

Rachel Mcbell

Hej hopp, deltar i tävling 2.

Drömfunktionen jag velat ha i flera år nu är ett bättre "race system", vet inte direkt vad jag ska kalla det men ska förklara så tydligt jag kan.
Just nu så behöver man bara vara i hög lvl, ha en lvl 15 häst och ha dem bästa kläderna och utrustningen för att ha en snabb häst och vinna championat eller vara på topp listan på alla race. Det är ju egentligen busenkelt att tävla mot andra, det känns inte alls som att det går ut på färdighet utan på vem som kan loppet bäst.
Jo såklart behövs ju färdighet för det men annars är det verkligen för lätt, tycket jag.

Vad är min drömfunktion/idé att förbättra detta?
Det första man skulle kunna göra är att förbättra färdighets systemet (gäller enbart hästen). Varje gång din häst levlar upp så får den bättre färdigheter. Men det hade varit bättre om varje gång du levlar upp får du en poäng du kan använda i en av färdigheterna (Styrka, Disciplin, Snabbhet, Uthållighet och Vighet). DU får själv välja vilken du vill och sammanlagt får du alltså 15 poäng, eftersom hästen redan är lvl 1 när du köper den så får du direkt efter att du köpt den använda 1 poäng.
Men samtidigt som du väljer vilken färdighet som ska bli bättre så får man fortfarande poäng i andra färdigheter när man levlar, inte varje gång man levlar men då och då annars blir det inte så balanserat.
Sen skulle man kunna ändra, ta bort eller lägga till nya färdigheter. En färdighet för hur högt och långt en häst kan hoppa?
Allt detta ovanför skulle passa perfekt med att lägga till riktiga hopptävlingar, dressyrtävlingar och westerntävlingar. Hur kul skulle inte det vara?
Om nu detta skulle hända så borde ju såklart all utrustning förlora sina stats eller ha exakt samma stats allihop. Då kan man äntligen använda utrustning som är sååå fint och matcha med så mycket mera utan att behöva bry sig om färdigheterna.

Rosalie Silverside

Hej! Jag deltar i tävling två, och jag är över 13 år gammal.
Min drömfunktion är nog dressyr. Det skulle ge mycket mer variation till spelet, och säkert kunna insperera lite mer tävlingsinriktade områden (T.ex ett snobbigt tävlingsstall med en massa trevliga banor, både hoppning och dressyr). Jag spelade ett spel som heter "Häst och ponny: Min första ponny" när jag var yngre, och dressyren i det spelet var väldigt roligt, även om det var samma bana hela tiden. Det fanns tre ikoner i övre mitten av sidan, en för skritt, en för trav och en för galopp. Den gångart som man skulle ha var grön, de andra var grå, och färgen byttes när man skulle byta gångart. Man följde en linje för varje moment, typ en linje för att vända rätt upp och byt varv, som slutade efter det, och då kom en ny linje, för nästa moment. Man fick poäng från 1 till 10 för varje moment, och hur exakt momentet var. Jag tror att något liknande skulle vara roligt i sso! Jag är dock inte säker på om 1-10-systemet skulle funka med topplistor, men kanske med decimaler? Jag vet inte riktigt, är heller inte säker på om man ens kan programmera så avancerat. Å andra sidan, så är jag inte speciellt bra på datorer. För avancerade rörelser, så skulle man knappa in en kombination av tangenter, typ H Y R L D N, eller med piltangeterna. För att denna funktion skulle fungera, skulle nog sso behöva fixa sina ridbanor, då de flesta har väldigt konstiga former. Jag tror att detta skulle bli populärt bland spelarna, och vara ett sätt att tävla även om man inte har en speciellt snabb häst! Fast man skulle kunna ta det till en annan nivå, och typ få mer poäng ju högre level ens häst har? Möjligheterna är oändliga! Ha en trevlig dag! MVH Rosalie

Vanessa Nightpaw

Hej, hej! Jag vill delta i tävling två:
Det finns många bra funktioner jag skulle vilja ha till sso men en an de är att utveckla klubbfunktionen mer. Klubbfunktionen är ju redan väldigt utvecklad men det finns alltid mer saker att finslipa. Eftersom klubben är en av den viktigaste funktionen för många inom sso. Vi får träffa många fina människor, men nu till mina idéer.

Vi har ju fått en sso app som bl a har en kalender. Men jag skulle vilja att klubbägare kunde dela klubbschemat i den kalendern. Det skulle göra det mycket enklare att se över schemat och se tiderna även fast man inte är inloggad, fler skulle även bli aktiva då de kunde se över tiderna och kanske även få notifikationer.

Det skulle vara bra om det fanns typ en postfunktion till hela klubben genom både appen och spelet. Det skulle göra det mycket enklare att kontakta alla medlemmar istället för att skriva ihjäl sig och skriva brev till alla medlemmar... T ex om man vill kontakta de och säga något speciellt t ex att man ska åka bort så slipper det bli någon onödig irritation om att man inte svarar på brev eller är oaktiv.

En döljfuktion för alla spelare förutom klubben och vänner skulle hjälpa alla spelare tror jag. Om man har t ex event så kan man ibland råka utför att typ "hundra" tilll klubbar också tänkt ha event samma plats och samma tidpunkt. Det kan du bli lite frustrerande att behöva ignorera alla. Speciellt om det är flera stora klubbar. Så en döljfuktion skulle hjälpa sååååå mycket. Även om man är en lite mer känd klubb så kan det bli väldigt jobbig eller om man ska göra ett nytt uppdrag och ALLA andra ska göra det då också...

En liten funktion som kanske egentligen inte har så jättemycket med klubben att göra är att kunna göra större grupper. Det kan vara bra att kunna göra ifall man har något event och behöver en stor grupp, vilket är lite svårt att göra nu eftersom grupperna inte kan bli så stora.

En funktion som skulle vara bra är att klubbägare skulle kunn välja hur mycket andra personer ska kunna bestämma/ändra i klubben. Alltså t ex klubbledaren, ifall den skulle kunna ändra i schemat eller bjuda in medlemmar. Det skulle underlätta ifall det vore så om klubbägaren skulle resa bort under en längre tid och då inte har möjlighet att ändra/göra det. Även att kunna ändra så någon annan blev ägare. Ifall man vill lämna men inte upplösa om man är ägare.

Det är min idéer som (iaf vad jag tycker) skulle göra livet enklare för en klubbägare/medlem.
/ MVH Vanessa, hoppas du får en jättebra speldag och mellodag XD. Baii baii!

Gabrielle Lightnose

TÄVLING 1!
Hej!
Jag spelar SSO för att jag gillar äventyret. Man får uppdrag som handlar om "main" äventyret men man får också sidoäventyr. Jag gillar blandningen att det är lite mystiskt med GED och allt men ändo barnvänligt och roligt! Jag gillar också communityt (vet att jag stava fel) för alla är så snälla och hjälpsamma så man kan inte fastna på ett uppdrag väldigt länge!
Jag borde förkorta detta: Älskar SSO!

Bella Seastar

Hejsan hoppsan Esme! Jag vill gärna delta i tävling två.

Min drömfunktion till Starstable är att kunna provrida hästar innan man köper dem. Ibland så händer det att man köper en häst och sedan när man rider dem så inser man att de inte alls var lika bra som man trodde att de skulle vara. Ett skräckexempel är Arabens oerhört stela gångarter. När de först kom till spelet såg de otroligt vackra och ståtliga ut där de stod och tittade ut från sina spiltor, men just efter att jag hade köpt min arab upptäckte jag arabens mindre charmiga sida.

För att undvika sådana köp som man senare ångrar skulle det vara väldigt bra om det skulle finnas en provrida-före-man-köper-hästen-knapp i hästens informationsruta. När man trycker på den knappen flyttas man till en paddock, ett ridhus eller liknade där man kan testa hästen och se hur de olika gångarterna ser ut vilket gör att man slipper bli besviken när det redan är försent. En sådan funktion skulle helt klart underlätta vid alla nya hästköp!

Tack för att du tog dig tid att läsa mitt bidrag och jag hoppas att du gillade min idé! <3
Mvh Bella Seastar

Kajsa Dragonroad

Hej Esme jag tävlar i tävling 1. Det här är något jag önskat sedan jag blev star rider. Min önske funktion är att man ska kunna låna ut sina hästar åt vänner. Det skulle gå till så här man får köpa låne dockumet hos en notarie för 10 sc eller 100 js man kan köpa lika många dockument som man har hästar i sitt hem stall (Max 17 pga hästen du rider) har man färe hästar så blir det färe. sedan om man har en eller flera sådana dockument och är i rid huset som exempel så kan man klicka på en vän det måste vara en person på din vänlista så kan man välja vid menyn där man kan iga och bjuda vän m.m låna häst och sen så väljer man en av hästarna i sitt stall i en meny som ser ut som den i hagen när man har klickat på en häst så fins det en grön bock man klickar på och personen man har lånat hästen till får upp en förfågan so liknar grupp förfågans cirkelen om den personen klickar på den cirkelen så får den upp en skyllt där det står "Förnamn Efternamn" har lånat ut sitt/sin:(ras) (Hästens namn) och sen ja eller nej. nu komer vi till rid hus grejen att man kan bara göra det i rid huset och om personen man lånat hästen till lämnar rid huset så är lånet automatiskt slut och personen sitter på den häst som den red inann lånet och personen som låna ut hästen får upp en gul text där det står att din ut lånade häst är nu till baka i ditt stall. den som lånade ut hästen kan även av sluta lånet om den vill. dockumentet som man använde under lånet försviner under tidden som hästen är ut lånad men komer till baka när lånet är slutt. den som har lånat hästen kan INTE levla hästen man lånat. lånet tar även slut om någon får nätverks fel eller logar ut och man kan inte låna ut hästen man rider på. Hästen som är utlånad har ingen utrustning på sig. Och man kan låna ut flera hästar samtidigt. Om du lånar ut alla hästar och seda nåker till ditt hem stall kommer du inte kunna skicka hästen/Hästarna till hagen. Den som har lånat hästen kan göra tävlingar med hästen men får som sakt igen xp till den. Det här var min önske funktio i sso hoppas du gillade den.

Elin Sweetblanket

Hej Esme jag är med i tävling 2 <3.

Min drömfunktion skulle vara att man skulle kunna rida till en hästtränare och köpa funktionen "dressyr". När man väl köpt den funktionen kommer det komma upp en bar under hästens normala barer och det skulle komma upp små "lappar" i ridhuset och i utvalda padockar och när man klickar på de ska det komma upp som en dressyr bana med pilar på marken som i starshine legosy med Anne. Och desto mer dressyr man tränar skulle den nya mätaren fyllas upp som vid annan levling upp till level 15 då den är vid max level i dressyr och då skulle hästen få bättre färdigheter i t.ex "vighet" och så efter som att de tränar mycket vighet i dressyren. Jag skulle även vilja att det skulle komma en liknande fast i hoppningen fast i andra arenor och i hoppdelen i ridhusen och det skulle fungera på precis samma sätt som på dressyren fast med hinder istället och du skulle hästen kunna få bättre status i styrka t.ex.

Tack för att du läste
Kram Elin

Hanna Gladepaw

Hej Esme, jag skulle vilja delta i tävling ett!

Jag spelar Star Stable Online för att spelet är helt enkelt bäst!

All tid SSO-teamet lägger på oss spelare, uppdateringar varje onsdag, aktivt lägger ut nya uppdrag, hästraser och färger och you name it, äventyret tar aldrig slut! Inte nog med det så uppdaterar dom på olika sociala medier, dom lyssnar, tar till sig och ibland förverkligar våra ideér! Det är det som är speciellt med Star Stable, dom lägger tid på att hela tiden utveckla och förbättra spelet för våran fördel!

Äventyret är fästande och uppdragen spännande, och man får chansen att vara en hjälte för ett tag varje gång man går in i denna värld, med hästen i fokus!

Spelet får tankarna att flyga iväg tillsammans med timmarna, och efter en stressig eller dålig dag så finns det inget bättre än att starta upp datorn och sedan starta upp spelet, och veta att ens vänner finns där att chatta med, och hästarna väntar på en och massor uppdrag som ska göras!

Jag skulle jätte gärna vilja bli en Star Rider just nu eftersom jag verkligen vill skaffa en ur-häst och självklart spela!

Btw jag tycker det är jätte snällt av dig att ordna den här tävlingen!

MVH
Hanna Gladepaw

Delfina Macnest (på sso)

Jag håller med Haley Raindtormnom att när man trycker på en häst så info bladet kommer upp så borde det finnas en knapp någonstans som man kan trycka på och prov rida hästen i en begränsad tid och när tiden har gått ut får man välja om man vill köpa hästen eller inte och om man trycker nej så hamnar man vid sin häst igen

Esmeralda Moonborn

Jag vill vara med i tävling nr 2 :)

Min drömfunktion för SSO vore nog att kunna interagera som sin karaktär med olika val, dvs personifiera spelkaraktären. Exempel på det vore att kunna välja olika svar i konversationer i spelet, men också kunna göra val som påverkar hur ett uppdrag kan sluta. T.ex. Att ett uppdrag kan sluta på tre olika sätt och man kan själv välja vilket sätt. Det vore också coolt att lära känna befolkningen på Jorvik bättre beroende på ett visst karaktärsdrag. T.ex. om man kan välja mellan tre viktiga karaktärsdarg som envis, tänker igenom saker, eller vinnarskalle. (Bara exempel på val, jag kom inte på några bra) Beroende på vilken man väljer så får man lära känna vissa personer bättre och kan få tillgång till speciella uppdrag. Kort och gott, att spelaren kan påverka spelets gång.

Dusa Ironshield

Bidrag till tävling 2:

Min en av mina många drömfunktioner är att kunna "stänga" ridhuset, funktionen skulle vara tillgänglig för både klubbar, grupper och enskilda ryttare. Då vill jag att det ska vara en anslagstavla precis innan man går in i någon av det olika salarna, i hallen kan man säga. När man klickar på anslagstavlan ska det komma upp 3 olika alternativ:


1. "Klubbridhus" - Likt klubbhuset så är klubbridhuset enbart tillgängligt för medlemmar i en klubb och man kan enbart se andra klubbmedlemmar som också har gått in i "klubbridhuset".

2. "Gruppridhuset" - Enbart tillgängligt för personer i grupp.

3. "Stäng ridhus" - När man väljer detta så ska det vara likt hemstallet att man kastas ur gruppen när man stänger ridhuset.

När man har valt någon av dessa så stängs ytterportarna till ridhuset och man har tillgång till både sal A och B. Det skall finnas blått glitter vid portarna så att man lätt kan gå ur det "stängda" ridhuset.

Detta tycker jag personligen skulle underlätta specifikt för klubbar som planerar event i ridhuset då det kan bli ganska fullt ibland.

Kanske inte en särskilt bra beskrivning på hur jag tänker men hoppas man förstår någorlunda iallafal, haha.

// Dusa Ironshield

Juana southwater

Hejsan!
Min drömfunktion är, jo jag har många.
1, Jag önskar att man kunde trilla av,det skulle varit så roligt. T. Ex. Att man galopperar, och så väljer sso ut en speciell knapp, (T.ex. A) Som då betyder trilla av, och så kan man göra det i olika gång arter, Trav, galopp osv. Jag tycker de ser lite trist ut när man sitter ganska stelt i sadeln, och de liksom aldrig händer nåt drama.

2. Jag skulle så gärna vilja att det kom täcken. Om det är vinter T.ex. och man har varit ute på en ridtur, och så kan man bara dra på hästen ett stalltäcke eller någonting. Även skulle det kunna komma en ny "Grejs till hästen" (Då menar jag en sån där ruta där det står snabbhet, uthållighet osv) Och så kom det en ny sån, som hette T.ex. Trygghet, eller något annat. Så om man satte på ett vanligt gammalt täcke, kunde de ha "trygghet" 1, Eller om man tog på ett flistäcke, så kunde det ha "trygghet" 3.

3. Det är inte direkt en drömfunktion, men att det fanns en knapp inne på inställningar, där det stod: T.ex. Vildhäst, På/Av. Ungefär.

Det var alla mina grejor som jag verkligen skulle vilja ha till sso <3 Och tack för att du ordnar dem här tävlingarna :) //Juana Southwater. (Mitt sso-namn)

Vanessa MistDew

Hej Esme (och om det är nån anna som läser mitt bidrag, heej!)
Jag skulle vilja delta i tävling 2 om 500 SC.

Drömfunktion -ERNA jag har är tre stycken, men ville verkligen berätta dem för dig!

1. Täcke
Motivation: Att kunna ha täcken på sina hästar vore ett sätt att liksom hålla dom varma. När man rider hålla ju hästen varm av rörelsen den går i, så då krävs inget täcke, men när hästen är i hagen bör den ha täcke för att inte frysa. Om man inte har täcke på sin häst i hagen börjar hästen frysa och "smileyn" med humör går ner. (Och den är ganska svår att få upp så hästen ska ha täcke)
Har man istället täcke kommer hästen att vara på samma humör när den kommer in som ut, och den kommer att kunna göra sitt bästa på championat.

2. Hag-mat
Motivation: Med "hag-mat" så menar jag att man fyller på vatten och mat till hästarna ute i hagen så alla därute kan äta av det. Varför ska man behöva göra det då? Jo, för att hästarna där ute annars måste tas in och tas hand om för att de ska må bra. ( Det är ärligt talat inte helt självklart för mig hur MyStable funkar ännu, men som jag märkt så måste man ta in och ge alla sina hästar mat om de ska må bra.). Många har väldigt många hästar och har svårt att ta in och ut varje pålle för att ge mat, men kan man bara lägga ut hö och vatten skulle alla hästar i hagen vara på bästa humör efter "en" fodring!

3. Prisrosetter
Motivation: Vi har redan prisrosetter som man vinner i Championat, men för exempelvis mig så ligger det medaljer i "garderoben" i stallet, och jag vill så gärna minnas med vilken häst jag vunnit vilken medalj med!
Det står redan ex. " Tredje plats i Gyllenåsarnas championat" men tänk om det skulle stå ex." Tredje plats i Gyllenåsarnas championat den 2/2-17 med BrightBoy" !!!! Det vore jättecoolt! Man skulle aldrig glömma bort när och med vilken häst rosetten var tagen! Sen skulle man kunna hänga upp alla rosetter på väggen inne i rummet i MyStable vid bordet och stolen eller på boxdörren, en medalj är väl värd en bättre plats än i en dammig garderob? ( denna är min favvo och jag önskar SSO lade till denna mest )

Tack Esme för att du orkade läsa! ❤️🦄

Juana southwater

Och, jag ska vara med i tävling 2 <3 Glömde säga de först .-.

Adriana Silvernight

Hej! Jag deltar i tävling 1.

Jag har sedan jag var liten varit besatt utav av Jorvik spelen, satte mig varenda dag efter skolan framför datorn och spelade Starshine Legacy, kunde spela spelen om och om igen utan att tröttna.
Visst har man väl drömt lite i hemlighet om att det skulle komma ett onlinespel baserat på dessa spel för att kunna dela glädjen och tacksamheten för dessa underbara spel med andra, men såklart visste man att det aldrig skulle ske.
Jag hängde mycket på Star Stable forum där jag snackade och diskuterade spelen med andra tokiga Star Stablenördar.
Snart nog började det ryktas om ett onlinespel, skulle min dröm gå i uppfyllelse?
Till slut en dag i början av Oktober 2011 skulle denna eviga väntan och längtan vara över.
Jag skapade mig ett konto i all hast, började spela och jag älskade det redan!
Visserligen tog uppdragen slut väldigt fort men vi var några tappra spelare inloggade nästintill varje dag, vi chattade och busade runt i vårat drömspel. Jag spelade SSO otroligt mycket vid den tiden, mest pga att min diagnos Autism har gjort det väldigt jobbigt för mig i min barndom, att finna vänner osv. På SSO hade jag nu funnit mig några vänner och jag var lyckligaste ungen i världen just då.
Åren gick och jag fortsatte spela, har haft det väldigt jobbigt irl med psykisk ohälsa osv, därav har SSO varit en plats att fly till när livet varit som värst. Det är där jag har mina vänner och det är där jag känner mig trygg.
Jag har nu i skrivande stund spelat SSO utan längre avbrott i över 5 år, jag har funnit mina närmsta vänner genom spelet och att få spela igenom huvudstoryn är så otroligt intressant och roligt att jag knappt kan vänta på att få veta mer!

Mvh Adriana

Alicia

Hej!
Jag har frågat mamma och pappa om jag får vara med och det fick jag! Min drömfunkton är att det ska finnas som en slags maskin, som man har på tivoli, med en såndär klo, så man kan betala typ 100 jorvik shillings eller 50 star coins! Och sen tar den här klon en boll och i den kan man få: smink, frisyrer, sadlar, husdjur, sadelväskor, typ allt sådant. Och jag har en till grej! Det är att man ska gunne ge/byta saker! Eller en loppis!

Hedda Snowfire

Hejsan Esme!
Det var väldigt svårt att välja en funktion som jag vill ska komma till spelet men jag valde iallafall en som jag tror skulle göra stor nytta för andra spelare!

Min idé är alltså att man ska kunna ignorera alla i ett område, alla i ett område förutom vänner och alla i ett område förutom vänner och klubb!

Jag vet att det låter lite krångligt, så jag ska försöka förklara så gott jag kan.

Tänk dig en blå knapp som kommer upp i stora områder, vid NPC:er eller vid ett speciellt areal.
Ungefär som leda häst knappen som kommer upp när du gått av din häst, fast när du trycker på den kommer det upp tre alternativ. Antingen "Ignorera alla" "Ignorera alla utom din klubb" eller "Ignonera alla förutom din klubb och vänner".

Om vi tar Gary Goldtooth som exempel.
Det samlas ofta väldigt mycket folk när det kommer nya hästar.
Tänk då att när du kommer tillräckligt nära så kommer det upp en knapp som det är någon symbol som representerar dess funktion. Då hade den kunnat dölja alla spelare inom ett visst område.

Jag vet att det låter krångligt, men idén är ganska simpel.
Det är helt enkelt en större uppdatering av funktionen Ignorera som finns idag och som helt enkelt skulle göra det lättare att få spela spelet själv!

Jag tror min idé skulle hjälpa ganska många.
Både sådana med klubbar som vill vara ifred under event, eller du som ibland kanske vill spela in en video eller fota utan att det är massa människor ivägen.
Knappen skulle även ha ett alternativ där man kan ta bort vänförfrågningar osv.

Detta var då ett bidrag i tävling 2. Jag är över 13 år men du har mina föräldrars tillstånd om du behöver!
Och jag hoppas att du ser min epost på något sätt (förstår mig inte riktigt på dedär menmen!)
Det ska bli väldigt roligt att se det vinnande bidraget!
(Jag såg även nu att jag råkade skicka kommentaren som anonym innan, är hemskt ledsen över det)

Piper Riversister

Min drömfunktion som jag har tänkt över väldigt länge är att man ska kunna ha ett klubbridspår! Alltså att klubbägaren kan klicka ut kontrollpunkter, start och mål. Klubbägaren skall också kunna bestämma hur lång tid man får på sig mellan varje kontrollpunkt. Innan klubbägaren gjort "färdigt" banan så ska det vara så att hen kör banan och ska klara den efter X antal försök så att klubbägaren inte släpper en omöjlig klubbana.

När man klickar på ridklubbsikonen skulle jag vilja att det fanns en flik där det stod "klubbspår" och man kan trycka på starta och sedan tävlar man i klubben, då är det roligare att kora en vinnare i km eftersom man har sin egen speciella bana. Jag skulle vilja att klubbägaren kan ändra banan när hen vill men det skulle gå för någon kostnad, antingen JS eller SC för att banan inte ska ändras hela tiden... Det var min idé!<3

Jag är under 13 år men jag har mina föräldrars tillstånd att få tävla i tävling 2!

Jaquelin Ravenvalley

Min drömfunktion är att man själv skulle få välja ifall någon ska kunna bjuda in en i sin ridklubb. Idag finns massvis med spelare som njuter av att vara klubblösa men som ständigt bombas med klubbinbjudningar eftersom alla klubbar som skapas idag vill bli stora. Jag tror att många kan relatera till ilskan som sprids i kroppen när klubbägaren vägrar ge sig och förorätter spamma med inbjudningar. Visst skulle man kunna igga denne personen men ska du då igga alla på Jorvik som skickar klubbinbjudningar? Det fungerar inte. Därför tycker jag att en inställning kring klubbinbjudningar skulle vara en bra grej så att ingen känner sig tvingad och jag tror att servrarna skulle bli mycket trevligare eftersom det skulle leda till mindre bråk.

Wilma Starfoot

Hej! Jag deltar i tävling 1 :) Jag spelar sso för att:

- Älskar huvudstoryn

-Grafiken är helt fantastisk

-Det finns massor av saker att göra, t.e.x uppdrag, ha ridlektioner, vara med sin klubb och vänner, tävla, levla, göra outfits och mycket mera! man får aldrig tråkigt vilket är jättebra <3

-Älskar alla funktioner för klubbar då man kan skriva scheman, regler info och allt det där :D blir så mycket mer realistiskt!

- Spelet utvecklas mycket hela tiden :)

-Det kommer en eller flera uppdateringar varje onsdag<3

-Det är väldigt bra uppdrag och de blir bättre helatiden <3

-Det finns SÅ MYCKET utrustning och kläder man kan köpa vilket är väldigt bra enligt mig eftersom jag ÄLSKAR att göra outfits :D

-Sso har också gett ut många sr och sc koder vilket är bra för dem som inte har råd att köpa sr eller sc :)

-Sista grejen som jag kommer på just nu är att det finns såå många fina hästar och ponnyn man kan köpa<3

Detta var då mitt bidrag och jag hoppas du ser min majladress för vet inte om jag gjorde rätt :D Lycka till i tävlingen allihpa <3

Kajsa Cloudgate

hej,hej! Hoppas alla mår bra! <3

Så nu när vi ställt den frågan kan vi gå vidare.

Jag spelar starstable för min storasyster hittade det och vi båda fastnade direkt för det! Starstable online var liksom som en magnet. Jag spelar jätte ofta nu och tror inte att jag skulle lyckas med att spela minde... heheheheh. Så himla kul spel! och aså grafiken och hästarna! så värkligt. Och det är jättekul med alla uppdateringar som kommer! även om det kanske bara är kläder och så. Jag blir jätteglad av allt! så himla snyggt nya hästar, nya områden, nya kläder, jisses hur hinner de med!? och det är bara till oss! Helt sjukt. Och sen alla nya vänner man hittar, jag hittade till och med en tjej i min klass som jag inte visste spelade vi umgicks aldrig på raster eller så men aså nu! vi umgås hela tiden nästan. Och något jag gillar extremt mycket med sso är att det inte spelar någon roll om man är 10 eller 20. Så som jag uppfattar det är det så i alla fall.

och nej jag skriver inte bara detta för att jag vill vinna, eller aså jo det skulle ju vara så himla kul om jag vann men jag menar varenda ord jag säger! Lycka till nu alla som är med och grattis i förskott till den som vinner.

PS. jag är med i tävling 1 <3

alicia cloudgate

hej,hej alla! här kommer jag i sista timmarna typ, haha men ja har tänkt igenom detta noga och man får väll hoppas att det är väl igenomtänkt.

En önskan an starstable teamet hade varit att man kunde bjuda in folk på en ridtur typ. Lyssna här....
Om jag trycker på någons profil så kommer det ju upp... ignorera, bjud in till klubb, bjud in till grupp med mera... och där skulle det finnas en knapp som heter be om ridtur. Då om man tryckte på den så skulle det komma upp en sådan här liten fråge ruta typ som det kommer upp när man blivit inbjuden till grupp eller så. Där skulle det stå om jag trycket på den " Esmeralda Silverforce vill ha en ridtur" Fattar ni? och om jag då sa ja så teleporterades hon upp på min hästs rygg och hennes häst blir transporterad till hennes hemställ aså utanför. Sen när man trycker avsluta ridtur så transporteras ryttaren som frågat till sitt hemstall med sin häst. Förstår ni?

Här kommer numer 2 och det är att man skulle kunna ha ländtäcken/skritt täcken/ täcken. heheh långt namn.
så om jag köper ett täcke så finns det en ny ruta bredvid sadel rutan.
Men då är det såhär att om man är i stallet eller bara ute och rider och inte har sadel eller schabrak på så är det ett täcke. ett sådant täcke som man köpt. MEN... om jag har på sadel... då förvandlas det till ett skritt täcke/ länd täcke. Komplicerat? Men det ser hela tiden lika dant ut aså med mönstren och färgen bara att det är en annan form. Och dessa täcket ska passa alla hästar från ponny till Shire.

ha det så bra och lycka till alla!! Må bäste man vinna! <3

PS. jag är med och tävlar om 500 sc i tävling 2

Tindra Shynight

Jag har länge velat ha dressyr till spelet, det skulle vara såå roligt. Jag vet att det finns många andra som också vill kunna rida dressyr i StarStable. Om de ger oss denna funktion kanske de kan göra som med led-funktionen, man får köpa en utbildning i dressyr och betala en engångskostnad.
En annan funktion jag jättegärna skulle vilja ha till spelet likt många andra är att man ska kunna ha täcke på sina hästar, tex. inne i stallet. Det ska inte vara ett måste och att hästen mår dåligt utan täcke men att den håller sig på bra humör extra länge om den har täcke på sig eller något liknande.
Min sista önskan är att kunna "ignorera" alla. Jag såg att det var någon mer som hade denna önskan och min tanke var ungefär densamma. Det ska finnas val som t.ex. Ignorera alla, ignorera alla förutom klubb och ignorera alla förutom klubb och vänner eller ignorera alla förutom vänner. Detta skulle underlätta för klubbar som har event på ställen där det ofta kommer mycket folk eller under stora uppdateringar när alla nästan är på samma ställe samt för de som filmar serier eller filmer i starstable.
Jag deltar i tävling 2 och är över 13 år samt har mina föräldrars tillstånd! :)

Ylva Fishstar

Hej Esme!
Min drömfunktion i sso är att man ska kunna rida in sin egen häst.
Man ska lära den skritta, trava, galoppera och hoppa m.m.
Så man köper en oinriden häst och så kan hästen bli en duktig dressyrhäst, hopphäst, westernhäst m.m.
Vad man tycker är kul att träna liksom.
Det hade varit kul.

PS// tävling 2

Anne Silverfeather

Hej! Min drömfunktion är nog antingen att kunna ignorera alla spelare förutom klubben och ens vänner så att man kan få göra sina huvuduppdrag ifred. Sso säger att det skulle "förstöra upplevelsen", men är det en mycket bättre upplevelse om manmska rädda Jorvik tillsammans med ödesryttarna... Och 50 stycken främlingar, såklart. Skulle inte tro det! Men vill ändå säga att sso är underbart och att jag älskar deras spel men just detta kan de gärna lägga till!

Renee Deernest

Hej hej! Jag spelar sso för många anledningar.
Jag älskar hästar jätte mycket så det är lite därför jag fortfarande spelar sso.

Urhäsarna som kom onsdagen den 1/2 jag tycker att de härmade shirehästen för mycket. Grafiken och allt är jätte bra men ibland när sso gör nya hästar så tycker jag att de härmar andra hästar för mycket.
Jag tycker att man skulle kunna få ha en "ridklubb" där man bara hade kunnat ha de som är star rider,och en för de som inte är star rider. Jag har spelat starStable i snart 5 år. Mycket har förändrats men mycket har också blivit sämre. Te.x att de har samma juluppdrag varje år. Så länge som jag har spelat sso tycker jag att det först var bra sen blev det sådär sen bra och så har det fortsatt så. Men nu tycker jag att det är bra igen. Jag önskar att de kunde typ uppdatera figrove för där är himan tråkigt. Jag tycker också att de skulle kunna uppdaterad valedale. Och att alla som är över level 10 ska kunna vara i Gyllene åsarnas dal. Och att man ska kunna åka färja till New Hillcrest. Jag är inte så aktiv på sso längre men jag är inne ibland. Jag är i level 17,det är för att jag inte orkar göra uppdrag.


Må bäste person/sso spelare vinna!


PS:Jag deltar i Tävling 2

Ellie Winterburg

Hej.
Jag ser att många har skrivit om två drömfunktioner men jag visste inte att man fick det så jag kom bara på en så jag får försöka argumentera extra bra för den då. JAg vill delta i tävling 2.

Min drömfunktion i starstable skulle vara att man skulle kunna kolla vad som hände senast i en uppdragskedja. Så här menar jag:

T.ex. nu när det nya uppdraget med Maddison och vildhästarna kom så behövde man ju komma ihåg ett uppdrag som kom ut för ganska länge sedan för att förstå vem Mr.Anwir var. Jag förstår att om man är ny och spelar igenom spelet så kommer uppdragen rakt efter varandra men för oss som spelar vid varje onsdagsuppdatering kan det vara ett stort hopp emellan. Likadant med huvuduppdragen som kommer ut en gång varje år. Man är så hyped för att spela men iallafall jag brukar glömma bort vad som hände förra gången och missa några viktiga detaljer i storyn därför.

Så mitt förslag på drömfunktion skulle vara att det typ satt en liken markering på uppdraget i uppdragsloggen och om man klickade på den kunde man välja "få en kort resumé om vad som hände förra gången" och där kunde det stå viktig fakta om vad som hände förra gången. Eller så skulle det kunna finnas som typ ett anteckningsblock (eller på telefonen eller anslagstavlan i stallet) där alla färdiga uppdrag hamnade och man skulle kunna söka och hitta dialogerna från tidigare uppdrag.
Det skulle underlätta en hel del för mig och det skulle bli roligare att spela. Eftersom starstable är ett så bra spel och alla dialoger är så uttänkta så vill jag gå miste om så lite som möjligt./Mvh Ellie ❤

Savannah Wolfborn

Deltar i tävling 2

Jag skulle vilja ha en uppdaterad cirkus där man kan göra fler saker än att bara rida runt och hoppa genom eldringar. Just nu är cirkusen riktigt tråkig, så det skulle vara kul om SSE slängde in fler saker där som gör att man blir lockad att faktiskt använda cirkustältet till vardags. Det skulle kunna införas olika funktioner som man startar igång med knappar på olika ställen runt manegens kant.

Eldringarna
Just nu kan man bara tända en ring i taget, och det är knappt att man hinner hoppa igenom dem utan hjälp från någon annan. Bättre då att det ändras så att man har 1 knapp som startar upp alla eldringar automatiskt i tur och ordning med 1-2 sekunders mellanrum, så man faktiskt kan rida ett varv runt manegen och hoppa alla utan en massa fippel.

Tricks från hästryggen
Med en annan knapp kunde man starta igång olika övningar från hästryggen. Hästen kunde då springa runt av sig själv, och med hjälp av knappar på skärmen kunde man sedan utföra olika övningar, så som ställa sig upp, sitta av och studsa upp igen på direkten, hänga ner på ena sidan av hästen, och andra sådana tricks man kan se i voltige och på cirkusföreställningar.

Tricks från marken
Med en tredje knapp kunde man stå på marken med en piska i handen och få hästen att utföra olika saker så som göra volter, stegra och gå på bakbenen, etc etc. genom att trycka på knappar på skärmen.

Med hjälp av dessa funktioner kunde man knåpa ihop en egen cirkusföreställning och ha uppvisningar med klubben, för att inte tala om att ta en massa, fina bilder och filmklipp.

Ändra interiören
Det skulle vara bra om SSE kunde göra cirkusen större invändigt så att man kommer in "Bakom kulisserna" så att säga med sin häst istället för hamnar mitt i manegen på direkten. Där kan man ställa sin häst medan man väntar på sin tur till manegen eller går för att se på andras föreställningar. För att förhindra totalt kaos i manegen så skulle SSE kunna införa att man bara kan vara 1 ensam person i taget i manegen, så om någon redan är där inne med sin häst så får man helt enkelt vänta på sin tur. Då får man istället gå till den uppdaterade läktaren och titta på därifrån.

Alternativt kunde man bli osynlig för andra när man kliver in i manegen, så att flera personer kunde använda manegen samtidigt utan att störa varandra. Då skulle man samtidigt kunna gå samman i grupp och ha uppvisning tillsammans med andra. Den som skapar gruppen skulle då bli gruppledare.

Läktarna
Läktarna kunde uppdateras så att man faktiskt kan sitta där. När man satt sig ner så kunde man sedan välja vems uppvisning man vill se på från en lista på sidan. Listan visar endast enskilda personer eller gruppledare

När man går in i manegen så skulle man även kunna välja om man vill att andra ska se. Då kan man träna i lugn och ro tills man är redo att visa upp sitt program.

Nytta
Vi skulle äntligen riktig användning av cirkusen och få ha roligt i den ensamm eller med kompisar. Cirkusen skulle bli ett ställe man faktiskt vill vara i, och ett ställe där man kan hålla event och ha roligt.Zoey Kittenshield

Hej Esme! Jag har några förslag på uppdateringar till sso!

- Skulle vara kul om man hade kunnat tävla i dressyr

- Skulle vara kul om man kunde se vilken häst som vann olika medaljer och pris.

- Skulle vara kul om man kunde se datum när man köpte hästen, hur många medaljer den har vunnit

- Skulle också vara trevligt om man kunde köpa häst och vagn och köra med den.

Vill vara med och tävla i tävling 2, lycka till alla!

Moa Swiftbell

Hej min ide är dressyr championat! Man kör en och en i små grupper och då får man göra pogrammet en och en. Och hur man lär sig pogrammet står det på en lapp. Lappen kan man alltid läsa. Alltså inte bara när det är championatet. Det är som gröna pilar (du vet sådana man brukar göra på olika lopp osv) men de är utspidda lite överallt på banan så rider man in i fel förlorar man. I grupperna är man ungefär 6-7 st per grupp. Ifall man rider rätt så får man en rosett. Så ifall alla rider rätt får alla rosett. Varför det är grupper är därflr det inte ska ta så lång tid att köra. Så ifalll man är sist ska man inte vänta i en timme och köra. Efter man har ridit får man gå till brevlådan och ntingen hämta 25 js eller en rosett. 25 js är ju tröstpriset. Det skulle varit väldigt kul med lite variationer så det finns flera dressyr championat på olika ställen men de är olika pogram då. Annars kan det bli lite för enkelt i längden ;)

Josefine Dragonforest

Hellu!! <3
Jag har två stycken drömfunktioner som jag skulle vilja se i spelet någon gång i framtiden.....

1. Min första drömfunktion är en "knapp" som då finns i SPEL-fliken i ALTERNATIV där du kan välja om du vill vara en vildhäst eller inte. Om du kryssar i den funktionen försvinner din ryttare och utrustningen automatiskt och man behöver inte radera massor av filer eller bugga sig fram till en vilshäst. Detta gör det att det blir mycket enklare att spela in videos till YouTube, ta fina bilder till Instagram eller att bara vara en vildhäst i själva spelet, t.ex....
I dagens läge är det ju många som buggar och raderar filer för att kunna bli en vildhäst och det skulle nog vara väldigt användbart med en sådan funktion som man bara kan välja om man vill vara en vildhäst eller inte....
(Denna funktion är lite som en av dem nya funktionerna SKUGGOR.)

2.Min andra drömfunktion är att vi ska få bättre benskydd, öronskydd och framförallt täcken till spelet. Med bättre benskydd menar jag att det finns benskydd som bara sitter fram och inte både fram och bak och att det är lite mer realistiska. Det skulle vara roligt om dem kom till spelet för hoppningen och terrängen...
Öronskydden är något jag jättegärna vill ha i spelet, speciellt till dressyren men också till hoppningen... Täckena vill jag också jättegärna ha, både ländtäcken som man rida med och täcken som hästarna kan ha i MyStable (hemstallet).
Det skulle vara JÄTTEROLIGT om dem kom till spelet!!

Jag vill ställa upp i Tävling 2 och ja, jag är över 13 år gammal.

Kramar från Josefine <3

P.S. Jag älskar dina videos på YouTube!!!! <3

Hedvig Longee

Tävling 2
Min nya fuksion är att man kan bjuda in kompisar i sitt hemstall. Då kan man t.ex ha en Box där bara kompisen kan ha sin häst och att den kan se alla ens hästar osv.

För att andvända den funktionen så ska man gå in på anslagstavlan och där fins en "rad" där det står "bjud in vän". Då kan man välja en kompis från vänlistan som är online. Då får kompisen ett sms där det fins en inbjudan till att komma in i kompisens stall. Man kan skicka antingen "ja!" Eller "nej!"
Då får den som har bjudit in svaret som ett sms.

Hedvig longee

Hej, glömde skriva klart😅


Om kompisen trycker "ja" så kommer hon till stallet.
Då ser hon allt som du ser +dig (du ser även hon)
Man kommer bra kunna ha 1 kompis åt gongen.
Hon kan gå ut när hon vill.
Om du går ut från hemstallet så går hon ut automatiskt.

Om spelaren trycker "nej" så får du ett sms där det står "nej"

Colette Winterwood

Tävling 2 ♥
Hej! Min idé är att man kan hoppa, dressyr, tävlingar osv.. Det hade varit SUPERKUL!!! Tänkte att ju mer inställd man är med området/ arenan så kan man göra fler saker. Jag har en till idé att (som dom flesta redan kommit på då men aja) att man kan bjuda in vänner till hemstallet som man gör med en grupptävling, att man teleporteras till hemstallet om man har tackat ja.
Dressyr vore JÄTTE KUL! Och från det ena till det hundrade så skulle jag vilja ha öronmuffar eller halsdukar. Jag vet att det ganska nyss har kommit ''Beanies'' (stav haha) och jag är tacksam för det.
Kramar Collie ♥

Julia gustafsson

Hej Esme min funktion som jag skulle vilja komma till starstable är att det skulle finnas fina hagar att ha hästen i när man inte rider de. Det finns ju en hage man har om hästarna inte får plats i stallet. Men jag menar att det typ finns en dörr från stallet där man kan gå ut. Och där ute finns en hage som är jättegrön med massor av gräs. Det skulle även underlätta om man vill ta snygga bilder.

Där finns även hö och vatten så att hästarna kan äta och dricka när de vill inte bara att man tvingar in det i munnen på hästen :(

Då vet man att hästarna har det bra!!!

Julia gustafsson

Hej Esme min funktion som jag skulle vilja komma till starstable är att det skulle finnas fina hagar att ha hästen i när man inte rider de. Det finns ju en hage man har om hästarna inte får plats i stallet. Men jag menar att det typ finns en dörr från stallet där man kan gå ut. Och där ute finns en hage som är jättegrön med massor av gräs. Det skulle även underlätta om man vill ta snygga bilder

Där finns det hö och vatten så att de kan dricka när de vill. Då behöver man inte tvinga i hästen vatten.

Man vet att hästen har det bra då!
Det var jag som råkade skicka det anonyma åvanför alldelles innan detta. Det står typ samma bara att det inte var namn.

Sally Hawklord

Jag deltar i tävling 2!
En drömfunktion... Ganska svårt faktiskt. Well, jag hade tänkt på något i stil med väder och klimat.Typ.
Det skulle fungera så att typ i hästskomenyn skulle det finnas en liten knapp med ett moln på (eller nåt) där det skulle stå väderleksrapporten för en vecka, den skulle uppdateras på onsdagar tillsammans med uppdateringen. T.ex på måndag är det ganska soligt, på onsdag är det regnigt, på söndag är det mulet.
Vädret beror på årstiden, typ att på sommaren är det ofta stekhett eller ett stort sommarregn och på hösten är det ofta regnigt och blåsigt.
Sen så skulle man typ måste klä sig enligt väder. Då hade det ju varit rätt bra om det fanns hästtecken.
Typ när det regnar ska man helst ha täcke och långärmat och när solen gassar ska man helst ha en t-shirt. Om man typ klär sig i sommarkläder när det snöar eller ylletröjor när solen gassar på skulle man bli lite långsammare.
Det hade varit en rätt trevlig funktion tycker jag, liksom lite mer realistiskt. Sen skulle man kunna välja typ ett alternativ att man inte vill ha väder.
Funktionen skulle inte ändra särskilt mycket på spelet, utan mest bara vara där för att den är trevlig helt enkelt:)
Jag är rätt dålig på att förklara men hoppas du fattarXD

Matilda Southtree

Min absoluta drömfunktion skulle vara "Dölj alla spelare".
Jag är inte ensam om detta...

Men hur jag tänker att det skulle funka är:
I huvudmenyn, alternativ, under fliken "Spel" så finns det 4 vita rutor precis som de andra, i den första står det "Dölj alla spelare", om den inte är i-klickad så blir de andra gråa och det går inte att ändra dem. Är den i-klickad så syns endast man själv, inga andra spelare, men det går fortfarande att skriva i chatten med dem. En symbol visas bredvid de grå bilderna av ett huvud och ett hästhuvud, uppe i vänstra övre hörnet, håller du musen över så visas något liknande "Denna spelare är dold".
Under den så står det "Förutom:", och rutorna under är satta lite längre åt höger än de övriga.
I den första av de rutorna står det "Vänner", är den i-klickad visas du själv och alla som är med på din vänlista, men inga andra spelare.
I rutan under så finns står det "Grupp", har du klickat i den så visas du och de som är med i samma grupp som du, övriga spelare är dolda.
I den sista rutan så står det "Klubb" och är den i-klickad så visas du och alla som är med i samma klubb som du, inga andra.
Du kan ha flera rutor i-klickade samtidigt, så vill du visa dina vänner, grupp och klubb så går det utan att alla andra syns också.
En spelare som klickat i "Dölj alla spelare" och du är dold för visas ej, men de kan skriva i chatten utan problem, går du in på "Inspektera" så visas den symbolen som visas för spelaren själv.
Spelare som har dolt grupp kan inte starta eller vara med i grupptävlingar, men championat går bra. Bredvid namnet visas dock samma symbol som under "Inspektera".
Har du dolt spelare så fortsätter de vara dolda, även om du loggar ut och in igen, du behöver altså inte välja det igen.

Ellie Cloudforce

Min drömuppdatering är att man ska kunna provrida en häst innan man köper den. Detta skulle vara bra för att ibland efter man har köpt en häst så känner man att man inte riktigt gillar hur den rör sig eller färgen. Men om man skulle kunna provrida den innan så kan man välja bort att köpa den.

Funktionen skulle fungera så att bredvid knappen köp häst så skulle det finnas en knapp som det stod provrid häst på. Det skulle kosa 100 sc. För om priset hade varit lägre eller om man hade betalt med js så tror jag att folk hade använt den här funktionen alldeles för ofta. Därför vill jag ha ett högt pris så att folk köper hästar och inte bara provrider dem. När man trycker på knappen skulle man bli flyttad till en ridbana med hästen där man kan provrida den i två

minuter. Nedräkningen av tiden ska man kunna se så att man vet hur lång tid man har kvar. När tiden är slut så kommer man tillbaka till hästens informationsblad och då kan man välja om man vill köpa den.

Engla

❤Hej!❤ Min drömfunktion är att man ska kunna köpa en enhörning och sedan kunna flyga med den i ett område. Man skulle kunna göra uppdrag i luften och tävlingar!❤❤ PS vill supergärna vinna för då har jag råd med en Islandshäst!!!❤❤

Tuva Goldoaw

Jag vet inte om det räknas som funktion, men min drömfunktion skulle vara att det fanns en till kategori bland uppdragen i loggboken som hette typ "Beundrad" eller liknade. Där skulle det finnas dagliga uppdrag hos de man var beundrad/maxad hos, så att man bara hade icke-maxade dagliga uppdrag i "Dagliga Uppdrag"kategorin. Då skulle man fortfarande kunna se de, men ha koll på vilka dagliga uppdrag man behövde göra för att få maxat i alla fraktioner. Det skulle nog vara svårt för SSO-teamet, men det skulle vara min drömfunktion!

Engla (tävling 1)

Hej! Jag spelar SSO för att det är så mysigt att rida runt och bara vara med klubben och prata med andra spelare.❤ Jag kan själv få hjälp om jag behöver och jag hjälper andra spelare om dom vill ha hjälp.❤ Jag spelar också för att jag älskar att rida runt och klara uppdrag i Jorvik!❤❤ Miljön är så fin.😘 Jag har inga IRL vänner som spelar men jag hittar lätt vänner i SSO PS ILYSM❤❤ Puss och kram Engla❤

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.