Chrome Pointer

"Döende Esme AB, hej"

   Okej, kanske inte riktigt så illa, men idag är livet inte kul. Mådde kasst redan i morse då jag klev upp, började morgonen med att vurpa på blankisen ner till bussen (enormt blåmärke på höften, hejhej) och sen började jag känna mig febrig på vägen in till stan. Blev ungefär två timmar jobbet innan jag vände hem igen och väl hemma somnade jag DIREKT och vaknade fyra timmar senare med feber.
 
   Därmed låg aktivitet från mig eftersom jag inte hunnit tidsinställa inlägg för kommande dagar, men jag dyker upp igen då jag är mer levande, hejsvejs!


Alla Catlund

Krya på dig.

Iris Highgarden

Stackarn! Sjukdomar värkar vara förtjusta i dig. Krya öå dig!

Vilda Hawkheart

Fy, låter inte roligt alls. Krya på dig!
Själv har jag bara problem med att sova då jag nyss såg en jättestor spindel i min säng och därför inte vågar mig i närheten av sängen nu.

Quinn Catforce

Oj då! Krya på dig!❤️❤️❤️
Har också ett stort blåmärke på höften från när jag flög av hästen på ridlektionen för 2 veckor sen😅 Blev en riktig volt!😂 Han bockade jättehögt för han blev "rädd" då de rasade snö från taket!😂

Sigrid%20Winterdotter

Är också döende! Har snuva of doom, och nyser och hostar så jag tror jag ska dö haha. Men krya på dig <3

Anna Westbaker

Hej, hej team döende! Vaknade med över 39 graders feber imorse och har iprincip sovit hela förmiddagen.
Krya på dig!

Sally Hawklord

Blankisen is the worst

Eva Bunnyland

Själv har jag haft världens jobbigaste natt. Har världens hosta, hostade non-stop igår kväll. När jag somnade fick jag en mardröm där jag dog (asså seriöst, det var typ läskigaste ever o.O) och sen hostade jag ännu mer och jag var så trött så jag somnade nästan om men jag vågade inte för jag ville inte dö i drömmen igen och det slutade med att jag läste typ jättelänge på natten tills klockan var typ nästan 5 på morgonen, och sen somnade jag och fick en till mardröm men den var inte lika läskig som den första men ändå... Jag var föräldralös i den drömmen och bodde på något slags konstigt barnhem och ja... Och sen hostade jag ännu mer och sen så sov jag på morgonen tills typ kl 11!
#teamdöende

Minna Moonchild

Krya på dig, och alla ni andra sjuklingar här i kommentarerna! <3

Hade jag inte haft mina dubbskor (IceBugs) hade hela jag varit ett blåmärke med ett antal benbrott.
Mitt bostadsområde ser just nu mer ut som en halvtinad hockeyrink.
Hoppas isen försvinner snart.

Svar: Jag har fått höra om IceBugs från typ fem pers de senaste dagarna! Dock undrar jag om det kanske är lika bra med vanliga dubbar man drar över skorna, eftersom man kan dra av dem då man inte går på is och därmed inte slita ner dubbarna.
Esmeralda Silverforce

Sgrid Bunnyroad

Krya på dig:)
Kommer du ta ledigt från Youtube tills du är frisk också?

Svar: Jag spelar just nu bara in till YouTube någon gång varannan månad, så det blir väl ingen skillnad antar jag.
Esmeralda Silverforce

Minna Moonchild

Dubbar man spänner fast på skorna kan absolut vara ett lika effektivt alternativ! Min erfarenhet är att dubbar under hela sulan (inte bara vid tå eller häl) fungerar bäst för mig, jag har dock haft lite problem att hitta några som sitter bra på mina kängor och inte vill ramla av när jag är ute och traskar.

Juliette Shadowstar

Krya på dig! Hoppas att isen smälter bort snart så att du slipper halka :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.