Chrome Pointer

De Jorvikiska Urhästarna

   Jag har nu bestämt mig för vad mina nya Jorvikiska Urhästar ska heta, och om ni är nyfikna kan ni se min senaste video ^^
 


Madicken

Kul att videon kom vilka dagar lägger du upp videos??

Svar: Jag har inga fasta dagar alls, utan jag spelar in videor då jag har möjlighet och lägger sedan ut dem då jag har möjlighet till det!
Esmeralda Silverforce

Eva Bunnyland

Vad för träns hade du i videon? Älskar det *-*

Svar: http://starstable.bplaced.net/db/en/
Esmeralda Silverforce

Amira

Hej! Jag är en Mac-användare och jag har ett problem! När man skulle ladda ner den nya appen (det stod att man skulle det!) så kunde jag inte öppna Launchern! Det kommer upp "Star Stable avslutade oväntat". Jag testade att avinstallera den och hämta den, men det gick inte. Jag har gjort jätte många gånger! Måste jag radera filer eller?

Jag blir glad om jag får någon svar :D

Svar: Kontakta support, de hjälper dig att få ordning på det!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.