Chrome Pointer

De Jorvikiska Urhästarna

   Jag har nu bestämt mig för vad mina nya Jorvikiska Urhästar ska heta, och om ni är nyfikna kan ni se min senaste video ^^
 


Madicken

Kul att videon kom vilka dagar lägger du upp videos??

Svar: Jag har inga fasta dagar alls, utan jag spelar in videor då jag har möjlighet och lägger sedan ut dem då jag har möjlighet till det!
Esmeralda Silverforce

Eva Bunnyland

Vad för träns hade du i videon? Älskar det *-*

Svar: http://starstable.bplaced.net/db/en/
Esmeralda Silverforce

Amira

Hej! Jag är en Mac-användare och jag har ett problem! När man skulle ladda ner den nya appen (det stod att man skulle det!) så kunde jag inte öppna Launchern! Det kommer upp "Star Stable avslutade oväntat". Jag testade att avinstallera den och hämta den, men det gick inte. Jag har gjort jätte många gånger! Måste jag radera filer eller?

Jag blir glad om jag får någon svar :D

Svar: Kontakta support, de hjälper dig att få ordning på det!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 23 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.