Chrome Pointer

Då var det kaozzz igen

   I detta inlägg förekommer ett samarbete med Star Stable.
 
   Tänk att varje gång som det är en uppdatering där man har svårt att komma in i spelet ska det behöva bli skrik, panik och spammande för att komma in på servrarna. Ju mer man försöker komma in på en server som inte släpper in en, desto större problem blir det, haha. Jag testade en gång men kom inte in, så jag avvaktar till i morgon. Vi har ju två veckor på oss, man behöver inte ha bråttom här inte!
   Jag tycker urhästarna är superfina! Jag gillar den rosa mest då den är magisk, den gröna mest då den är nomal och den svarta är superfin i båda färgerna. Jag ska ha allihop, inte en tvekan om saken! :D
 
   Mobilt sett fortsätter jag med Horses-appen. I morse släppte jag ett nytt avnsitt där jag i samarbete med Star Stable har en tävling om 15 dagars Star Rider! Redan nu kan jag skvallra att i morgondagens video kan man vinna Star Coins. *hint hint* Ni hittar videorna på min YouTube-kanal, och en länk till den har ni HÄR.
 
   Det blev tyvärr lite sent för mig idag, haha. Hade planerat att åka hem tidigt för att göra massa roliga grejer men ni vet då man tänker "äh, ska bara göra det här också", "och det här kanske" och "visst vore det skönt att slippa göra det här i morgon?" och vips så är klockan halv sju... .___. Men vet ni vad, Esme utlovar härmed bättre bloggning! Från och med i morgon, dock. Just nu ska jag kasta in lite nya fina bilder på Jorvikipedia som jag lyckligtvis fått tillgång till :D
 
   Hur snyggt blir det inte med bilder som den här på Jorvikipedia? Bild från ett pressutskick från Star Stable!






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.