Chrome Pointer

D:

   Gissa vem som har öroninflammation för säkert mer än femte gången på ett år? *vinkar* Usch vad ont det gör! Sen vet jag ju att det andra örat kommer börja göra ont om ett par dagar också, enligt standard...
 
   Något som är lite trevligare är att jag i helgen byggde Mrs Holdsworths hus i The Sims 4. Då man tänker på det finns det inte så många hus i SSO egentligen! Eller det finns ju hus, men inte så många som faktiskt tillför något om man ser till insidan sett och tillhör någon. (OMG insåg nu att jag måste prova att bygga hela Silvergladebyn!) I alla fall, huset finns nu för allmän beskådan i The Sims 4's Galleri och konstigt nog hittar man det genom att söka på "Mrs Holdsworth's House". Om det nu inte funkar är mitt EA-ID Monokerus!
 
   Dessutom har tant Esme lärt sig att ta screenshots i spelet nu, hoho!
 
   Det var en gång en liten tant som bodde i en stuga... (notera brännbollsträet) Jo, damen själv finns också tillgänglig i galleriet.
 
   Damen må vara gammal, men det är ordning och reda och väldigt prydligt inne i hennes hus! Badrummet var inte en del av originalhuset och därför är det väldigt synligt att det är tillbyggt.
 
   Den här damen kan blanda färg, koka brygder till kossor, göra lim till broar, har varit proffs på brännboll, är en grym revisor och dessutom flyger hennes kvast iväg varje jul. Mycker pågår här, även inne i köket - och titta vad som finns bakom gardinerna för en extra överraskning!


Natalie Skyland

Alltså, hur gör man för att hitta andras skapelser i galleriet? Har alltid haft problem med det :( Går in på galleriet, trycker på ''Alla'' knappen där man väljer om man vill se EA:s skapelser, sina egna, andras osv. Men det kommer bara upp att det inte finns något, kan inte söka efter saker heller...

Svar: Jag ser till att lägga upp en guide gällande hur man gör!
Esmeralda Silverforce

Sigrid Winterdotter

Du är helt sanslös! :D

Sally Hawklord

Öroninflammation är inte så trevligt:( Krya♥

Hedda Snowfire

Alltså wow vad taggad man blir på att köpa sims nu :D
Skulle dock aldrig kunna bygga lika bra som du, du är ju en legend ^^

Minna Moonchild

Nämen, stackars Esme, hoppas öronen skärper till sig och inte bråkar mer detta år sen, låter som dom varit flitiga på att krångla. :(
Krya på dig!

Dina SSO-byggen är helt otroliga! :D
Jätteroligt att du petar in små "easter eggs" också.

Jag har aldrig spelat the Sims, så jag vet inte mycket om spelets möjligheter/begränsningar, men här är lite fler bygg-idéer:
Jorvikstallet, Kittelkärr, Västkobbens Fiskeby, Slottet, Sydhoven (i mini-format), Jarlaheim och Esmes eget hus på Jorvik.

Svar: Tack, tack och tack!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.