Chrome Pointer

Astaggad!

   Är grymt taggad inför dagens uppdatering! Har försökt komma fram till namn till de tre hästarna men har inte lyckats riktigt, så jag kommer köpa dem och döpa om dem en annan gång. Jag försökte hitta Pokémonnamn som hängde ihop för att kunna köpa dem till Penny, men har än inte lyckats. Ska rota igenom valalternativen igen, jag måste ju hitta något tema, haha...
 
   Jag har inte hunnit ordna något inlägg till eftermiddagen, så jag hör av mig igen till kvällen då jag är hemma från jobbet ^^ Däremot så kommer del 3 av Star Stable Horses ut på min YouTube-kanal någon gång under morgonen, så håll koll där!
 
   Det här är på riktigt den enda bilden jag har på någon av mina tidigare Urhästar. Nu då man har hagen istället för Azbakan är det dock lättare med att flytta runt hästar, så jag ska ordna bilder åt dem...






Smillan

Hej jag har en fråga om den här star stable appen när mitt föl är på lvl 10 menar dom att jag måste betala med mina sc på mitt sso konto och då så kommer min häst in på spelet?

Svar: Yes, precis så.
Esmeralda Silverforce

ebba

okej bra vad kul

Sigrid Winterdotter

Den blå kanske kan heta Piplup? Så kan den heta Pieplay i spelet :p

Den rosa verkar passa bra som Swirlix, "Candyfighter"? Eller?

Själv ska jag inte köpa någon, möjligen den svarta, men jag tycker inte om hur den rosa och gröna ser ut i stadsversion.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.