Chrome Pointer

Anwir och sprutan

 
 
 
 
   Den här stunden var verkligen intense! Ibland blir man så förundrad då man tänker på hur det här spelet startade och var det är idag. Att det är samma produkt är helt galet!






Quinn Catforce

Jaa! Uppdragen med vildhästarna ör helt fantastiska! Älskar dem!!! 😍

Victoria Ironfire

DE gör nog dom flesta. Är sååå nyfiken och lite skraj på hur det fortsätter. Vet inte om jag hoppas på att man ska rädda hästen i nästa del, eller om äventyret fortsätter.

Lilly Underwood

Alltså när jag gjort klart detta uppdrag så sprang jag in till min syster och ba "AMANDAKOMDUMÅSTESPELANYAUPPDRAGENKOMIGENSKYNDADIGDÅ" xD

Sjukt roliga uppdrag!

Daphne Dragonheart

Hej!
Jag har inte varit Star Rider på snart ett år, och därför låtit spelet ligga i dvala. Men i och med Alla Hjärtans dag-koden har jag nu en veckas Star Rider. Det gör mig såklart väldigt glad, och jag såg att ett nytt område hade öppnat på kartan (Epona) och jag vill gärna dit! Men enligt hemsidan när den uppdateringen kom ut skulle man:
1. Hjälper Helga med hennes familjs sommarhus, 2. Du ger Herman GED-rapporterna från Ms Drake, och 3. Du hjälper Nic Stoneground att utforska Den Gömda Dinosauriens Dal.
För mig har Helga och de andra fått sitt sommarhus, jag har gjort de gula uppdragen med Nic som involverade kikare, kamera och karta. Jag är rätt säker på att jag har gjort ett gult uppdrag där jag lämnat rapporter till Herman. Har du någon gissning på vad som saknas? Är det någon ryktesbyggning med GED? Hjälp skulle verkligen uppskattas oroligt mycket!

Mvh, Daphne

Svar: Det är ryktesbyggande med GED som gäller!
Esmeralda Silverforce

Brania

Jag vill ha det dära uppdraget!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.