Chrome Pointer

Ambassadör för Star Stable + Tävling

   Minns ni att jag i helgen sa att något kul var på g? Här är det! Jag har tillsammans med fem andra spelare blivit utvald som Ambassadör för Star Stable. Det innebär att Star Stable anser att vi har de värderingar de vill lyfta inom vårt community och genom att lyfta fram oss vill de främja dessa värderingar. Vi som Ambassadörer får möjligheten att ta del i speciella kampanjer och hålla i t ex giveaways på våra egna kanaler. Vi kommer alltid använda oss av denna symbol under våra samarbeten med företaget - är den inte snygg?
 
 
   Övriga Ambassadörer är Melissa Seahall (Polen), Renee Bluebridge (Sverige), Elizabeth Riverland (USA), Drahoslava Dragonblanket (UK) och Stacy Flowernight (Finland). De har allihopa både YouTube och Instagram och ni borde absolut kika in hos allihop!
 
   För att kicka igång vårt samarbete har Queen of Redeem försett mig med en kod att tävla ut - och denna kod innehåller 10 dagar Star Rider och 1000 Star Coins. Jo precis, tre nollor. Denna tävling kommer avslutas i morgon klockan 15.00 för att ge vinnaren chansen att hinna köpa en av de Jorvikiska Urhästarna innan de försvinner igen, om så önskas, och tävlingen hålls på Instagram där ni hittar mig vid namnet @esmesilverforce.
 
   Jag har enbart haft väldigt goda erfarenheter av samarbeten med SSO-teamet tidigare och det ska bli ruskigt kul att se var det här kommer sluta! Ser fram emot att se vad framtiden bringar!






Ida Bluebell

Esme, du är helt klart bäst! O vilken fin bild!
Läste ditt förra inlägg och jag förstår hur du tänker. Visst är det roligt med kommentarer och likes! Jag tror att folk egentligen bara glömmer av det, (eller som jag, inte var uppmärksam på att det fanns en "like-knapp") men att dom faktiskt tycker och tänker massor! Positivt då menar jag. Man är ju inte inne här och läser för att man tycker det är tråkigt 😉
Har följt dig länge och ber om ursäkt för kommentars- och like-bristen. Du är verkligen någon att se upp till! Keep going strong, du har SÅ många som älskar vad du gör ❤️❤️

Ida%20Bluebell

Ojoj nu kommenterade jag under fel inlägg också.. Haha, skulle kommentera under bilden på dig o Flynn 😂

Vilda Snownight

Wow grattis!!

Sally Hawklord

Det är nog en av det bästa idéerna SSO har kommit på, att liksom vissa spelare får en chans att arbeta med SSO teamet! Askul!

Elli

Vad kul!

Fiona Appledew

Grattis! Så kul och välförtjänt!

Britney Dawnforce

Finns det en lista över efternamn i SSO på Jorvikipedia?
Jag har letat men inte hittat någon, jag kan ju ha sökt på fel sak och därför inte hittat det. Därför frågar jag dig, Esme.

Svar: I dagsläget har vi tyvärr ingen sådan!
Esmeralda Silverforce

Minna Moonchild

Grattis Esme, du är så värd titeln! :D

Smulan

GRATTIS! :D Vad roligt!!!

Mimella

Gud vad roligt! Och grattis! :D

Sofie Dawnforce

Hur deltar man i tävlingen?

Svar: Precis som det står in inlägget gäller den enbart på Instagram och därmed kan det vara smart att börja vid mitt konto där ^^
Esmeralda Silverforce

Cecilia Gladefield

Blir spännande att följa ambassad programmet :D Riktigt rolig idé :D
Grattis till titeln!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.