Chrome Pointer

Alla Hjärtans Dag på Jorvik

   Det är lustigt hur en uppdatering med nytt innehåll i ett datorspel kan bringa fram kränkta spelare! Det är ju inte som att Star Stable uppdaterar med högst olämpliga rasistiska skämt (som en viss YouTuber som varit i blåsväder i veckan), utan vi får faktiskt nya saker. Förra veckan t ex - grisar. Folk var såååå sura och besvikna. Vad kom veckan innan det? Ett helt nytt spel OCH magiska hästar som folk bett om i flera månader. Vad händer alltid efter stora uppdateringar? Jo, små uppdateringar, för att så mycket resurser legat på det som nyss släppts. Star Stable kan ju aldrig göra rätt enligt dess spelare, vilket är synd. Tror nog att många behöver dra av sig offerkoftan och sluta ta det här spelet på dödligt allvar.
 
   Om vi återgår till inläggets egentliga ämne så har vi för tredje året i rad uppdrag med Donald och Catherine. Eftersom man får helt nya belöningar varje år tycker jag att uppdragen är helt okej, men man känner att det börjar bli lite tjatigt med samma juluppdrag, samma midsommaruppdrag, samma Alla Hjärtans Dag-uppdrag år efter år. Jakt på ägg respektive spöken vid påsk och Halloween går fortfarande an, men det kanske skulle behövas lite mer nytt snart...
   Det som är nytt för i år är Lowe Westberg! Jag tycker hennes lopp är jätteroligt, men jag är efter att ha spelat det 15+ gånger aningen trött på det, haha. Visst får man något att göra, men man kan bara hämta ut belöningar efter tre lopp och då finns risken för dubletter och hästmat, som för mig är värdelöst. Jag hade grym tur och fick de två fantastiska rosetterna för svans och träns direkt, men sen har jag bara fått ett par glasögon (och alla som känner mig vet att jag inte är något fan av glasögon i SSO - jättekul att de finns, men smaken är ju som bekant delad) plus hästmat. Jag hade nog gillat det mer om det var lite större chans att få föremål istället för hästmat, men det är lite trist att behöva jobba i ca 7 minuter för att få en belöning som man kaaaanske vill ha. Förstår tänket och det var kul i början, men det blev lite enformigt efter ett tag. Om det skulle komma ett till lopp nästa år, så att man kunde varva mellan dem, det kanske vore trevligt!
 
   Det absolut viktigaste though - rosetterna. ROSETTERNA! Jag har aldrig någonsin använt mig av en tränsrosett för jag tycker de har varit för bulkiga och även lite konstiga på tränset. Men den här är perfekt! För att inte tala om svansrosetten, som jag alltid gillat i sin gamla form men älskar nu. Hoppashoppashoppas på att det kommer en halv miljon färgvarianter på den där rosetten, jag vill matcha den till allt jag äger! Som vanligt byter jag gärna ut sadel och träns mot mindre färgglada grejer för att jag är konservativ dressyrtant (glömde tränset på medföljande bild men det är rosa och fint), men schabraket gillar jag verkligen och nallen - asså fortsätt kasta husdjur på mig, jag älskar dem! Chokladasken man får från Lowe är också ett husdjur, vilket många tyvärr verkat missa då de istället sålt den. Vi får alla lära oss att ha bättre koll på de items vi får i uppdrag, för vi får fler och fler grejer till sadelväskan som inte är levande!
 
   Vad tänker ni om årets firande?






Quinn Catforce

Tycker tävlingen är jättekul! Och den är så... modern?! En oxer med riktiga bommar, ett kryss med riktiga bommar, rosa hjärtformade pilar som visar vilken port man ska till...😍 Superkul! Tyvärr sålde jag chokladasken..😔

Eva Bunnyland

Sålde chokladasken men fick ändå nallen från Donald ;)

Cecilia Gladefield

Fick köra loppet över 60 gånger för att få rosetterna... (bokstavligt talat!) Tur att man är envis ;P
Rosetterna är så otroligt fina, hoppas också att de kommer i en mängd andra färger :D
Ja de flesta högtidsuppdrag börjar bli tjatiga nu när man kört dem i några år så man har en slags hatkärlek till dem. Tex midsommar firandet kan man piffa upp på så sätt att man faktiskt ändrar lokation på den så att Steve slutar ljuga ;D haha
Vi spelare får alla gemensamt fundera hur vi kan hjälpa teamet om hur man kan piffa upp högtiderna. Vi spelare har ju ändå makten att komma med förslag :)

Viktoria Summerwood

Den nya tävlingen är riktigt bra! Kul med något nytt. Men det blir lite tradigt när man måste köra 3 gånger för att få en belöning. Det kanske kunde ha räckt med 1 gång eller max 2 gånger? Jag hoppas det blir lite nya uopdrag/lopp/annat vid högtiderna, för jag håller med om att det blir lite tjatigt med samma uppdrag varje år.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.