Chrome Pointer

"Verkade"

   Igår pratade jag och chefen på mitt sommar/helgjobb i telefon om ett par nya hästar hon köpt.
   Chefen: ...så fick vi hem den, och den verkade stor och den verkade snäll, och sen red M ut på den efter ett par dagar och då åkte hon av lite odramatiskt...
   Jag: "Verkade"?
   Chefen: Ja, men den har varit jättesnäll efter det...
   Jag: Nej, jag menar, du fick hem hästen och allt och den "verkade" stor?
   Chefen: Va? Åhå, jo den ÄR stor...
 
   Jag har TVÅ saker att säga nu på morgonstund:
   1) Jag har sån hästabstinens så jag håller på att dö och nu väntar jag bara på att chefen ska ringa upp igen för hon skulle bestämma någon helg då jag skulle komma över och motionera lite hästar
   2) Musikhjälpen är igång så jag tycker ni alla ska spendera åtminstone några minuter den här veckan att lyssna eller titta på sändningen. Jag sitter som klistrad varje år. Det är obligatoriskt.
 
   Och med allt detta total icke-spelrelaterat nu denna tisdagmorgon tackar jag för mig för idag för jag har trehundrafemtio miljoner grejer att göra idag. Jag återkommer troligtvis någon gång i morgon!
 
 


Fanni Opallake

Hej Esme!

Jag vet inte om det är rätt ställe att fråga detta på eller om jag egentligen borde höra med sso-teamet själv... Men jag börjar här i alla fall!

Jag är finsk spelare som gick med någon gång under 2012. Jag är på Air Star. Jag har en kompis som är på en av det europeiska servrarna.

Så jag undrar om du kanske har en förklaring till varför det har det blivit så?
Hon blev för övrigt medlem lite senare än mig och ifall jag vill byta server har jag endast de europeiska servrarna Spring Star och Pineapple Mountain, borde jag inte ha tillgång till det svenska servrarna och inte de väst europeiska? Samt om jag byter, kommer jag kunna komma tillbaka till Air Star eller blir jag fast på de Europeiska på grund av det geografiska?

För övrigt så gillar jag allt ditt arbete med allt från Youtube till Jorvikipedia!


Svar: Jag misstänker att EE-servrarna inte fanns då du började spela och att du då hamnade på Air Star. Finska spelare som just nu är på EE-servrarna kan bara byta till Carrot Cove, vilket är den nya finska servern. Spelet känner av var någonstans du är (tack vare IP) så den känner av att du inte bor i Sverige och därmed kan du bara byta till servrar i ditt område. Exakt varför du ser EE och inte Carrot Cove kan jag tyvärr inte svara på.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.