Chrome Pointer

Uppdatering i morgon!

   I morgon är det onsdag igen! Jag har inte hunnit spela mycket sedan senaste uppdateringen så jag har lite att ta igen som det är, haha. Vill spela massor av olika spel egentligen, gärna SSO, men helst av allt vill jag just nu ha helg, få julen överstökad och sedan satsa på nya tider. Och då menar jag verkligen nya tider.
 
   Typ såhär har det sett ut utomhus idag, jättedeppigt och dimmigt! Bild från huvudstory i somras.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.