Chrome Pointer

Trailern är ute!

    Idag släpptes trailern för Mistfall! Känns som att det är svinstort och täta skogar är lustigt nog något som vi inte har så hemskt mycket av i det här spelet. Underbart med de starka färgerna!
   Sen kan man analysera in i minsta detalj - som att man ser en NPC på en ny Haflinger, en spelare på en ny Connemara och en vägskylt som leder till Dundull utöver Jorvik City - men det lämnar jag till andra ;)
 
 
   Sen som avslutande ord vill jag tipsa om att jag har fått ut tre julspecialer på min svenska YouTube! Har inte hunnit med att spela in uppdragen i Gallerian, men om jag har tur hinns det till helgen...


Filipa

Helt mållös, ALLT var fantastiskt! Grafiken, naturen, byggnaderna, musiken, fjärilarna, de nya hästfärgerna... Det här kommer bli så episkt!!!

Jamie Westsmith

Bara jag som såg det görsnygga hopphindret vid stallet? LÄNGTAR!

Ellen

Så taggad på Onsdag :D Fanns så många kul detaljer i videon att jag dog... Ser nog mest av allt fram emot de flygande fåglarna och vilda djuren! Fatta vilket lyft spelet kommer få och vad mycket verkligare det kommer bli!

Josefine

Är så himla taggad, orkar inte vänta! (: Kommer vara så glad imorgon (onsdag den 13 december). Hoppas förresten det kommer ut en ny video på din kanal snart (:

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.