Chrome Pointer

SSO's Höökskollektion

   Denna video är textad på både svenska och engelska och ni klickar igång textningen genom att klicka på "CC" nere i menyraden på videon.
 


Filipa

Riktigt fina kläder!

Melissa Dragonnight

Jag köpte pikén mellan gångerna jag var och träffade dig på SIHS. Jag såg kläderna först på Hööks webbsida men tyckte då att de kostade för mycket och att jag inte hade råd med det. På mässan på SIHS var det rea på allt så köpte pikén där istället. Jag har helt förälskat mig i min piké. Den är dösnygg (har den mörkblå). Jag har storlek XS och den sitter perfekt på mig! Materialet är jättetrevligt och skönt. Min första tanke var att jag skulle ha den i stallet, men eftersom jag alltid är ensam i stallet tänkte jag att det känns tråkigt att kosta på sig fina kläder för det. Därför använder jag den istället hemma. Jag kan säga att jag lider när den är i tvätten så jag inte kan sätta på mig den! xD

Svar: Ja visst är materialet nice? Mässpriset var också riktigt bra! Det är verkligen kul då det är så bra kvalité på grejerna!
Esmeralda Silverforce

Daisy Springwolf

Tyckte också att kläderna var fina. (Har den grå långärmade tröjan och västen) Mina ridbyxor från Hööks har jag storlek 160 på (Jag är 151 lång) Jag brukar ha en mindre storlek på byxor, så ja deras byxstorlekar verkar vara allt för små.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.