Chrome Pointer

SSO Ride Through fortsätter

   Jag har under julledigheten (eller ledighet och ledighet, högtider är så stressfulla för mig så jag längtar bara tillbaka till min vardag med mina vanliga rutiner - DET är lugn och ro!) passat på att posta mina sista videor i min batch från sist jag spelade in SSO Ride Through. Det är skönt att få Mistfall åtminstone lite halvt ur vägen så att jag slipper få höra massa tjat om att jag borde spela in det, haha. Det ärju inte så att jag undviker att spela in vissa saker med flit, men du gör jag ju inte det här på heltid så det är inte möjligt för mig att möta alla önskemål.
   Om jag inte har astronomisk tur är det här de sista avsnitten från SSO Ride Through för i år. Tid är alltid ett problem (särskilt tid där jag kan spela in saker utan att någon kikar in genom min dörr med ett "vad gör duuuuu?"), och just nu har jag TVÅ enorma videoprojekt jag ska försöka få klart innan nyår. De ska båda ut på den engelska kanalen om inget oväntat händer.
 
   Om ni har missat de senaste tre avsnitten av SSO Ride Through kan ni se dem här!
 
 
 


Antoinette Silverforce

Jag älskade verkligen uppdragen och jag tyckte det var särskilt roligt då vargarna jagade en och de gjorde det påriktigt! :D

Ines Riverhope

Detta har inte med inlägget och göra, men älskar verkligen din nya bakgrund! Bra jobbat!! Höll faktiskt på med att göra ödesryttarnas symboler, men du hann före xD Kollade igenom ditt gamla inlägg med gratis bakgrunder, och skulle bli jätteglad om du kunde lägga upp den där, skulle gärna ha en sådan ;) Förstår absolut om du inte vill det, så mycket jobb som måste ligga bakom den, så det var bara ett förslag.

Svar: Bakgrunden är tillagd i inlägget!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.