Chrome Pointer

Sista rycket

   Jag ska inte direkt vara ledig över julen, men det känns som att den här veckan är sista rycket och sen lugnar sig allt. Julen är ju liksom det som är jobbigt med december...
   Jag hann liksom helt missa att uppdatera med något vettigt idag. Jag vaknade sent och mådde inge vidare så jag jobbade hemma hela dagen och har varit iväg på kvällen och köpt julklappar. Ska fortsätta jobba en stund till för att kunna lämna jobbet tidigt i morgon och köpa de allra sista...
 
   Därmed ligger det lite lugnt till på spelfronten medan jag satsar på att få allt klart inför julen. Jag har fortfarande rätt många spel jag köpt nyligen som jag inte ens har hunnit prova, så jag hoppas hinna med det under min rätt korta julledighet!
 
   Esme och Linda i DInodalen under sommarens huvudstory


Annabelle Ironrider

Hej! Jag är på ett uppdrag där jag ska rapportera från ”skum snubbe” tillbaka till chefen, har ridit runt valedale i flera timmar men ja kan inte hitta mr.sands?! HJÄLP SNÄLLAAAAAA

Svar: Det var flera år sedan jag gjorde det där uppdraget... kan du ge lite mer sammanhang? Det är dock inte Mr Sands du ska prata med.
Esmeralda Silverforce

Elvira

Jag brukar kolla på dig på Youtube och jag har kollat på alla videor och du gör jättebra videor på Youtube och du är bäst!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.