Chrome Pointer

Riding Club ChampionshipsDaisy Springwolf

Hej! Jag har en fråga, går det att byta namn i RCC? Och isf hur? Tacksam för svar :)

Svar: Om du byter visningsnamn på Steam så byts det även inne i RCC.
Esmeralda Silverforce

Daisy Springwolf

Okej tack så mycket!

Amanda Rainwood

Jag skulle älska om spelmekaniken när det gäller att hoppa och korrigera farten var den samma i SSO! Med lätt modifikation, såklart. Att rida lopp och hoppa banor skulle vara så grymt mycket roligare och mer utmanande eftersom att man måste vara med och tänka till hela tiden. Som det är nu i SSO kan man ju rida banorna i sömnen och ändå få en hyffsad tid.. Det är nödvändigtvis inget dåligt system, men jag tror att en liknande buff skulle göra spelet mycket mer intressant :)

Quinn Catforce

Så fort jag hade sett den där videon i torsdags sökte jag upp spelet och laddade ner det haha😂 Sen dess har jag spelat typ 7 gånger på 3 dagar och idag ska jag spela igen. Kom upp i typ level 8 redan första dagen och nu är jag typ level 11/12!


Tycker inte riktigt om styrningen och sättet att öka/sänka farten på, speciellt inte då hästen inte orkar hålla jort galopp så länge. Och att behöva trycka på siffrorna 1-4 för att byta gångart är också rätt krångligt då jag ofta tånker att 1 är skritt och inte halt😅 Och det är inte heller helt lätt att svänga, speciellt då man mäste vänta en hel level innan man får ETT poäng att dela ut till EN av de där "mätarna". Tycker att man skulle kunna få typ 3 poäng varje gång istället för 1. Sen är det också rätt så ovant att inte kunna styra kameravinkeln hur msn vill så msn kanse hästen från sidan, då man typ inte spelat nåt annat än sso innan, man kan ju inte ta några fina bilder!?😕

Annars tycker jag att det är ett väldigt roligt spel och att det finns så många tävlingar så man blir lixom inte trött på att tävla direkt så som jag blivit lite trött på att levla i sso. Jag gillar att man kan göra egna tävlingar, det är fock väldigt dyrt ju! Alltså om man vill göra en agilitybanq kostar ju EN bom typ 500 och då har jag inte ens lyckats ta reda på hur man lägger upp bommar på höbalar och tunnor och sånt. Ett hinder i hoppbanorna kostar ju "bara" 100 så jag gjorde en hoppbana med typ 14 hinder, konstigt var att jag bara hada hinder (14 st tror jag det var) och ändå blev det 1500. Alltså blev det 100 för mycket? Aja, det gjorde inte så mycket😂 Den banan heter iallafall "Watch Your Hooves! " ifall nån vill testa den😁🙈

Evelina

Hur laddar men ner Riding club campionship på en asus?

Svar: Man laddar ner det via Steam, som självklart måste installeras på datorn först.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.