Chrome Pointer

RCC

   Det här var nog lite på tiden, men jag har äntligen spelat in min första video i spelet Riding Club Championships! Jag har pratat om det ett par gången förut här på bloggen, men det var länge sedan sist. Nu är denna video på engelska, men jag kommer sätta mig och spela in en video på svenska från spelet någon gång då jag har tid.
   Spelet går att ladda ner gratis från Steam, och det är rätt skoj! Helt klart värt att kika på även fast det inte ger särskilt lång spelstund per gång (spelet har en stor potential och har alltid haft så, men det verkar som att utvecklarna inte är särskilt intresserade av att satsa på det). För att läsa mer om spelet kan ni klicka HÄR!
 






Sabrina Eastforest

Wow! Steam verisionen ser mycket bättre ut än facebook versionen trodde inte det var någon skillnad :o dock saknar jag fortfarande den gamla versionen var helt beroende av spelet när jag spelade mellan 2009 och 2010 men slutade när det såldes till facebook :( och ja du har rätt skaparna till stallets hemlighet var dem som skapade riding club och också dem som gjorde full fart i stallet och full fart i stallet 2 som man fick i polluxklubben :)

Tilda Catfly

heeeeeej <3 jag ska skapa en youtube kanal idag. så snart ska jag ha min första live stream!!!!

Caroline

Är detta spel gratis ?

Svar: Japp!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.