Chrome Pointer

Nästan över

   Bara en dag kvar på SIHS! Än så länge har det varit SÅ kul och jag är deppig över att det är sista dagen i morgon, haha. Vad ska jag sen ha att leva för?! Det är ju hur långt kvar som helst till det att Melodifestivalen börjar igen!
 
   Idag shoppade jag på mässan, hehe. Det jag köpte var en polotröja från Back on Track eftersom min rygg helt gick sönder då kylan slog till och jag behöver åtminstone ett klädesplagg i min garderob som faktiskt är lite värmande. Har hört så himla mycket bra om BoT så det ska bli spännande att se om rygg och axlar blir bättre efter sjukgymnastik, massage och värmande tröja, heh...
 
   Åter till själva SIHS så har jag haft turen att kunna se lite tävlingar. Eftersom jag är där som utställare har jag bara haft biljett till en enda show (några kompisar kom förbi i fredags på mässan och ba "hej vi har en till biljett vill du ha den" så då fick jag se kvällshowen), men ibland får man små tjuvkikar från arenan ändå. I morse åkte jag in extra tidigt för att hinna se dressyren, ville i synnerhet se svenska EM-laget och hann se alla fyra ryttare!
   En av höjdpunkterna jag verkligen sett fram emot nu till helgen var att få se Peder Fredricsson rida, och det var ju inte sämre då det i veckan tillkännagavs att han skulle ha med sig guldhästen Allan! Idag hann vi precis se deras vinnande ritt i kvällens första hoppning, så härligt. Jag har gått på alla hästshower jag kunnat under de senaste sju-åtta åren, så jag har sett de flesta stora ryttarnamnen live, men däremot har man ju missat många hästar man velat se. Den här helgen har jag hunnit se för mig nya hästar som Deja, All In, Dante Weltino, Flip's Little Sparrow (som jag har velat se sen hon föddes!) och gamla bloggponnyn Brave Heart (från Dressyrmupparna), sjukt kul! Enda hästarna jag missade som jag velat se var Emelie Nyreröds Floppy Disc, Kristian von Krusenstiernas Adde och Lina Dolks Biggles (har dock sett Kristian rida Biggles för några år sedan medan jag stod på backen inne på ridbanan, asså wow vilken häst), men jaja, det blir la fler gånger! Så mycket hästar, så lite tid x)
 
   Star Stable är i Hööks monter under två timmar i morgon (alltså söndag), båda tiderna en timme tidigare än igår och idag. 13.00-14.00 och 17.00-18.00 är det som gäller! I Hööks monter säljs en ny kollektion de tagit fram tillsammans med Star Stable och den är SÅ SNYGG! Förutom på mässan säljs den bara i Hööks webbshop. Jag är faktiskt helt inne på att köpa både mössa, piké och stickad tröja, kvalitén är nice (har klämt och petat på allt, haha) och det är sjukt snyggt. Tror dock inte det blir något i helgen... måste börja hålla i pengarna nu till julen.
 
   Det var allt från mig just nu, tjofräs och jag återkommer här då jag har tid igen!






Filipa

Låter jättehärligt! Är så avundsjuk, hade också velat vara där😩😂❤️ Ha det bra!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.