Chrome Pointer

Ligger efter som vanligt

   Jag har inte ens hunnit titta på bilderna jag fotade då jag spelade igenom Mistfall... xP Det lär dröja ett tag till också. Jag har gått och blivit sjuk (det är nog stressrelaterat, det sker mycket förändringar runt mig nu och mitt psyke pallar inte riktigt det = det påverkar kroppen och jag blir sjuk. Yay Asperger!) och har fortfarande jäääääättemycket att göra innan nyår.
 
   Det är en lite ofrivillig paus här alltså, men jag har några färdiga videor från helgen på lut så det händer åtminstone grejer på YouTube :)
 
   Bild från spelet Ostwind (går att köpa på Steam)


Filipa

Åh, krya på dig❤️Hoppas det lugnar ner sig snart för dig!

Daisy Springwolf

Jag har asperger. Och krya på dig<3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.