Chrome Pointer

Klar för stunden

   Igår satt jag på ett köksgolv hemma hos en kompis och drack julmust och åt lussebullar till halv ett på natten, och eftersom jag är en gammal tant var det nog för att jag skulle vara stendöd fram till klockan elva. Om jag mår såhär då jag är 23, hur farao kommer jag må då jag är 30?!
 
   Nu har jag spelat igenom det mesta Mistfall har att erbjuda! Jag är klar med Rania, har låst upp transport och buss, träffat Violet och köpt en räv från Kit Shorthouse. Nu är det rykte som gäller med Violet för att få göra uppdrag med Alonso, och jag har fortfarande (det är ju nästan pinsamt) kvar rykte med Jamie Olivetree. Jag har fotat jättemycket bilder genom uppdragen så de kommer jag börja dela med mig av så fort som jag redigerat upp dem!
   Utöver det sitter jag med ett par videoprojekt och jag har hunnit spela in tre Mistfallvideor som jag tror får börja släppas från nästa vecka. Det är ju julafton om en vecka och eftersom jag är Grinchens förlorade kusin är jag inte direkt taggad, haha. Jag vill bara fortsätta precis som vanligt och inte låtsas om att det händer något stort...
   För min del kommer jag koka kaffe och sen fortsätta med mitt videoprojekt. Är klar med ljudklippningen så nu ska all grafik bara in på sin plats, så jag hoppas kunna släppa den inom några dagar...
 
   Bara för att ge inlägget lite färg får ni en bild på en DC-drone!


Elizaveta Shadowbell

Mistfall är en så mysig plats! <3

Fiona Underland

Ha ha. Jag blir snart 30 och du må då tro att jag är sliten, jag sover varje tillfälle som ges och ingenting kommer in i min kropp på kvällen efter klockan 21 för att då mår jag pyton dagen efter. Ha ha.

Svar: Jag tänker ju att min kropp ska vara levande även kvällstid eftersom jag varken dricker/röker/snusar men jag känner ju att jag kommer bara lika pigg som en åttioåring om fem år om det ska fortsätta så här D:
Esmeralda Silverforce

Stacy starlight

Du är inte ensam med jamies rykte! Har jättemycket kvsr och det vsr ett tag sen jag låste upp epona!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.