Chrome Pointer

Jag är en svag människa...

   Jag har inte sagt något om det här än, men tidigare i veckan köpte jag de sista tre The Sims 4-packen som jag inte redan ägde x) Det var 30% rea så jag fick de tre packen för i princip priset 3 för 2.
   Jag har knappt hunnit spela The Sims alls sedan Cats & Dogs kom ut och jag är jättetaggad på att börja igen! Jag hade lite builders block så jag ser fram emot att komma in i spelet igen med nya idéer.
 
 


Filipa

Härligt! Kanske konstigt att kommentera på detta inlägg, men jag känner att jag måste få ur mig det någonstans (mina vänner vet knappt vad SSO är, så om jag springer runt skrikandes av lycka över detta lär de titta konstigt på mig😅). Det är nämligen som så att jag gick upp i level 20 idag, tack vare Mistfall-uppdragen. Riktigt bra uppdrag förresten, även om det nu enligt mig är bekräftat att Raptor är helt kass när det gäller sång/rap. Men åter till min level, jag vet att maxleveln just nu är 21, men jag skriver inte detta för att ”tävla”, ”trycka ner” eller ”jämföra” på något sätt, utan bara för att jag kämpat så länge mot level 20, och så äntligen... Så skönt, nu känner jag mig stolt😉 Men kom ihåg alla, det spelar ingen roll hur länge man spelat eller vilken level man är i, alla är vi lika viktiga och alla behövs vi i Starstable! Ha det jättebra❤️

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.