Chrome Pointer

IT'S ALIVE!!!

   Jag har ett par gånger pratat om att jag skulle vilja spela Stallets Hemlighet men oavsett vad jag har testat på flera olika datorer har jag inte fått spelet att fungera på en dator som är yngre än tio år gammal. Men vet ni, idag hittade jag en fil på en hårddisk som visade sig vara en annan version av spelet - OCH DET GICK IGÅNG! PRISA AIDEEN!
   Jag är helt ärlig nu och säger att det INTE fungerar felfritt. Alla voice overs i spelet är avstängda, vilket betyder att det inte går att höra några som helst konversationer med andra karaktärer i spelet och om man inte vet vad man ska göra sitter man fast, haha. Däremot fungerar alla cutscenes som de ska. Jag lade också märke till att om man råkar på en vägran på ett hinder går det efter det inte att få upp hästen till maxfart under resten av ritten... Så det är några rätt stora buggar, men jag har spelat under någon timme idag och tror att jag kan komma igenom spelet ändå. Därför kommer jag alltså kunna spela in spelet på video!
  Jag har verkligen saknat det här spelet, och det var så kul att testa igen! Ser verkligen fram emot att spela in det nu...
 
    Huvudkaraktären Amanda då hon står inför valet av häst för resten av spelet


Lisa

hej! är precis som du ett stort fan av jorvik sen 2006! är 20 år och är intresserad av animation och spelutveckling! är såklart också ett stort fan av dig och allt du gör. Måste bara fråga, minns du "önskebrunnen" ? ljudboken på cd som kom i Pollux paket? Liksom Mr. Sands i rullstol, dark core snubbar osv så gav även den ljudboken mig mardrömmar! var det likadant för dig?

Svar: Jag minns att jag lyssnade på den ljudboken någon enstaka gång, men jag har aldrig gillat ljudböcker. De går alldeles för långsamt för min smak så jag sitter bara och är irriterad genom hela boken så jag har nog förträngt hela upplevelsen, hehe...
Esmeralda Silverforce

Isabelle Rainfield

Jaaaa! haha har längtat efter detta sedan den dagen du pratade om detta spel för säkert över ett år sedan!

Filipa

Vad kul! Ser fram emot att se det hela på film❤️

Emilia Southlake

Yess! Det var ett av mina favorit spel när jag var yngre, ser fram emot det! 😄

Stacy Starlight

Hur får man tag i spelet och kan man spela det på en mac dator? Vill så gärna kunna spela det!❤️❤️

Svar: Mac överlag kan inte köra vilka spel som helst (Mac är helt enkelt pissdatorer om man gillar spel lol) och vad jag vet finns det ingen Macversion av det här spelet.
Esmeralda Silverforce

Svea duskbook

Hej ! Bara en snabb fråga , på vilken kanal kommer videorna komma up ?

Svar: Jag vet inte riktigt just nu. Det kommer bero jättemycket på hur jag kommer kunna spela in videorna, men jag tror jag kommer börja med att göra det på svenska och sen göra en till version på engelska. Spelet har jag dock enbart fått igång på engelska just nu.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.