Chrome Pointer

Inne i Mistfall

   Idag har jag hunnit ta mig in i Mistfall med både Esme  och Penny (mitt Let's Play-konto). Har kommit en bit längre med Esme men tror jag avvaktar med att spela igenom precis allt till i morgon eftersom jag har rätt mycket annat jag måste göra just nu.
   För min del uppfyller Mistfall alla förväntningar och lite till, men de varma färgerna och den moderna grafiken gör att man nästan blir lite deppig av att gå tillbaka till resten av Jorvik och ba "va sjutton, ser det inte bättre ut här?!". Det har ju satts i system att uppdatera äldre områden ändå... Det visar ju dock just hur bra Mistfall är, det får resten av spelet att blekna och är fullkomligt magiskt. Älskar det till tusen!
 
   Bild därifrån får ni dock inte än, för jag har inte hunnit gå igenom det jag fotat. Nu ska jag sätta mig och slöspela The Room (har spelat det ett par gånger på iPad men har börjat en ny spelomgång på PC) innan jag ska springa ut och möta upp med några kompisar för att ha pepparkaksbak. Hare nice och jag återkommer i morgon!
 


Filipa

Jag håller med, Mistfalls grafik är verkligen något alldeles extra! Det enda som håller mig från att byta hemstall från Moorland till Dundull är att Dundull inte ligger så centralt utan det är långt till allt. Och de stackars vargarna i GÅD, nu har de ÄNTLIGEN fått en remake. Nu är det bara fåren och korna kvar... 😂 På tal om vargarna, tycker de är jättefina! Och rävarna också, synd bara att de är så dyra! 450 SC, lika mycket som min Jorvikiska ponny Lucy kostade när jag köpte henne... Visst, de är jättefina och de springer, men jag tycker kanske att det är lite väl dyrt för något som inte gör något (har en bonus). Iochförsig fick vi ju ekorren istället för ca 600 SC, så vi hade väl på känn att de skulle vara dyra. Aja, får se om jag köper den, men tänker iaf vänta tills man kan köpa den andra svarta räven så att jag kan köpa den jag gillar bäst, antar att den inte kommer vara så mycket billigare och att köpa båda känns just nu lite väl dyrt. Ha det bra!❤️

Esme fan ❤

Hej Esme jag behöver hjälp med ett namn till den fuxfärgade Morganhästen jag har tre favoriter:
Dragonlove
Dragondream
Och Dragonghost

Svea duskbook

Hej! ( kanske en dum fråga men ) Har du filmat på Penny när du låser upp Mistfall? Isåfall vet du när de kommer upp?

Amanda Rainwood

Mistfall är så sjukt vackert, håller verkligen med om att resten av Jorvik bleknar i jämförelse! Nya texturer till marken, träd, buskar och stenar skulle göra en sån himla skillnad. Om man sedan skulle byta ut de äldre blommorna och lägga till lite fler detaljer.. alltsååå! Är jättetaggad inför spelets framtid det kommande året, känns som att mycket coolt kommer att hända! :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.