Chrome Pointer

Idag kommer Connemaran!

   I morse vaknade jag, försökte vända på mig i sängen och insåg att det inte gick för mina axlar är totalt förstörda, haha... kyla och stress har satt sig i hela ryggpartiet och jag känner mig som en åttioårig tant. Idag blev en väldigt, väldigt välbehövd "vilodag", vilket innebär att jag jobbar hemifrån. Kan flexa lite mer med tiderna, började jobba väldigt tidigt och kan ta längre pauser emellan för att sedan avsluta dagen lite senare än vanligt utan att behöva åka långt hem igen. Så skönt att slippa åka någonstans! + att jag kanske hinner spela lite spel också, haha ^^
 
   Idag kommer alltså Connemaran! Jag loggade in i spelet sent, sent igår för att hinna göra förra veckans hästmarknad, annars har jag inte spelat alls sedan julbyn kom till spelet. Är jättetaggad på nya hästen och vill utforska byn i lugn och ro, hoppas att det hinns med idag. Annars händer det i helgen, kommer äntligen kunna bunkra mitt videobibliotek lite mot helgen, hehe...
 
   Esme och Darkrai


Ellie lightsister

Hej, jag heter ellie lighitsister och är en sso spelare,jag har tittat på din youtubekanal med penny och älskar den. Jag var då inte star rider. Jag spelar på airstar som du och det skulle vara kul att få träffa dig på spelet, men jag vet inte när du är inne så det är lite svårt. Skulle du kunna svara och så skulle vi kunna träffas på spelet? MVH Ellie Lightsister.

Iris Highgarden

Ellie, Esme har själv sagt att hon vill ha meat ups men kan säga hej om man råkar rida förbi.

Quinn Catforce

(Ellie, Esme är inte längre på Airstar, hon flyttade för rätt länge sen...)

Har bara hunnit logga in nu sent på kvällen och göra de nya uppdragen och kolla på connemarorna. Vet att jag kommer att köpa den grå connemaran senare, men måste levla klart min welshponny först😅 Eftersom det är Finlands 100-års dag idag har jag varit på bal, vid musikskolan där jag spelar fiol, sedan kl 14 (13 svensk tid) och kom hem först kl 20 (19 svensk tid) så blev lite fundersam då jag fick notiser från youtube av folk som hade laddat upp videor där de köper connemaror, och tänkte "men de har ju inte kommit än", till sist kom jag på att det faktist är onsdag idag. (Tänk att Finland varit självständigt i 100 år! Exakt den här dagen är det ju dessutom som Finland blev självständit från Ryssland 100 år tillbaka! 100 år!) Eftersom det var bal för alla elever dom spelar där (mest barn alltså) så uppträdde vi såklart med en hel del låtar, om jag räknade rätt såelade vi 8 låtar i olika stilar: tango, jenka, polska och birdsong/fågeldansen/tiputanssi vaddennuheter😂 Spelade också med Jakobstads Sinfonietta, en orkester för vuxna, men elever som spelat lite längre får också vara med där. Sinfoniettan spelade 3 låtar men jag var bara med i en, Finlandia (om du inte hört den så måste du lyssna på den NU! Den är mäktig!). Kändes inte riktigt som jag hängde med så bra😅 Hade bara varit på 2 av 3 övningar + genrep tidigare idag, så hände inte riktigt med då vi skulle spela samanlagt 24 toner på en takt, i väldigt högt tempo, och dessutom extra svårt att räkna takten då det var trioler vi spelade genom hela den takten, och en liknande kom 7 gånger under hela låten😅 Så det gick väl sådär halvbra😅😁

Nu blev det nån typ av dagbokskommentar här men jaa, börjar jag skriva så har jag svårt att sluta😂

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.