Chrome Pointer

God... dag

   Den här videon kan vara bland det konstigaste som postats från Star Stable men rätt kul är det ändå! Jag kikar inte in här något mer idag men god jul till alla som firar jul och hoppas att ni får en fin dag ändå till alla er som inte firar jul!
 
 


Daniela Silvergarden

God jul på dig också! :)

Quinn Catforce

God Jul!🎅🏻

Dasha coldhall

God jul på dig med! <3

Filipa

God jul, alla som firar det, ha en bra söndag alla som inte gör det. Den här julaftonen har iaf varit den bästa i mitt liv, så sjukt nöjd!❤️

Eva Bunnyland

God jul lite sent ehe...
Tycker videon var mysig, men ser inte riktigt poängen med den x) Och varför är det ens "Magical Fireplace"? Asså, jag tycker det ser ganska vanligt ut...

Svar: Det är en rätt stor grej att sätta igång en video med en brasa i många hem för att ge illusionen av en egen brasa i tvn, och det var nog samma grej SSO gjorde här!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.