Chrome Pointer

Fyyyy

   Jag vill bara vara hemma och ledig just nu, haha! Igår var jag inte hemma igen förrän halv elva på kvällen eftersom jag försökte jobba in de timmar jag missat på morgonen. Det har blivit så långa dagar att jag nästan hunnit vända på dygnet... nu vill jag bara ha helg, helg och helg så jag kan ta sovmorgon utan att behöva gå upp till något! Det är jättekul att vara på event, men man blir så otroligt trött efteråt.
 
   Igår tillkännagavs SSO's nästa hästras, vilket blir Connemaran! Jag har ridit massor av Connemaraponnyer genom åren och är jätteglad över att äntligen få rasen till Star Stable. Om man tittar noggrant på trailern ser man att hästen har både tydliga armbågar och bakknän, något ingen annan häst i spelet har - och den rör sig så snyggt! Sadlarna tycks få en bredare och mer realistisk sadelgjord på den här hästen, vilket också är intressant. Dessutom har den delad pannlugg som rör sig mer ju fortare hästen springer... och om man tittar väldigt noggrant på närklippen, ser det inte ut som att näsborrarna rör på sig...?
   Star Stable har redan gått ut med att trots att Connemaran egentligen är en ponny kommer den på Jorvik vara lika snabb som stora hästar. Tjoho, det betyder att den blir roligare att använda! De två färgerna i videon är jättefina och jag är spänd på att se färg nummer tre... I morgon händer det, SÅ ROLIGT!
 
   Skimmeln på thumbnailen påminner mig om en liten c-ponny som lånats in på ridläger jag har jobbat på, han var konstantskimmel och blev aldrig ljusare trots att han var 18 sista gången jag träffade honom. (Som ni säkert förstått av sammanhanget är han förstås en Connemara.) En halvbror till honom som jag red mycket som liten blev däremot så vit att de flugskimlade prickarna nästan bleknade de med! x)


Filipa

Håller med, älskar Connemaraponnyer. Ridlägret jag brukar vara på har en hel del Connemaras, och jag älskar dem! Tycker det är skönt att de kommer vara lika snabba som vanliga hästar, iochmed att de ofta är D-ponnyer och nästan lika stora som hästar så tycket jag det är rimligt att den ska vara lika snabb. Älskar animationerna, och alla detaljerna! Av färgerna man fick se var nog skimmeln min favorit, kommer vara svårt att hålla sig från att köpa den innan nästa släpp av färger kommer haha. Den påminner om två connemaras jag känner, den ena har lite ljusare man än den i spelet medans den andra är så sjukt läskigt lik att det inte ens är okej😂 Den andra var också fin, ska bli intressant att se vad den tredje färgen är, hoppas på isabell! Känner/har kännt två connemaras som är isabell också, så det skulle vara kul! Så taggad, hur ska jag kunna stå ut till på onsdag?!

Elin

Är så taggad på connemaror alltså! Har haft det perfekta namnet för ett flugskimmelsto i typ 3 år så jag hoppas verkligen att de släpper den färgen också!

Vilda Snownight

Orelaterat till inlägget, men jag vill ställa en fråga till dig (eller andra som också läser detta och har förslag).

Jag skulle gärna vilja köpa ett till Pokémon spel och jag undrar vilket som är ditt favoritspel av dem som du skulle rekommendera! Jag har den gamla diamond och X, så jag har en 3DS. Vilken är din favorit som jag borde testa? :D

Svar: I backspegeln är Platinum spelet jag haft mest glädje med, men jag tror det är för att det inte fanns bättre på den tiden. För din skull skulle jag säga antingen OmegaRuby/AlphaSapphire (välj den version som har flest Pokémon du vill ha) eller UltraSun/UltraMoon. Jag älskade OR/AS och tycker nog de är de absolut bästa spelen i serien, men man kan nog ha mycket glädje med US/UM också. Det känns som att UM/US har steppat upp sig något enormt från Sun/Moon, så satsa absolut på något av dem om du vill ha ett av de nyaste spelen! Det kan nog bli roligast för dig eftersom det blir helt nya grejer att utforska med mycket annorlunda spelmekanik än du är van vid från dina egna spel.
Esmeralda Silverforce

Svea duskbook

Hej esme! Bara en snabb fråga tänker penny skafa en conemara? Isåfall har du tänkt köpa en anan höst ras före det?

Svar: Penny ska ha en häst av varje kroppsmodell! Vilken häst som blir hennes nästa kan jag inte svara på, jag vet helt enkelt inte riktigt än.
Esmeralda Silverforce

Svea duskbook

Ska stå häst ras inte höst ras

Vilda Snownight

Okej, tack så mycket för hjälpen! :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.