Chrome Pointer

Dagen för Mistfall

   Idag är det äntligen dags, tjoho!
 
   Jag vill förvarna om att jag inte kommer kunna skriva något eller visa något från Mistfall här på bloggen förrän till helgen. Jag har nämligen några långa dagar framför mig men tänkte försöka ta mig en tidig fredag eftersom jag jobbade till nio på kvällen igår, hehe...
 
   Jag vill påminna om samma sak som varje gång det är en stor uppdatering - TÅLAMOD! Spamma inte sönder launchern om det inte går att logga in första gången, var inte rädd för att byta server (om fler slutade klänga sig fast vid en enda server för glatta livet skulle det alltid kunna gå att byta runt alla servrar hur man ville), få inte panik om saker inte funkar direkt. Man vet ju hur det brukar gå till då nya områden kommer och folk kaosar sönder på väg in i spelet. Det finns inget att panika över, spelet finns kvar imorrn å! (Eftersom SSO enligt ett inlägg på Facebook igår nyss öppnat två nya servrar är jag helt inne på att byta från Icy Volcano för att hamna på en server med så lite folk på som möjligt!)
 
   Bild från i somras då Esme och Ash besökte Pandoria


Renee E

Hade det inte varit för klubben jag är med i hade jag flyttat runt på servrarna varannan minut, och det är nog många som känner som jag antar jag.<3

Filipa

Funderar ärligt talat på att byta från Fluffy Unicorn till någon mindre server, trivs rätt bra på Fluffy men är inte med i nån klubb så det känns ändå ok att byta. Dessutom kan man kanske komma tillbaka till Fluffy sen, förstår att det inte går med Airstar men förhoppningsvis går det på Fluffy Unicorn. Men samtidigt om jag vill spela så känner jag nästan att jag måste byta, när julbyn öppnade så laggade hela spelet sönder och jag fick nätverksfel hela tiden, och nu när Mistfall öppnar så kommer helt klart fler spela ehe😂 Aja, så taggad inför Mistfall!!!

Melissa Dragonnight

Jag är just nu på Air Star som är en av de mest kaosiga servrarna. På grund av det har jag funderat på att byta, men jag har en så pass bra klubb och en massa vänner som jag inte vill lämna... :/

Delfina

Som andra skriver beror det nog främst på vilken klubb man är medlem i. Själv är jag medlem i en klubb som sagt att de helst inte ser att man byter server så länge man är medlem i klubben, så jag får snällt stanna på min server om inte jag går ur klubben.
Hellre väntar jag lite på att logga in för att utforska Mistfall :) Är jättetaggad på att öppna det nya området, men har så mycket att göra, så det får vänta lite! :D

Daisy Springwolf

Jag bytte server till server 6 tror jag.
Det här kanske kan uppfattas som konstigt men jag blev inte så glad över Mistfall som jag trodde att jag skulle bli.
Känns också lite som att jag har tröttnat på SSO lite men vet inte.

Amanda Rainwood

Vill inte ens veta hur det ser ut på Air Star i nuläget.. hjälp x') Har själv bytt från Icy Volcano till Avocado Island!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.