Chrome Pointer

Då var det över

   Som ni kanske märkt har bloggen legat nere i helgen. Massor av trassel och jag hoppas kunna slippa det i framtiden.
 
   SIHS är över och jag har aldrig mått sämre, haha. Har ont överallt och är knappt levande men måste iväg till mitt jobb ändå, dock tog jag mig en sovmorgon för det här gick inte alls. Jag tror det är en kombination av stress, kylan och tidigare muskelsmärtor som nu körde ihop sig totalt då jag kände att jag kunde slappna av lite. Helgen har varit jätterolig men det har också varit långa och påfrestande dagar. Så är det alltid på såna här event, man vill se allt, vara överallt och hinna träffa så många människor. Jag som är väldigt introvert och även rätt känslig för olika miljöer behöver några dagar för att återhämta mig nu.
   Jag har träffat otroligt många SSO-spelare under de här tre dagarna och det har med ett ord varit överväldigande. Så många glada människor! Jättehäftig upplevelse, så som det alltid är. ♥
 
   Jag ligger fortfarande efter med SSO (har inte ens loggat in sedan den senaste uppdateringen), men tiden har inte funnits. Hoppas kunna spela i veckan! Och med det sagt ska jag peta i mig ett par till värktabletter och börja pinna iväg mot verkligheten igen. Vi hörs då vi hörs!
 
 
   En av mina favoriter den här helgen var den här lilla tjejen som jag stod och kliade på nere på Stallbacken så fort som tillfälle gavs! 
 
 

Minns ni den här sötnosen? Hon är en Shagya-arab och finns att klappa på i stallbacken. 19:30 kommer svenska Arabförening ha en uppvisning och efter det kommer Svenska Shagya-arabföreningen och Svenska Lipizzanerföreningen ha en spektakulär riduppvisning. Det är kl 20.00! Det är också den sista uppvisningen från mässpaddocken för iår. Något du inte bör missa! 😉 #friendsarena #sihs17 #sihs2017 #mässpaddocken

Ett inlägg delat av Sweden Horse Show (@swehorseshow) Dec 3, 2017 kl. 10:33 PST







Filipa

Åh, vad söt häst!!! Hoppas du mår bättre snart❤️

Sandra

Ligger din instagram nere? Har inte tittat på den på länge, men nu när jag försöker nå den via dina länkar så kommer jag bara till någon fan-sida...?

Filipa

Svar till Sandra: länken här på bloggen funkar för närvarande inte (hon har ju bytt namn på instan), nu heter hon @gamingbyesme. Och näe, den ligger inte nere😊 Hoppas jag var till någon hjälp!

Sigrid Winterdotter

Så skönt att bloggen är uppe nu! Hoppas du hade det trevligt på SIHS!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.