Chrome Pointer

Community-tabben

På min svenska YouTube-kanal har nyligen den helt nya tabben Community låsts upp. Det är inte alla kanaler som har den än, men den ska framöver ersätta tabben Discussion - och det betyder att vi som skapar material på YouTube kommer ha mycket lättare att kommunicera med vår publik. Jag hoppas att jag får tillgång till funktionen på min engelka YouTube snart, det skulle vara till stor hjälp!
   Jag har passat på att testa den nu för att få hjälp att välja häst till min kommande videoserie med Stallets Hemlighet eftersom det går att göra polls på sidan. Otroligt hjälpsamt och eftersom det även går att dela bilder där blir all kommunikation mycket lättare.
   För att ta del och bestämma vilken häst jag ska använda, gå till pollen genom att klicka här!
 
   Just nu har jag fått in precis 200 röster och det finns en klar ledare i gruppen... det är helt upp till er att bestämma vilken häst jag kommer använda!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.