Chrome Pointer

Bortglömda hästar

   Då appen Star Stable Horses släpptes köpte jag hem alla tillgängliga hästar vid första tillfälle, alltså tre mustanger och senare även tre haflingers. Något som jag insåg först igår var att haflingrarna varit rätt bortglömda - jag var som mest intresserad av hästen jag sedan döpte till Goldeen och har ridit Jorvik runt på henne rätt ofta, men de andra två fick bara random namn för att sedan stå och hänga i hagen.
   Igår plockade jag ut både två och bytte namn på dem - den mörkaste heter nu Midas och den ljusa fick namnet Gloria och med det även en ny manstil. Manstilarna kan göra väldigt mycket med en häst i SSO! Ska se över att byta man på Midas också, jag tror att det kan ge honom lite mer personlighet. Goldeen däremot behöver sin långa, tjocka och fluffiga man, den bidrar till den personlighet jag ser henne ha.
 
   Jag tänkte gå igenom de hästar jag har (vilket vid räkning igår visade sig vara 61 stycken, inklusive 6 Jorvikiska Urhästar samt 6 hästar från Star Stable Horses) och se om jag vill byta manstil på fler - t ex Hannoveranaren Coco hade jag ju inte ens tänkt köpa först, men jag blev jätteförtjust i hästen efter att ha sett den med lång man!
 
   Coco
 
   Jag är btw sjuk och har haft feber under större delen av veckan. Vaknade dessutom med nackspärr i morse - ljuvligt! Hoppas att hinna bli frisk snart, hehe...


Daisy Springwolf

Krya på dig! <3

Juana Diamondrider

Vad använder du för "program" till din blogg? Alltså det finns ju webbly och blogg.se osv. Men vad använder du? Hoppas du förstod, hoppas du får en trevlig helg!<3

Svar: Plattformen jag använder är Blogg.se!
Esmeralda Silverforce

Filipa

Ja, manstilen kan verkligen göra stor skillnad! Krya på dig❤️

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.