Chrome Pointer

Wow, så mycket nytt!

   Jag har varit på semester i två veckor och är nu hemma i Stockholm igen. Jag känner mest att jag vill fly till skogs och spendera resten av livet med hästar (som alltid då jag åker hem efter en semester), men nu är det vardag igen och det har ju hänt massor med SSO! Jag har därmed mycket att prata om, och ska försöka hinna med det så snart som möjligt.
 
   De kommande tre veckorna kanske inte för med sig väldigt god uppdatering från min sida. Sommaren är en period där mycket händer och jag varvar fortfarande mina semesterveckor (då jag inte har tillgång till dator alls) med kattvaktsvistelser. Dessutom fyller jag snart år (ack och ve) vilket också drar bort fokus från andra grejer. Vad ska man behöva bli äldre för?
 
   Esme och Aramis






Sigrid Winterdotter

Grattis i förskott! 23 fyller du va?

Svar: Indeed...
Esmeralda Silverforce

Kelia Pandafield

Hej Esme!

Dina bloggar är helt underbara!

Hur målar du sånna hästar, vilken hemsida och så.

Älskar dig ❤️

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.