Chrome Pointer

Vilken vecka!

   Kaos hela vägen, haha. Jag är ju van att jobba hela semestrarna men igår blev det knas då alla tåg blev inställda och jag inte kunde ta mig hem. Jag tröstade mig med att rida en sväng på favorithästen och hänga framför tvn för att se Peder Fredricson ta EM-guld så det gick ju ingen nöd på mig, men annat var det i morse då jag tidigt åkte tåg hem till Stockholm, spurtade hem med all packning och bytte till rena kläder innan jag åkte tillbaka in till Stockholm för att börja jobba. För en som mig som lever på att få ha mina rutiner har den här dagen varit vidrig haha, men det är jätteskönt att vara hemma! Förra veckan var väldigt rolig men också hemskt intensiv, och nu ser jag fram emot vad hösten har att erbjuda.
 
   Det blev en sväng till SSO-kontoret idag också då Stacy Place besöker Sverige! Om ni inte följer hennes äventyr på YouTube tycker jag ni ska börja med det direkt. Stacy är grym och jag är verkligen glad över att ha fått chansen att lära känna henne. Jag fick också ett nytt rosa "gummiarmband", eftersom mitt gamla var så solblekt att det knappt var rosa längre, haha.
 
 

My old bracelet versus the new one I picked up today 😂 can't believe that it could lose its color like that! #SSO #StarStable #StarStableOnly #StarStableOnline #StarFam #BeTheHero

Ett inlägg delat av ✨Esmeralda "Esme" Silverforce✨ (@esmesilverforce) Aug 28, 2017 kl. 8:56 PDT

 
 
   Som tidigare nämnt har jag flera projekt på g. Jag ligger enormt mycket efter med YouTube eftersom jag fick slut på nya videor i mitt videobibliotek innan jag åkte, jag har inte hunnit kolla på senaste uppdateringen i SSO, jag har en massa obesvarade mail och tonis med kommentarer som jag nu också ska gå igenom - och då har jag inte ens nämnt alla hemska vuxengrejer som räkningar osv, hehe. Idag började jag kika mer på de datordelar jag ska beställa och det kommer bli ett riktigt monster som går för myyyycket pengar. Jag hade dock satt budgeten högt nu för att få mig en riktigt bra dator och jag har fått hjälp att välja ut delar samt får hjälp att bygga ihop den. Är ni intresserade av att veta mer om min nya burk? Kan ju berätta mer om intresse finns (som exakt vad jag kommer ha i den och vad notan går på).
 
   Hoppas ni får en fin kväll - nu ska jag försöka landa lite i vardagen!


Filipa

Detsamma, förhoppningsvis får du ordning på allt snart 😂När man har så mycket är det lätt att bli överväldigad, men det är bara att kämpa på så tar man sig framåt sakta men säkert ❤️ Ha det jättebra, och välkommen hem ❤️

Cecilia Gladefield

Välkommen tillbaka eller vad man ska säga ;) <3

Vilda Snownight

Jag skulle gärna vilja ha en lite mer detaljerad dator report! :D Jag måste också snart fundera på att byta ut min PC... Så jag vill gärna veta hur du har tänkt, och vad kostnaden ligger på!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.