Chrome Pointer

Vem är Buck?

   Vem är Buck idag? Jag vet vem han var för typ elva år sedan, men vem är han idag?
 
 
   Eftersom jag har haft datorbesvär har jag inte hunnit med allt mitt rykte med Jamie Olivetree, men jag tycker mig minnas att jag sett någon screenshot på någon som typ lämnar något till Buck... om det är så kan det ju vara så att mitt snack här idag är lite onödigt, men nu blire såhär.
 
   Buck var i SSL Katjas hantlangare och han plågade James konstant. Jag tror inte at många av oss bryr oss särskilt mycket om vad som händer med James ändå, men man gillar ju sällan en mobbare. I SSL var Buck inte bara dum och elak, han hade också tillgång till någon slags magi som han använde för att försöka slå ut Alex. Ni kan se mer av det här:
 
   Sen dök Buck upp igen i Star Stable-spelen, men där var han mest intresserad av sin hockey (typ då man hjälper honom att bygga ett hockeymål nere vid Beauvistas strand) och han är nästan lite trevlig. Han hänger faktiskt i närheten av Jessica i Vinterryttaren, och eftersom jag aldrig gillade Vinterryttaren som yngre hade jag någon teori om att han höll sig i närheten för att snabbt hoppa in i all action om Jessica skulle framkalla Garnok eller något sånt. (Ja, jag var misstrogen mot superskurkar som plötsligt skulle bli ridlärare, sue me)
 
   Men alltså... en av de farligaste skurkarna från SSL står nu bara och stirrar utanför Fort Maria. Står han och hänger vid ett fort för att hans ärkefiende James driver ett annat? Eller vad gör han där? Håller han sig på hög höjd för att spionera och skicka ord tillbaka till Katja? Eller har han någon slags minnesförlust och är typ normal?
   Jag stör mig på att han bara är där, haha. Det är väl lite som Derek, som var en viktig karaktär i SSL men som nu är fast som postnisse (och en väldigt dålig en dessutom) i Silvergladebyn. Jag vill veta mer om Bucks motiv i SSO!






Alva Lionrock

Jag med!

Cecilia Gladefield

Ska bli spännande att se vilken roll han får sedan för han kan omöjligen bara stå där för att bara stå där xD
Haha Tänk om verkligen det blir fort wars mellan honom och James xD...
Hmm Katja skickade vi tillbaka henne i en portal? Kanske vill han få tillbaka henne? ^^
Får vänta och se.

AlanisMoonstorm

Crack-theory: Derek är ju en kass postis för att han fortfarande spionerar åt regeringen!(eller vilka det nu var han spionerade åt). Han låtsas ha tappat eller ha kasst med tid och inte hinna dela ut post för att han ska ha tid att tjuvläsa posten!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.