Chrome Pointer

Tio saker ni kanske inte visste

  • Företaget Star Stable består till mer än hälften av kvinnor. Det är väldigt, väldigt ovanligt inom gamingvärlden.
 
  • En av tvillingarna Phillippaerts har spelat Star Stable på "mitt" konto Esmeralda Kinglee. Eftersom det är ett typ-officiellt Star Stable-konto fick det lov att användas då Matilda utmanade brorsorna på duell i ett avsnitt av The Star Stable Show.
  • Innan skönhetssalongen i Governor's Fall kom till SSO hade det gått över två år sedan det senaste släppet av nya frisyrer till våra spelarkaraktärer.
 
  • Jag har funderat på att skaffa mig en till YouTube-kanal, och där satsa lite mer internationellt med videor på engelska på sidan av min vanliga kanal på svenska. Enda anledningen till att det inte blivit av är tidsbrist (och vissa datorproblem).
 
  • Under de första uppdragen som släpptes till Dinodalen får man träffa tre olika karaktärer som är parodier på karaktärer/personer från annan media - Elsa Einstein (Albert Einstein), Frank Einsten (Frankenteins monster) och Igor (från Det våras för Frankenstein).
 
  • Vissa djur i SSO är baserade på teamets riktiga djur. Game Master Heathers ponny finns bland annat som köpbar häst i spelet (samma sak med Game Master Ivys häst), och katten Sinus från senaste uppdragen med Nightdust tillhör Game Master Karoline.
 
  • Ni vet pinkoden till SSOHQ i Govenors Fall som man använder för att få en guldstjärna? Koden fungerar inte IRL.
 
  • En urban myth som går runt i vårt community är att SSO är grovt underbemannat då det kommer till animatörer. Sist jag hörde något om den saken var de tre stycken (i relation till att ryktet går om att det inte ska finnas en enda), så animatörer finns det faktiskt...
 
  • Vad jag vet finns det fem hästar i Star Stable som är baserade på hästar som någon i teamet har någon slags relation till i verligheten (Heathers ponny inräknad)
 
  • Då SSO slog upp sina portar fanns det fyra Game Masters - Lucia, Heather, Vendela och Elise. Alla förutom Vendela jobbar fortfarande med spelet. (Numera finns det nånstans runt 20 Game Masters från många olika länder)


Meja Crazyrock

Vilka hästar/ponys är baserade på Game Mastersarna/ Har dem en relation till? Om du vet det

Svar: Jag vet faktiskt inte om de är 100% ok med att jag berättar det, så jag får återkomma.
Esmeralda Silverforce

Cecilia Gladefield

Roligt inlägg :D
Himla intressant med random fakta. Alltid kul att lära sig mer om SSE. :3

Valentina Diamondnight

Jag vill inte rätta dig, men jag ska faktiskt göra det nu. Du kanske bara skrev lite tokigt, och vet förmodligen redan om det jag skriver. Men men, man vet ju inte.
Elsa Einstein var Albert Einstien`s sista fru. En riktig karaktär alltså, så dem har inte bytt ut förnamnet utan hon fanns faktiskt på riktigt.
Väldigt intressant fakta om henne finns på google om du är intresserad!
Förlåt om du redan visste, men du skrev aldrig "Albert Einsteins fru" så jag vart lite förvirrad.

Natalie Skyland

Kanske kommenterar lite sent nu, men var ute på google och hamnade här cx Skulle också av ren nyfikenhet vilja veta vilka hästar i spelet som är baserade på Game Mastrarnas hästar :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.